• riderpupak

    Chtel bych se optat na zkusenosti s temahle klikama, jak sou pevny, co vydrzej, atd.

    0 0
    • black.horse  

      vydržej mě:-) takže dobrý… no hele, nic není nezničitelný, ale tyhle kliky vydržej fakt dost… sou taky hrozně tuhý… daní je logicky vyšší hmotnost… ale můžu jedině doporučit, za ty prachy obvzláště…

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Jako cena neni uplne marna (mezi ocelakama), ale zatim tady silnicar black.horse je jedinej od kteryho slysim, ze mu neco vydrzely. Ja bych do toho nesel.

      0 0
      • black.horse  

        Ale pane ke-cálista, co jinýho by měl vozit? To víš, na sinici ty Funn dostanou strašně zabrat:-P No asi to bude tím, že je vozím na fullu… Jinak třeba Truvativy na ISIS co sem měl před lety mi nevydrželi ani půl roku. Pak sem zkusil DMR, ty praskly naštěstí až po roce a půl… a Funn zatím držej už rok a 3/4:-) a pár kamarádů dirtařů je vozí a taky držej… Jinak je to spíš náhoda, páč evdentně sou to obšlehnutý DMR z jedný fabriky jen jiným logem… další možnost je koukat se po klikách na BMX… jinak další možnost má levný Aricle, ale praskaj jak na běžícím pásu, aspoň těm co to maj na HT… klikám z duralu na ISIS bych se vyhnul velkým obloukem…

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Myslim, ze to je hned po Aricle lowend mezi ocelakama. Ja se zase k hlinikacum vratil, protoze mi vyjdou provozne levnejc a jsou lehci. Ocelaky stojej kotel a taky je znicim.

          0 0
          • black.horse  

            tojo, v tom případě DMR je taky… takže co je dle Tebe High? FSA? Profile? furt maj oceláče větší životnost než hliník s ISISem:-)

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Treba. Nevim uz se o ocelace tolik nezajimam. Pozbyly moji duvery :) Me zatim drzi hlinik na ISISu a hlavne za polovic a jeste jsou lehci. Kdyz je budu menit dvakrat castejc, tak porad jezdim stejne draho na lehcim kole.

              0 0
              • riderpupak  

                no pane padlisto pukud mi sezenete kliky za polovic ceny tech funnu i s osou a vydrzej vic nez ty funn tak to si je teda vemu jo a na hmotosti mi nezalezi ta je mi uplne volna jak moje triko chapete a jeste ted je prodavaj asi za 3600 Kč ve sleve takze ste u me fakt kabrnak jestli sezenete kliky za 1800 i s osou na isis hodne zdaru!!!

                0 0
    • Tomcat  

      No nevim nevim , tester BackHorse to prubnul dost, ale nesmrtelný nejsou. Ohledně FUNN, jsou to od jedno Thaywance. U nás se da sehnat pok POINtem ,FUNN ,DMR atd… Blbý je je že korodujou. Dobrý je ze jsou se středen.

      0 0
      • omar  

        to je jedno ze korodujou sou na skakani :-)) me treba stary dobry ocelovy syncrosy rezly po mesici jezdeni a to byly jenom kliky bez vseho 4×dražsí

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.