ROCKMACHINE CROSSRIDE 750 (500) - ZKUŠENOSTI

11 nepřečtených
  • biker01

    Zdravim, uvažuju o koupi krose RM 750, jaké jsou s ním zkušenosti, co vidle. Je to dobré kolo? A když se srovná s Meridou Crossway 8800, nebo s nižším RM 500? Modely 2006 se mi moc nelíbí, tak bych asi šel do letošního:)

    Díky všem za každou odpověď

    0 0
    • kurýr na bajku  

      RM nekupuj. Stopro vem spíš Meridu, Twistera, Superiora nebo Apache. Suntour NRX 7500 je samořzejmě šílená vidle.

      0 0
      • speedy gonzales  

        jo jeste bych chtel slyset nejaky rozumny duvod…co mame v rodine rockmachiny tak to sou spolehlive kola s vybornym pomerem cena/vybava

        zrovna ta 5stovka a 750ka je za ty prachy vyborne kolo, s vybavou, kterou maji srovnatelne kola o tridu niz- nemyslim ted saltr, ale veci, ktere rozhoduji o kvalite jizdy- sedlovka, sedlo WTB,..

        a ostatni kola maji v teto kategorii nejakou lepsi vidli???

        0 0
      • enjoy  

        tak jsem si to sam pro sebe porovnal a ten rock machine mi vysel fakt lip. ale dival jsem se jenom na tyhle dva a treba v techhle rafcich se vubec nevyznam a treba tyhle kliky mi taky nic nerikaj.

        0 0
        • kurýr na bajku  

          No teď sem někde na e-shopu viděl Twister Icon za 14000,– což by bylo bezkonkurenční, ale nemůžu to najít. Jinak co se osazení týče vychází možná dobře, ale nejelo se mi na tom vůbec dobře, geometrie mi prostě nevyhovuje. Např. s Meridou, kterou opravdu nemusim se to svezení nedá srovnat.

          Jinak se nechci dotknout vašich RM.

          0 0
          • speedy gonzales  

            my se zase nechcem dotknout tvych twistru

            0 0
            • kurýr na bajku  

              No v pohodě, ale ty zrovna nevypadáš jako znalec crossů. I když je fakt, že leftyna už je na crossech taky ,–) O MTB tady snad řeč nebyla…

              0 0
              • speedy gonzales  

                no taky ja se nebavim o mtb…aspon o tom nevim a taky nevim kdes to vzal. budes se divit ale uz jsem jel i na crossech a mam taky neco najeto, abych poznal jestli to jede nebo ne. taky prekvapive dokazu rozlisovat komponentove slozeni kola. a jako tecku bych rekl ze tvuj subjektivni pocit, ze se ti na tom sedi blbe a nevyhovuje ti geometrie, jeste neznamena, ze je to spatne kolo a uz vubec ne meritko pro nekoho jineho.. tudiz z toho vyvozuju ze moje poznamka ze rock machiny jsou spolehlive kola s dobrou vybavou ma vetsi vypovidaci hodnotu nez tvoje „nesedi mi geometrie“

                ale nerad bych aby se ta debata zvrhla do osobni roviny:-)

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  No dyk já ti nic nevyvracím. Jestli si tedy jel na crossovém RM i Meridě tak mi jistě dáš za pravdu. Na RM prostě postrádám tu rychlost, která dělá rozdíl mezi bajkem a crossem.

                  0 0
    • m.k.2  

      Mám Crossride 500, model 2004. Najeto kolem 6 tis. km bez problémů. Model 2004 měl vidlici Suntour CR 880, což není žádná hitparáda, ale zatím „chodí“ bez problémů.

      0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.