• Alex

    http://www.ogrish.com/…22_2005.html

    Pozrite na toho psychopata, myslim ze to prezil…

    Nebojte, ziadna krv tam nieje, mozu si to pozriet aj slabsie zaludky :)

    0 0
    • dieegoo  

      ty lidi fakt nemaj zdravej rozum :D

      0 0
    • Pinocio  

      já bych řekl, že přežil, ale do smíchu mu určitě nebylo.

      0 0
    • Vašur  

      Někde jsem četl, že někdo takhle chtěl vloni přeskočit peloton na TdF a že se při tom šeredně rozflákal, protože si to chtěl na poslední chvíli rozmyslet a takový zaváhání se kaskadérům nevyplácí. Žádný balík silničářů jsem tam sice neviděl, ale není to ono?

      0 0
      • goofy  

        Neni. Ten co preskocil ten peloton byl … (proste si ted nemuzu vzpomenout :o)) a zase nejak extra se nezrakvil. A preskocil jenom takovou menshi skupinku ziletkaru… Tady ten to urcite rozchodil, ale do smichu mu nejspish nebylo…

        0 0
      • blue  

        to si cetl asi spatne

        When Dave Watson hucked his Kona over some stragglers in the 2003 Tour de France jaws dropped and pants were shat in. The early buzz was that Dave was hurt, arrested and in some serious trouble over the whole thing. In the end the cops were cool and Watson was uninjured and low-key about it – but the rest of the world was buzzing. Roadies were whining about disrespect, freeriders were stoked to show the leg shavers what our world is about and even Joe Public took notice. The Guardian newspaper named him the “Alternative Sports Personality of the Year” for 2003 – claiming Dave was “150 feet in the air above Alpe D’Huez.” He also appeared in FHM, Rolling Stone and Sports Illustrated. But talking to Dave you get the impression that for him it was just another huck.

        0 0
    • Meesha  

      njn, bezmozci… co jinyho moch cekat…

      0 0
      • hanz  

        si děláš prdel ne? zaprvé se tam rozbije jeden člověk takže asi sotva množné číslo a o bezmozkárně tay toho bylo řečeno už moc. Takže u člověka co miluje adrenalin a chce něco pokořit je to podle tebe bezmozkárna. U mě jseš bezmozek ty a stačilo se mi kouknout na tvoje kolo a popis usera. Jdi si hodit nějaký rychlý xc, na to netřeba odvahy a mozku už vůbec ne.

        0 0
        • cabbage  

          na odbrzdeni a sesunuti se ze svahu(viz video) staci jeste mene inteligence nez na chrteni, dyt to zvladne i sutr:-P

          0 0
        • Meesha  

          neni prvni co takhel dopad a o inteligenci a pudu sebezachovi u takovejch lidi silne pochybuju a vlastne je to jejich problem…

          0 0
          • hanz  

            správně…je to jeho věc. Kdybys nám chtěl dokázat jací jsou DH/FR nadšenci, bezmozci a hazardéři se životem tak určitě rád vyhotovíš statistiku kolik lidí umírá na dropech a při dh počinech versus xcčkářů při chrtění a žiletkářů na silnicích a vodáků na vodě a lyžařů na horách atd. Nechce se ti že…ono totiž pak vyjde najevo že DH/fr je relativně bezpečnej sport.

            0 0
            • cabbage  

              a vychazi ti to ikdyz zapocitas i urazy?

              0 0
            • Meesha  

              akorat ty XCckari a silnicari se vetsinou nevrhnou dobrovolne, a rek bych i bezmyslenkovite ze skaly. Ikdyz kdyz vidim nektery silnicare, tak to je taky docela hazard :-) A rozhodne netvrdim, ze sou vsichni DH/FR nadsenci bezmozci! Ty by si do toho snad sel?!

              0 0
              • hanz  

                nešel ani omylem…ale rozhodně v něm nespatřuji bezmozka…vidím v něm člověka co má kurewskou odvahu…o tom co on prožívá už jen při rozjezdu na takovoudle věc se nám může leda tak zdát.

                s těma silničářema jsem o tom přesvědčen, jakožto biker je v pohodě respektuji ale nedávno jsem musel jednomu fakt nadat do kokotů…při zelený na křižovatce mě předjel z leva a asi metr před kapotou začal odbočovat do prava. nemít takový ty automatycký reflexy tak jsem ho s usměvem povozil na haupně…ale ta noha na tu brzdu nějak vystřelila no.

                jako na urazy si myslím že dh závod si v ničem nezadá s xc maratonem třeba. Paradoxně na xc maratonu je 90% zranění taky ze sjezdů.

