• wlk

    Trochu mimo dotaz,ale za zeptání nic nedám, ne? V únoru valíme s bráchou pracovně na týden do Londýna, tak se chci zeptat, jestli někdo nemáte nějakej kontakt na slušný levný ubytování, něco do cca 16 liber a pro 9 osob. Vím, že se daj sehnat takový ty soukromý hotýlky,brácha už tam jednou v takovým byl za 13 L, ale už si nic nepamatuje, hlava děravá…

    0 0
    • wlk  

      samo beru 16 liber na osobu ;-)

      0 0
    • RS  

      Dá se něco pořídit v Anglii na bika či jinak, co by u nás nebylo, či bylo drahý?

      0 0
      • wlk  

        to nevím, zatím se snažím sehnat ubytování a pak až ostatní radovánky.Ale nemyslím, že by bylo něco v Londýně lenější, spíš tam budou věci, který se k nám moc nedostanou.

        0 0
      • Luka  

        Da se tam za 45liber koupit jednokolka i s hydraulickou brzdou… po ty doma jeden clen neskutecne prahne :)))

        0 0
    • JancA  

      do 16 liber sezenes v Londyne max. hostel, mrkni na http://www.hostels.com/…b.en.lo.html, muzes to booknout predem, vestinou se snidani, prolezla sem jich par a vsechny byly fajn, cisty atd.

      0 0
      • wlk  

        díky za odkaz, hostely sou v poho, hledám spíš ubytování v soukromí, ale něco mi říká, že stejně nám nezbyde nic jinýho než jít do hostelu…

        0 0
        • RUMcajs  

          Hostely nejsou spatny. Muzes si je najit na netu a ceny se ruzni. Kazdopadne nezapomen ucpavky do usi, pac jinak budes platit za to, ze poslouchas chrapani a nespis.

          Hostely vetsinou davaji moznost vyberu, v kolika lidech chcete spat na pokoji. Nejvic to je tusim 16 noclezniku, da se sehnat i dvouluzkovy pokoj a ten je pak za cca 20–25e na osobu. Nezapomen ze ceny v UK jsou v librach.

          Teda dle zkusenosti z Irska.

          0 0
          • wlk  

            hledám jak oteklej, hostelů e hafo a daj se sehnat i od 10 liber, ale to bych ani moc nechtěl, teď se mi podařilo najít soukromej hotýlek, kterej vychází na 13 liber, tak doufám, že bude v našem termínu volnej, vypadá dobře, já jen zkoušel, jestli tady někdo třeba nebydlel přímo v Londýně a nemá kontakt..

            0 0
            • karliner  

              To bude děsná pelešárna.

              V hostelu jsem se v Londýně ocitl jednou asi před 5 lety (kousek od metra Camden) a NEVER MORE. Cena sice asi 12 liber za osobo den, ale pokoj cca 15m2, v něm 4 palandy, bordel celou noc neskutečnej, ráno v místnosti určené na snídani zeblitej afroangličan atd. Vydrželi jsme tam dvě noci a šli jsme do hotelu.

              0 0
    • Eila  

      jak prijedes kup prvni noviny a mas to.. takhle jsem bydlela za 45 liber na tyden, pokoj pro dva spolecna kuchyne a socialka, ale v pohode, jen budes bydlet dal od centra ja byla v wood greenu… ale neni to problem.

      0 0
      • wlk  

        kdybysme jeli ve dvou tak v poho, ale jede nás 9, takže žádná legranda..

        0 0
    • bob st.claire  

      zkus www.gumtree.com da se tam vybrat a hlavne sou tam aktualni inf.

      0 0
    • Eila  

      celkem v pohode, on je to vetsinou celej barak a ted to bude vsude prazdny… jsem bzdlela v takovy haciende kde bylo asi 7 pokoju po dvou a prazdnejch, navic to maji vzdycky lidi kterz se znaji navzajem tak vam pak muzou dalsi a dalsi dohodit.. ale je to trochu risk kdyz to neznas

      0 0
    • wlk  

      tak jsme nakonec našli, pro v budoucnu hledající přikládám odkazy. ubytování pro 4= 55–60 liber za pokoj,což je 15 liber na osobu.

      www.martelguesthouse.co.uk/tariff.htm www.hydeparkhousehotel.co.uk/roomrates.html

      0 0
    • KIRTAP  

      Nasiel som tento dotaz tak ti nieco poslem ohladne cz a sk ubytovania v Londyne

      LACNE UBYTOVANIE V LONDYNE blízko NOTTING HILL

      www.innlondon.co.uk ponúka ubytovanie v Londýne v druhej dopravnej zone Kensal Green blízko známej štvrte NOTTING HILL čo vám umožní lacnejšiu dopravu do centra

      k dispozicii máte 2 až 6 posteľové izby,plne vybavenú kuchyňu,jedáleň, zadarmo 8MB WiFi.internet ,ceny su progresívne od ?9.50. za noc. Zabespecíme odvoz s letísk 6 osob

      Rezervácie prijímame cez eBooking www.innlondon.co.uk prípadne nás kontaktujte: e-mail info@innlondon.co.uk ,telefonicky Patrik 00447714918736 (hovoríme Slovensky)

      0 0
    • jIrI___  

      Přidám se s dotazem na nějaké levné ubytování v Londýně pro cca 5 studentů na 4–5 nocí. Důraz kladen na cenu, ne na pohodlí a vybavenost :). Pokud máte zároveň i nějaké tipy na nízkonákladové letecké společnosti, které do Londýna lítají, tak sem s tím. Díky za všechny tipy.

      0 0
    • KIRTAP  

      Ahoj,

      Ja ponukam vyse 10 rokou ubytovanie v Londyne bez DEPOZITU a extra poplatkou, ceny od ?9.99.,mam tu mali penzion pre Cechou a Slovakou , Som v druhej dopravnej zóne na Kensal Green, blízko NOTTING HILL, čo ti umožní lacnú a rýchlu prepravu do centra (20min metrom na OXFORD CIRCUS a 19min autobusom ku HYDE PARKU ) Na krátke alebo dlhodobé obdobie si môžete u mňa vybrať z jednoduchých, ale čisto zariadených dvoj a viacposteľových izieb. Spoločnú jedáleň, plne vybavenú kuchyňu, toalety, záhradu, WIFI INTERNET využívajte ako doma. Rád Vám poradím, kde lacno nakúpiť, alebo isť za kultúrou. Kontakt Patrik 00447714918736 (hovorím Slovensky:-) alebo WWW.INNLONDON.CO.UK kde v časti eBooking zistis všetky voľné miesta aj ceny, Viem vás vyzdvihnúť autom na letisku

      Patrik

      www.innlondon.co.uk

      info@innlondon.co.uk

      00447714918736

      10 Lushington rd

      NW10 5UU

      Kensal green

      London

      0 0
    • Smazaný účet  

      nemá někdo tip na levné ubytování v Římě? (2 lůžkový pokoj, žádný hostel!)

      0 0
    • martin_bakov  

      studentsky hostely… a pak mozna couchsurfing ale je to dobrodruzstvi obcas

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.