• zino

    Jaký bysge mi doporučily tretry na Egg Beatery. Nechtěl bych do toho investovat víc než tak 2500,–. Jezdit budu spíš rekreačně, takže hlavně bych potřeboval pohodlný… Dík

    0 0
    • Daf  

      Promin ze ti asi neodpovim primo, ale proc sis koupil drahy zavodni egg beatery kdyz k nim chces pravdepodobne turisticke tretry. Tretry s mekou podrazkou a Egg Beatery ktery maji strasne malou stycnou plochu s podrazkou boty mi prijde jako nestastna kombinace.

      0 0
      • zino  

        Egg Beatery jsou už na kole, který kupuju. Prodávat je se ztrátou mi příjde škoda…

        0 0
        • Daf  

          To ne, ale radeji bych si poridil tretry s tvrdou podrazkou. Mozna se v nich bude hur chodit, ale neznamena to ze nutne musi byt nepohodlne.

          0 0
          • zino  

            A nejsou moc drahý..?

            0 0
            • Daf  

              Myslim ze kolem 2500 az 3000kc je celkem slusnej vyber. Tezko radit znacku nebo model chce to vyzkouset. To jestli jsou pohodlny nebo nejsou muzes posoudit je ty sam. Za tyhle penize uz vylozene sunt nekoupis.

              0 0
              • Gumicuk  

                Pred par dny jsem si koupil tretry Specialized Comp MTB za 2999,– Kc je fakt ze jsem na nich jeste nejel na kole, ale chodit se v nich da celkem dobre puvodne jsem z toho mel celkem strach, ale neni to tak hrozny. Ja kdyz jedu na kole tak z neho moc neslejzam, takze by pro me bylo celkem zbytecny si kupovat botky s kterejma se da paradne chodit. Jinak jsem s nima moc spokojenej, jsem zvedavej jak se s nima bude jezdit- to bude to hlavni. Zdar

                0 0
                • Viruss  

                  Jak dlouho se v nich da pretrpet mimo kolo? Porad se nejak nemuzu rozhodnout mezi Specialized Sport a Specialized Rochopper. Bojim se, ze obcasne kulturni povinnosti, ktere budu muset s rodinkou pretrpet (prohlidky hradu, zamku), bych v tvrdych tretrach neprezil…

                  0 0
                  • JJ  

                    No to z tebe budou mit na zamku radost, kdyz jim tam budes behat v botach s kuframa:)

                    0 0
                  • TinkTink  

                    Sem dlouho premyslel, jestli reagovat.

                    No – mel jsem Specialized Sport MTN…rok 2000…jezdil jsem je 3 roky – stejny tkanicky, zadne opravy :) – ty boty vydrzely nespocet kilometru, par zavodu – nektery i ve sjezdu, kdy se do kopce pak slapalo – boty to jsou hodne pohodlny a nemyslim si, ze se v nich neda chodit po meste – sou i docela mekky…takze pohoda – po tech trech letech mi prdla podrazka – ale vzhledem k tomu, ze jsem je jezdil i kazdou zimu…hodne soli na cestach a tak…tak slouzili skvele a mel bych je zas, kdyby je meli v moji velikosti.

                    Sem tedka premyslel nad takovyma free tretrama a byly mi velmi rozmlouvany – vic praskaj nez normalni tretry – takze ja bych do tehle free bot nesel – jinak – u Sterby meli dost zajimavy slevy na ne :)

                    0 0
                    • Viruss  

                      K tem tretram Specialized – byl jsem se na ne podivat v Bikeexpertu na Karlaku a bylo mi receno ze maji vsechny barvy a cisla (videl jsem tam i barevne kombinace, ktere se na webu specialized nevyskytuji), i kdyz verim, ze mozna zrovna tu tvoji velikost mit nemusi :)

                      Tak opravdu nevim, nevim jestli na to moje jezdeni (2–3 tisice km/sezona, ted to bude mozna o fous vic, mel bych mit vic casu) vyuziju tvrde tretry… prodavacka me zase presvedcovala do Rochopperu :)

                      0 0
                      • TinkTink  

                        hele – tak jestli kupovat jakykoli tretry s mekkou podrazkou, tak jedine v obchode, kde mas jistotu moznosti uspesneho vyreklamovani.

