• Benny Pce

    Ahojky! Jaký je ten závod? Pojedu ho prvně.Díky všem za názory.

    0 0
    • lazybiker  

      jedu taky prvne :) Uz se tesim. (Jestli PCE = Pardubice, tak sem taky z PCE)

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Benny má Pardubice i v profilu. Jo, a z Pardubic z BF jedeme tedy minimálně tři. :-) Beru to jako hezkou projížďku po občerstvovačkách, kdy nemusím šátrat po mapě a plánovat trasu. No, a za rok, za dva možná začnu „závodit“.

        Trutnováci a z okolí> bude tra? hodně promáčená, bahnitá? Nevím jestli obout Z-Maxe nebo Z-Maxe. :-)

        0 0
        • lazybiker  

          nj… kdyz me to napadlo hned jak sem dal Pridat :(

          0 0
        • Fana.A  

          Má pršet tak si tam nějakej vzorek dej,ale jestli máš výběr jenom mezi Z-Maxem a Z-Maxem tak to je asi jedno.P.S.Trut­novák.

          0 0
    • kankrlicek  

      Tak jak se vám jelo? Byl jsem tam poprvé a bylo to moc príma. Kámoš mi sice dal 3 minuty, ale jednomu známému tlučhubovi o generaci mladšímu jsem dal 3 minuty, takže nakonec spokojenost :) Dokonce jsem poprvé za svůj bikový život předjel i Lídu Damkovou, ale moc to není k chválení, protože včera byla na pohotovosti se zubem a pak 3 hoďky se trápila. Dle jejích slov ji to moc nejelo :)

      0 0
      • Meesha  

        ja sem videl moratku s Rohloffem a rikal sem si jestli to nejsi ty!

        Pro me to bylo trapeni od zacatku do konce. Naposed sem na kole sedel pred 14 dny. Pripadalo mi, ze od toho vybehu to bylo jen dokopce! Sjezdy nezazivny a po asfaltu. Libil se mi ten konec. Trochu vzpružení bylo asi pul druhyho kola se Sfingou, kterej se ocividne nudil a tak kecal o jidle, holkach a tak :-D Ja mel ale co delat abych uvisel. Pak mi spad retez a odjeli mi. Nakonec tusim nejak 148. celkove a cas kolem 2:12

        0 0
        • sfinga  

          Já se nenudil, jen mi to vůbec nejelo, tak sem si to náramně užíval. Po prvních 15 km mi přestali jet nohy, tak sem počkal na kámoše a jeli jsme spolu. Taky mu to moc nejelo, ale myslím, že nás bylo víc :-) Jinak poprvé sem si taky užil občerstvovačky, paráda. Koláčky, bynány, jablíčka prostě perfektní. Organizase taky good :-) PS: měl si říct, že si to ty, Já tě viděl poprvé :-)

          0 0
        • kankrlicek  

          Jestli tam nebyl ještě někdo s podobným vybavením, tak jsem to byl zcela jistě já. Dres Lucky Bike. A kdyby mi to vždycky nejelo tak, jako tobě, to bych měl jedno rameno asi o 10 cm níž, jak bych se do něj furt mlátil :)

          0 0
      • kámen úrazu1  

        Mizerně. Druhý okruh jsem 15 km po průjezdu Trutnovem přemýšlela, jestli zvracet nebo ne. Podezírám jon?ák, že mně nesedl. A děkuju jednomu hradeckýmu bikerovi, který BF občas čte za půjčení kapesníků. Plus dlašímu bikerovi na trati a pořadatelům na občerstvovačce. Holt mně dvoje vlastní balení nestačila. :-) Ale počasí vyšlo pěkně. A kochání bylo nádherné, takovou krásnou přírodu bych brala hned za humny. Tož za rok zase. :-)A tentokrát snad bez chřipky.

        0 0
        • Smazaný účet  

          :o) Jestli jsi copata bykerka z pce, ktera s usmevem na tvari zdolava vsechny kopce tak v pohoda a kapesnicek si nech protoze ty papirove se moc vratit nedaji, takze to ber spise jako dar a ne pucjku ;) A jestli jsi jina nez ta co jsem potkal ja, tak bud rada, ze se takove veci stanou i jinym slecnam :)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            :-) Kapesníčky nevrátím, skončily v koši. :-) Ale nové ráda dám. Kopce byly fajn jen první kolo, v druhým nějak narostly a já pak jela na převod do kopce i po rovině. :-) Až ke konci jsem se vzpamatovala. Nevím, jestli to bylo tím jon?ákem, ale každopádně jsem si vybudovala odpor k žlutým jon?ákům. :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              Jeslti ma dojit ke vraci tak pak chci jedine ty puvodni :) Zase te ten pocit nevolnosti hnal kupredu a motivovalo te to jet rychle ;) Ja si poslednich par km uzil pekne prirody, slunicka a v klidu jsem do cile dosel, protoze semik vyhlasil stavku, akorat me nastval chlap co se kolem me proritil tesne pred cilem se slovy: BACHA!! Jedu zavod… Co si asi myslel, ze tam delam JA?! :) chtel jsem ho predbehnout na cilove fotobunce, ale v tretrach se spatne beha po tartanu ;)

