Kdy půjdete na start Šela Marathonu ?

11 nepřečtených
  • fatty

    Nevím kdy startovat.

    A co vy ?

    První hromadný start nebo individuální za půl hodiny potom. Jaký máte názor – poraďte.

    0 0
    • kovar  

      kdybych jel (zalezi na pocasi), tak budu startovat v individualnim a to asi v nejzazsim moznem case- v 10 hodin. Predpokladam, ze na hromadny start se nahrnou i ti, co jezdit moc neumie ti to pak budou spuntovat. Necham to vse odjet a pak nastoupim. Proste je to neco noveho a tim padem zajimaveho, zavodit muzes na kazdem marathonu ale tady mas moznost dojizdet a stihat, tak proc to nevyzkouset. A hlavne v cili kdyz prijedes, tak mas moznost ty co prijedou pred tebou posouvat dozadu za tebe, to ma take sve kouzlo.

      0 0
      • Stax  

        Pokial infos na stranke Sely neklamu tak sa toho klasickeho „spuntoveho“ miesta zbavili a nahradili ho inym zjazdom… Anyway ake by malo byt v sobotu pocasie a nakolko je pravda ze „tra? je ve velmi dobrém stavu s minimem blátivých úseků“? to startovanie az o 10.00 ma nieco do seba. ono by sa to za tych 25 minut malo roztrhat a predbiehanie tych naozaj „vikendovych“ by malo byt jednoduchsie ako pri normalnom starte. otazne je kolko ludi z tych aspon 1000 na starte si povie to iste a bude startovat az na poslednu chvilu…

        0 0
        • kovar  

          akorat ze spunty se tvori nejenom v miste toho byvaleho sjezdu ale temer vsude (krome asfaltek) na prvnich 15 km (po hrad), Sela je v tomhle jeden z nejtragictejsich marathonu , co jsem jel, hned po startu je to po asi 3km nasmerovano do uzkych pesinek – coz bylo tristni hlavne pro ty v druhe polovine zavodniho davu,takze doufam, ze novy start to zmeni k lepsimu, nebot horsi to uz byt nemuze..

          0 0
    • kubrt  

      no ja taky nevim, ale vzhledem k tomu, ze jedu poprve, tak asi hromadnej, i kdyz to co rika kovar ma svoji logiku

      0 0
      • fatty  

        Ten špunt se, ale může udělat i z té druhé skupiny a když nebudu na čele, tak se zase stojí. Já právě nevím. Největší obavu mám z toho, že když pojedu idividuální start tak všichni už budou v cíli a já dojedu se svým zpožděním a k tomu ještě půl hodina od startu a dojedu celkově hodně pozdě.

        Má to i další negativa – vyžraný občerstvovačky, dlouhé fronty na jídlo v cíli popř. na myčku kola po závodě.

        Kdyby pršelo na startu asi bych jel co nejdříve v té první vlně.

        0 0
        • Tubby  

          To že přijedu pozdě do cíle mi až tak nevadí, vím že tomu dám celou sobotu, tak to tak beru. Aspoň nebudu muset dlouho čekat na tombolu, kde konečně doufám v úspěch. Aspoň ty ponožky! :) A taky při dojezdu bude v cíli víc lidí, tak budu mít pocit,že dojíždím do kotle fanoušků:) Ale taky se děsím, že na občerstvovačkách už toho moc nebude, tak tímto prosím ostatní, nechte mi tam pls něco! Mám myslím č 471? Ne, já nemám ambice být někde úplně na špici, pojedu zezadu, pokusím se lidi předjíždět, ač je fakt, že na Šelovi to zpočátku moc nejde.

          0 0
          • zirecek  

            na start nepudu, startovne nehorazne… tech obcerstvovacek bych se nebal, myslim, ze po teto strance to ma Sela zvladnute nadprumerne az na 1. rocnik…

            0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Nepůjdu, nevědi už co by za to startovný chtěli.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.