                0 0
                • cabbage  

                  o tom co on prožívá už jen při rozjezdu imho to samy proziva slapalista pri najezdu na obrubnik:-))

                  0 0
                • Meesha  

                  Nevim jestli je v tomhle pripade odvaha dobra vec… :-) Sem si vzpomnel: Lepsi je bejt priposranej vtipalek nez odvazna mrtvola :-) Neumim urcit nejakou hranici, ale tohle uz je pro me proste magor.

                  Urazy na zavodech, kdyz se to zprumeruje, budou tak nejak nastejno. Treba takovej Nova author cup je treba nadprumernej :-)

                  0 0
              • Radek Broz  

                Vzdycky si rikam, ze se nenecham vyhecovat ke srovnavani jednotlivych disciplin (kazdy haji svoji a nikdo neustoupi), ale v tom, ze by DH bylo o „bezmyslenkovitym vrhani se ze skaly“ nemas pravdu. Vetsina z nas si to rozmysli nekdy az moc;-) V DH se trate prochazeji i pesky, nektery useky se hooodne dlouho studujou, vymysli se optimalni stopa a casto se o ni hooodne dlouho debatuje;-) I v FR je to dost podobny – kazdej si vsechno napred prohlidne a pokud to nekde vypada, ze se nekam nekd vrha bezmyslenkovite, tak uz to ma s nejvetsi pravdepodobnosti dost nacteny. Mas proste dost zkresleny predtsavy o tom, jak k tomu lidi pristupujou.

                0 0
                • Meesha  

                  Nerikam, ze je DH bezmyslenkovity vrhani se ze skaly… DH a i FR beru, respektuju a rad se na to podivam. Je to sice relativni, ale tohle uz mi prijde jako dost a pro me i bezmyslenkovity. Ikdyz se nad tim treba zamyslel. :-)

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Myslel jsem to obecne – na to, na co je nahore odkaz jsem ani nekoukal.

                    0 0
                • cabbage  

                  utok kamikadze byl taky planovan dlouho dopredu:-)))

                  p.s. zkus si prochazet optimalni stopu na maratonu;) stejne ji budes muset zmenit kvuli jednomu teniskarovi co jel vlnu pred tebou:/

                  0 0
                  • Manas  

                    To je prave ten rozdil. V maratonu ti v jedny, dvou zatackach ztrata idealni stopy moc neudela. V DH ti muze zpusobit i vetsi ujmy :-) Nesrovnaval bych to. Oboji ma neco a pokud chces jezdit spicku tak se trenink skoro nelisi (objemy, posilovna atd.) ale technika je diametralne odlisna :-)

                    0 0
                    • cabbage  

                      proto taky srovnavym dh s kamikadze- hlavni cil: co nejrichlejc dolu:-)

                      //trenink //- to je hnusny slovo:o)

                      0 0
                      • Manas  

                        To taky nelze srovnat. Technika je uplne nejvic rozdilna :-) Kamikadze ma za cil umrit. DH ma za cil prezit. Nekdy i jediny :-)

                        PS: Nejdriv je trenink a potom zeny a show :-)

                        0 0
                        • cabbage  

                          si nikdy neslysel o tom polskym sebevrazednym letci co odletal 29 uspesnych akci?:-))

                          p.s. cil maj uplne stejny- dostat se dolu v poradku, co bude dole je neúpodstatny;)

                          0 0
                          • Manas  

                            V pripade polskeho letce se vloudila chyba zrejme do predletove pripravy kdy mu asi zatajily techniku utoku, jeho pravou podstatu.

                            PS: To neni pravda, v cili pilota kamikadze nemaj pivo a klobasy :-)

                            0 0
                            • cabbage  

                              nj, ale ma slibeny postup do raje( zajimavy, teroristi to maj taky) stejne jako ja mam slibeny na konci maratonu gulas:)

                              0 0
                        • cabbage  

                          p.p.s. je sranda kdyz chrt a turista debatujou o DH:o)

                          0 0
                          • Manas  

                            A kdo je kdo ? Ja se ani za jednoho nepovazuju, i kdyz Fousac tvrdi opak. :-) Jinak zas tak spatne (aspon doufam) DH nejezdim. :-)))

                            0 0
            • Komi  

              Tohle co si napsal je kravina a to musíš uznat sám … kdyby si to počítal na procenta (což je jediný řešení) tak nevím jak by to dopadlo, když si vezmeš kolik je u nas DHčkařu … stovky? a těch ostatních … desetitisíce? … ,o)

              0 0
              • Meesha  

                vypocitat by to nejak priblizne a prumerne slo, ale je to kravina. Zalezelo by na trati atd. Kdyz je mokro, tak se pada vic, kdyz sucho jezdi se rychlejs a pada se taky atd. A sjezdari na tom vetsinou umej – nam kazej prumer lidi z Nova author cupu co jedou jednou za rok a hned se valej :-D

                0 0
              • hanz  

                no myslím že ne.....mládež (cca14–18) se věnuje dle mého výlučně(až na vyjímky co potvrzujou pravidlo) disciplínám jakoje DH/FR/DJ/STREET.