              0 0
              • kámen úrazu1  

                :-)) Rychleji (na mě) jsem jela jen to první kolo, přitom na pohodu, kochala jsem se. Druhý jsem prvních 15 km opravdu mlela z posledního a jela 11, 12 km i po rovině. Až ke konci se mně udělalo líp. Průměr klesl hoodně dolů. Kdyby se jela tři kola, třeba bych ještě i zrychlila. ;-) Na to, že jsem před půl rokem tvrdila, že nikdy žádný závod, se podezřele moc těším na jaro. :-)

                0 0
                • Smazaný účet  

                  No vidis, dalsi propadla dusicka bajkerskym akcim ;) Souhlasim prvni kolo super, slezl jsem jen 2× a to na kousek a pri vjezdu do druheho jsem si rikal jak to kousnu a neslezu nikde… :)) Prirovnal bych k to vyplodu choromyslneho mozku :))) Tlacil jsem nekolikrat a jeste jsem u toho byl rad ze ziju :)) Pro zasmani byla situace jak z filmu Austina Powerse s parnim valcem, kdy jsem na delsim stoupani predjizdel jednoho draka on jel rychlosti tak 4,5 Km/h ja asi tak 4,8 Km/h :))))))))) U toho jsem se smichy neudrzel! :)

                  0 0
      • kámen úrazu1  

        Jo, a nevíte někdo, co se stalo klukovi, který spadl v asfaltovým sjezdu na začátku druhého kola? Když jsem projížděla kolem, ležel na boku na zemi, nehýbal se, měl šíleně bolestivý výraz a věnovali se mu zdravotníci. A prý někoho odvezli do nemocnice, tož to byl asi on. :-(( Snad to nebylo nic vážnýho a je tam jen na pozorování. Přeju brzké uzdravení.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Videl jsem ho akorat po padu, kolo na kasi a jeho ruka se jevila jako zlomena :(, ale nastesti tam byl hned poradatel pripravem poskytnout pomoc a zavolal sanitku. Takze poradatale = plus body! Souhlas vypadalo to hrozne. Ale snad se z toho rychle dostane a pristi rok se s tim popere a zavod dokonci a ukaze Krakonosovi zada! :)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Pokud to odnesla „jen“ ruka, tak je to fajn. Ale pohled to nebyl hezký. Určitě nejsem jediná, kdo pak v tom sjezdu přibrzdil.

            Nemůžu porovnávat s jinými závody, bo jsem byla jen na dvou, ale Trutnov mně připadal pořadatelsky zvládnutý na jedničku. A to nejen díky zdravotníkům přítomných v těžších albo v hodně rychlých sjezdech.

            0 0
      • petebike  

        moc krasnej zavod, nadherna trat, pocasko taky super, no i kdyz mohlo by byt teplejs…jinak par fotek nafotil beeda a jsou na www.petebike.com

        0 0
    • Smazaný účet  

      Jinak take vam vsem z chvostu startovniho pole pokazila naladu tombola? (Jedina sance na hodnotnou cenu pro svatecni jezdce) :) Na to, ze to byl zaver KP tak tam nebylo nic, vuuuubec nic. Nerikam, ze tombola je povinost, ale to radeji nic nez tohle. Zavod byl, ale super hlavne to pocasi jsem vubec necekal = parada!! :))

      0 0
      • Meesha  

        konecne nekdo zaradil tombolu pred vyhlaseni vysledku (dle programu), tak sem se tesil, ale nakonec bylo vyhlaseni vysledku, takze sme po elitacich odjeli. Tyhle hodinovy vyhlaseni me fakt neba.

        0 0
        • Smazaný účet  

          No na papire to vypadalo hezky, ale realita byla jina… Ja se jen modlil, aby tam nebyl zadny byker nad 70 protoze vyhlaseni kategorie M70 uz by me asi trefilo :))) Bud rad ze jsi jel domu, nebylo tam nic co stalo za rec: par piv, reklamni mikyna Scanie, model auta Scanie… A kde byla karbonova sedlovka, nebo alespon plast??! :))))

          0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.