Poslední vyjíždka-pomoc s upoutávkou

3 nepřečtené
  • ferda14

    Žádám Vás o takovou malou pomoc s chystáním rozločení se sezónou.Potřebuji udělat nějaké plakáty aby přišlo více lidí,ale marně zháním nějakej jednoduchej obrázek s cyklistickou tématikou.Kdybi jste nahodou nějakej měly nebo věděly kde je na netu,tak mi prosím dejte vědět!Budu Vám moc vděčný.A samoz­dřejmě ti kdo jsou z Velkého Meziříčí a okolí tak jsou zváni,pro bližší informace si napiště na můj mail: ferda14@seznam.cz

    0 0
    • skipXC  

      Zdar :)

      no na serveru www.bikebase.cz vytvořili ideální prostředí pro prezentaci, propagaci a správu akcí a závodů. Mrkni na http://www.bikebase.cz/article.php?… a tam najdeš všechno potřebné. Akce je zároveň zařazena do kalendáře, můžeš k ní vkládat fotky, psát pozvánky a hafo dalších věcí vč. domény www.tvojeakce.bikebase.cz. Všechno je to dělaný pro typy s ukončenou základní školou formou jednoduchýho redakčního systému, tekže si to můžeš celý založit a spravovat sám a na webu je to hned. … kdyby něco, tak mrkni na www.skip.bikebase.cz tam jsou na mě kontakty.

      Přeju dost lidí – Aleš Gregor

      PS: na obrázky se mrkni do našich galeríí a většinou jsem to fotil já, nebo někdo koho dobře znám a jestli se ti bude něco líbit, tak se to dá zařídit. jinak klikni na www.google.cz a zadej MTB a zaškrtni obrázky… tam ti toho vyjde docela dost, jen dávej pozor na práva… :)

      0 0
    • JancA  

      tož bych se taky přijela rozlóčit,ale je to moooc daleko:),až budeš dělat tu upoutávku,nech si zkontrolovat pravopis,mé oči úpí:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.