• Mofo

potřebuju se zbavit otřesného pískání kotoučovky, a tak sem se chtěl před výměnou desek pokusit ty stávající nějak poupravit, v jednom obchodě mi poradili, že někdy pomáhá povařit je ve vodě, jinde zas že zbrousit hrany. Dělá se to nebo máte nějaký vlastní fígl?

0 0
    • CZiko  

no já kotouče nemám, ale brácha jo… vařit ve vodě, péct v troubě, umýt isopropylalkoholem…

0 0
    • Mofo  

please, poraďte

0 0
      • Milenius  

Mne nikdy zadne odmastovani nepomohlo, ale vzdy pomuze vse vyndat, povolit celou brzdu a narovnat ji tak, aby byla presne rovne, zkus taky sroubovakem trochu povrch desticky porusit, aby nebyl tak hladky

0 0
    • Meesha  

zkus poradne odmastit kotouce – isoprophylalkohol nebo je dat do mycky.

0 0
      • vlk  

„dat do mycky“-a nevadí tomu to leštidlo co myčka aplikuje?

0 0
    • libi  

me taky piska, ale dokad to brzdi tak na to nesaham. na zvuk si snadno zvyknes, i kdyz to obcas az boli do usi÷)

0 0
      • lenochod  

Když to píská tak je to ještě OK, mě zadní brzda (Shimano Deore M 525) na starým kole začla vybrovat a šlo mi to pedálama do chodidel a řidítkama do rukou. Bylo to dost nepříjemný :o(((

0 0
        • JohnLee  

nebylo to krivym kotoucem?

0 0
          • lenochod  

ne ne, kotouč rovný,vše utažené, neřešil jsem to a již ono kolo nevlastním, myslím že by to ale vyřešilo lehké přebroušení destičky nebo namazáním dosedací plošky destička-pístek (myslím že nějakou měděnou pastou – již zde psáno )

0 0
    • Mofo  

nestačilo by jako odmaš?ovadlo technický benzín nebo petrolej?

0 0
      • lenochod  

:o))) petrolej je mastnej jako prasátko, a benzín není taky nejsušší, používal jsme aceton

0 0
      • gaston  

nejsem znalec neni petrolej trosku mastny?

0 0
        • lenochod  

já myslím že „mofo“ nás nemá rád, proto ten petrolej :o)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.