                Jenže jejich finanční síla a hlavně asi ochota cestovat za závodem není dostatečná nato aby se zůčastnili těch 5-ti závodů čp a dalších pár akcí v čr. Nějakej marathon je od jara do zimy skoro v každý vesnici každej tejden.

                Takže si myslím že na to jak je to podporovaný(nijak) je to dost slušný, doufejme že brzo nás nahoře začnou brát vážně. Dalším problémem jsou lokality…v každým městě je sk8 park ale dirt park je jen vzácně a přitom na každým sk8 parku pohopsává mnohem víc bikerů. O dh tratích nemluvě…prostě chci říct že technické disciplíny bikingu jdou nahoru navzdory všemu rychleji než ostatní.

                0 0
                • CZiko  

                  všechno můžu potvrdit, jakožto člen mládeže 14–18 let:-)

                  0 0
                  • goofy  

                    Ja to muzu potvrdit, i kdyz nejsem clenem teto vekove kategorie… ;o)

                    0 0
                    • Radek Broz  

                      To ja zas znam docela dost mladejch, co chrtej – i kdyz podstatna cast jako doplnek k bezka a/nebo orientaku.

                      0 0
                      • goofy  

                        To prave kolem mne vshichni mladi v cele s bratrankem nejak bud hraji fotbal, nebo se snazi jezdit zkopce dolu, pripadne street-bmx… Vyjimky to michaj… ;o)

                        0 0
                      • CZiko  

                        jo, tak to já znám samo sebou taky, ale streetaři/dir­taři/downhille­ři tomu jasně velí

                        0 0
    • Al_Bunda  

      No zajimavy. Vidlice sla asi nadoraz. Zajimane je, ze dopadl hned vedle nejake zdi, ze by byla betonova?

      0 0
    • wlk  

      no, někteří lidi sou magoři a neváží si života…

      0 0
    • Alex  

      Zrejme chcel dopadnut na ten druhy svah, po ktorom sa mu kotulal bike. Asi siel prilis pomaly :)

      0 0
      • wlk  

        to je vcelku jasný, že nechtěl skočit na tu silnici :-)))) ale už ten nápad je dost šílenej, teda aspoň pro mě, adrenalin jo, ale aspoň takovej, kde má člověk šanci na přežití, tady stačilo hůř dopadnout a nemusel kořen do smrti chodit nebo mít nějaký jiný trvalý následky…

        0 0
        • pepino  

          A co teprv jízda autem po silnici!To je pravděpodobnost zmrzačení nebo smrti mnohem,mnohem větší:-)

          0 0
          • wlk  

            hm, to občas jo, na silnici jezdí hafo magorů, který dělají takový věci,že mi stávaj vlasy na hlavě-a to jich moc nemám :-)

            0 0
          • Komi  

            To ti musím oponovat … si vem jenom to, že na to místo dojel autem a to bylo ještě v pohodě, ale jak pak skočil … :-)))

            0 0
            • pepino  

              Třeba nedojel,třeba ho dovezli.Třeba nevodjel,určitě ho vodvezli:-)

              0 0
    • wroum  

      husty!

      myslim ze vetsina XC slapalu co tvrdi ze to je bezmozek a magor jsou paka. jak psal Hanz vejs, ma odvahu a rad vyzvy. Holt nekdo potrebuje adrenalin a 100 km natrasani ****** na cas a snaseni sjezdu na maratonech ho proste nebere.

      0 0
      • wlk  

        pokud te nekdo vyzve, abys skocil takovej skok, tak máš odvahu, pud sebezáchovy v prdeli a seš magor. To mi nevysvetlis, ze ne. to si radeji radeji budu natrasat prdel, jaks napsal vejš, ale je jasny, ze je to vec nazoru a toho, co se komu libi a bavi.

        0 0
        • wroum  

          myslel sem spis ze to je vyzva pro nej sameho. vsechno je otazka sebevedomi, duvery ve vlastni schpnosti a toho, kde sou tvoje limity. kdyby byl magor, tak skoci ze skaly bez kola. on veri ze to da. kdyby neveril tomu, ze na to ma, tak tam nepoleze.

