• fíha

    Tato vidla sa mi certvo vyskytuje doma, ale nedodali mi k nej ten imbusoby bazmek na nastavovanie utlmu, ktory je podla manualu „supplied“, pokial by som ho po sviatkoch nevyhadal, co je to zac, kto ho mate? Staci mi priemer a dlzka, ze ano, pochopitelne.

    0 0
    • Berkut  

      Nazdar ja som to dostal original k vidlici priemer to ma 3mm a dlzka cca 300mm …Aky mas zdvih? A si spokojny s vidlicou? Co jazdis?

      0 0
      • MF  

        No ja tuto vidlu mam a zeby som z nej bol uplne vedla sa neda povedat. Ma to divny zaciatok chodu. Normalne mam pocit ze to ma tak 1cm vakel. Ten tam samozrejme nie je ale aj tak sa mi to zda divne. V servise sa s tym uz babrali niekolko krat. Spekulovali s vyskou hladiny oleja a inym stelovanim a furt to neni celkom ono. Neviem ci by som to kupoval znova. 2 roky predtym som kupoval MX Comp a ta chodi perfektne.

        0 0
        • Pekáček  

          Když jsem měl „suché“ stíráky, necitlivost a přidrhování mi připadaly jako vakl v hlavovým složení. Namaž stíráky vazelínou (já tam dal Manitou) a uvidíš.

          0 0
      • RUMcajs  

        Ahoj,

        Na pevňáku mám MX Comp ETA 105mm 2003 a pro velkou spokojenost jsem šel letos do MX Comp ETA 120mm 2006.

        Musím uznat, že M udělali docela pořádný skok vpřed oproti modelu 03. 06tka má mnohem hladší chod, není tak progresivní a využívá pohodově celý zdvih.

        Jezdím ji buď naměko a to pak člověk o nerovnostech fakt neví, nebo natvrdo a to už se skoro nenoří při jízdě v sedle.

        Určitě neprohloupíš, když ji koupíš. Moje příští vidle bude taky od Marzocchi.

        0 0
        • Martyss  

          Neměl jsi už rozebranou? Jestli už aspoň tenhle rok udělali něco pouzdry?

          0 0
          • RUMcajs  

            Těžko říct. Ta 03ka funguje pořád bezvadně a to i při celoročním provozu včetně soli.

            06tka chodí hladčeji, nebude to jenom zdvihem.

            Dovnitř jsem se nikdy nedíval, páč jsem s funkcí spokojenej. Možná, že za pár dalších let nechám vyměnit olej, páč prevence je základ.

            0 0
        • gobike  

          No jestli je teda pravda co rikas o 06, tak asi neni co resit, totiz planuju koupi vidle a nevim jestli Splice, nebo mx comp 06, ale ted jsi mi pomohl v rozhodovani, vypada to na Mx comp.

          0 0
        • K2  

          Nevíš prosím kolik ta 120 ETA váží ve skutečnosti? Můžeš mi prosím změřit její délku od vršku korunky po střed náboje? Zvažuji nějakou dlouhozdvihovější vidli a MX Comp ETA + RS Relevation (nebo jak se to píše) jsou mé kandidátky. Odkud jsi,pokud bych měl zájet tu vidli zkusit, jak chodí na kole (stačí bez jízdy)

          0 0
          • lubos  

            Vahy udavane na strance Marzocchi jsou realne. Loni jeste byla takova tabulka, kde bylo potrebne jeste pridat vahu sloupku (pod tabulkou) .. ted to uvadi primo u modelu, ale taky nevim jestli s nebo bez sloupku.

            0 0
    • MF  

      Ja mam tieto vidlice dve (MX Comp a MX Comp ETA)a mam aj dva tieto stelovacie kluce. Keby si mal zaujem jeden by som ti mohol asi venovat.

      0 0
      • fíha  

        Tu vidlu ma moja vyvolena, takze jej dojmy budem vediet az tak niekedy na jar… Ale na ten stelovak sa predbezne hlasim, ak nepochodim v obchodiku, dodaj kontakt na haluzza@orangemail.sk

        0 0
    • lubos  

      Tiez som nedostal a potom ked som sa na to pytal mi to dali ;) Proste by si to mal dostat .. rozhodne.

      0 0
    • Pido  

      Když chci štelovat tlumení musí se před vyšroubovánim víčka vypustit vzduch?(model 2006)Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.