          0 0
          • pepino  

            Myslim,že takovýmu Benderovi je jedno,odkud,kam a s čim skočí:-)

            0 0
            • cabbage  

              co koukam na jeho biky tak „s cim“ mu jedno rozhodne neni…;)

              0 0
              • black.horse  

                na adresu Bendera bych jen řekl, že je to debil s nulovým stylem a technikou jízdy:-/ krom toho, člověk s výškou 160cm na vysokých podpatcích kterej sedlá kolo který je skoro vyšší než on a váží víc než motorka, tak není normální… to nemá šanci uřídit a na jeho stylu je to vidět… stejně většinu jeho megadropů dávno překonali jiní letci, co narozdíl od něj umí jezdit…

                0 0
          • fousac  

            to mas recht.. magori skacou bez kol.. ;o) content.leenks­.com/media/hop­phopp.wmv)

            0 0
    • golem  

      no pokud se chce zabit na tom co miluje proc ne..... ale pokud by se mu ten skok podaril vsichni by ste to kvitovaly z udivem a nekteri se zavisti ze to dal… mozna se mu to na podruhe podari :))

      0 0
    • pegal  

      v mensim meritku http://www.super.cz/…-bolelo.html

      0 0
    • Fidoo  

      Námrd – ta stránka je vůbec hustá ..... zbytek videíček je podstatně větší nátěr než tohle. Jinak tak trochu souhlasim s Hanzem – jsou lidi který na to maj a dělaj to a úpak sou ty co na to nemaj a ty to kritizujou. Já na to nemám:-)

      0 0
      • Vrci  

        A co ti co na to nemaj a dělaj to?

        0 0
        • fousek  

          Tem se aspon nestane ze si nasadej latku prilis nizko:-)

          0 0
        • Fidoo  

          viz. video

          0 0
          • cabbage  

            :o)) to je fakt, nebejt tech co na to nemaj a zkousej to by sme se nemeli na co divat;)

            0 0
            • Fidoo  

              svým způsobem dělají cyklistiku (trošku mimo výraz pro tyhle legrácky) populární … určitě to chytne mládež – motivuje je to a vůbec ..... co z nich má udělat chlapy, když neni vojna povinná:-)))

              0 0
      • Biker jak Pes  

        je drsná, stačilo mi jenom vidět tu adresu a už jsem uvažoval jestli to mám stahovat, nebo ne… tohle je fakt nic

        0 0
    • yakub  

      Tak se mi to jednou nepovedlo, no… Vy toho naděláte!

      0 0
      • CZiko  

        no zrovna jsem koukal, že máš stejné kolo, jak ten týpek na videu:-)

        0 0
        • -b-n-x-  

          no jo. Fakt uplne stejne. Akorad retez ma nejaky jiny :-))))

          0 0
          • CZiko  

            no když si vezmeš, že ten filmek je asi rok starý, tak ten řetěz už určitě vyměnil:-)

            0 0
            • yakub  

              No jo, no. To kolo jsem zrušil dřív, než jsem ho stačil vyfotit do BF:o)

              0 0
    • Tomcat  

      No neustál to no bože to se stane. Na FR hvězdy žádkej killer to neni dopuručuji zkouknout NWD 4,5,6 nebo DroppInTV , takovech 19stop „na narovinu“ v podání Bendera :o) ;-)

      0 0
      • CZiko  

        to všechno známe… nevím ve kterém to bylo díle NWD, ale docela dobrá šleha byla, když Dave Watson, nebo Grant Allen? já si je pletu… no prostě ten týpek na podobně velkém gapu dopadl přímo na cestu a hodilo ho to dolů z toho kopce… a nožka byla zlámaná hned:-)

        0 0
        • -b-n-x-  

          Grant Allen, NWD 4. Dave Watson zase upadl po uspesnem preletu pelotonu TDF.

          0 0
    • enjoy  

      a takovyhle si rikaj dokonce bikeri:-) a citi se lepsi nez ostatni:-). a jinak bych i uplne souhlasil s tim ze je to jeho vec..,ale co:-),u nich maji to zdravotni pojisteni urcite vyreseny mnohem lip:-),to neni jako tady,kde si budete muset jednou utrhnout od huby za moje tezky zraneni hlavy:-)

      0 0
      • CZiko  

        no to máš pravdu… měli bychom tě všemi prostředky donutit nosit helmu, protože pak na to doplatíme sami:-) Všichni na enjoye! A bijte ho hlavně do hlavy a? si zapamatuje, že s helmou by se mu nic nestalo:-D

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.