                        0 0
                        • Viruss  

                          Mas nejake konkretni doporuceni? Ja s timhle zkusenosti opravdu nemam, zatim jsem vetsinou dokupoval pouze komponenty u kterych reklamaci ani nepredpokladam :)

                          0 0
                          • TinkTink  

                            No kdyz uz, tak bych sel primo k dovozci – tak moc si nepriplatis – za tu moznost to stoji…ne? – tzn. 69 CO…

                            0 0
                  • Gumicuk  

                    Fakt bych ti nejak poradil, ale vzhledem k tomu ze sem s nima jeste nejel tak nemuzu moc davat nejaky poradny rady. Takze abych to uved na spravnou miru, chodil jsem v nich jen doma :-)) na zkousku a jeste k tomu bez kufru, ale takhle se mi zdaji uplne v pohode mel jsem je na sobe celkem dlouho a zadnej problem s nejakou bolesti nohy a s chozenim. Takze asi tak… Jinak bejt Tebou tak bych spis uvazoval o tech compech protoze maj vsitej neoprenovej jazyk coz se podle meho dost promitne do pohodli a tak vubec, jinak maj i dirky pro tkanicky, takze i to je celkem fajn vec. Toz asi tak…

                    0 0
                    • Gumicuk  

                      Sakrys nejak se mi ten prispevek soupnul niz nez jsem chtel :-) jo jinak jsem je kupoval v 69tce a pohoda…

                      0 0
                      • Viruss  

                        Jo jo.. tam jsem se na ne byl podivat, Sporty mi nejak nesedely (potreboval bych neco mezi 42 a 43), Compy 42 byly fakt o necem jinym…ale zase se mi nelibi designove :) Mno, este si to rozmyslim, ale vidim to spis na ty Compy.

                        0 0
                        • lubos  

                          Je nejaky rozdil mezi Sport a Comp ? Ja jsem koupil ty Sport, 40 me drel palec, 41 jsou ok, i kdyz .. mozna ze idealne by byl tak 40.7 :) Ale Comp jsem neskousel, nevim jestli to tam vubec meli :(

                          0 0
                          • Viruss  

                            Nevim jak to popsat – pod jazykem je tam takova pruzna „vlozka“, ktera prilne k noze…rozhodne mi Compy o hodne vic sedely – netlacily, ani se mi nevyzouvala pata. Sporty bych proste potreboval 42,5, ale to mam smulu :( Takhle to vypada ze budu muset koupit Compy, ktery uz stojej 3000 a to je o neco vic nez jsem si predstavoval :(

                            0 0
                            • Gumicuk  

                              Myslim ze uz jsem to psal, ty compy maj oproti sportum vsitej neoprenovej jazyk, kterej krasne obepne nart a neni tam nic co by mohlo nejak tlacit, myslim ze to je nejvetsi vyhoda. Jinak Compy jsou vyrobeny z umele kuze- sporty snad z prirodni, jinak kompi maj jeste takovej umelohmotnej bok na vnejsi strane- nevim presne k cemu je lepsi, ale nejakou funkci mit bude. Ja jsem bral 42 kterem mi sedli uplne paradne, jen mi prava bota nejak tlacila na chodidlo v miste ktere je na vnitrni strane uprostred- tak kde se rozhoduje jestli ma clovek plochou nohu, nebo ne :-)) ale to se po nejake chvilce uplne stratilo, takze tedka padnou jako prdel na hrnec :-)) Nemam moc zkusenosti, ale rekl bych ze na botkach neni moc dobre setrit, stejne tak jako na snowboardu dokazou hodne zneprijemnit vyjizdku at uz na kole nebo na sjezdovce.

                              0 0
                              • lubos  

                                No, ja puvodne pred asi 5 mesici, kdyz jsem chvili jezdil eggbeatre na el-moro zjistil, ze to tedy nepujde, tak jsem chtel Specialized, ale nemeli uz moje cislo, musel bych cekat asi 2–3 mesice, tak jsem si vybral neco, co mi sedelo ale ne uplne 100%. No a ted bych rekl, ze nevim jestli jsem nemel radeji cekat … sic tvrda podrazka, ale celkove to asi byla chyba brat :( Jinak, myslim, ze ty Sport jsou z umele kuze. Jazyk co tam je mi sedne … tak snad to bude ok. Comp jsem ale neskousel :-((

                                0 0
    • lubos  

      Dnes jsem koupil nove tretry (kvuli tem problemum co mam) a jsem nadsen. Specialized tretry, lehke, levne (2600 Sk), chodi se v nich moc dobre, neskutecne tvrda podrazka, mnohem vic, nez u tech co jsem mel dosud. Nasel jsem novou silu pri slapani do kopce.

      0 0
    • lubos  

      Jinak dulezita vec. Jestli mate jenom torchu problemy s chodidlami – nabeh na plochou nohu, zborcena klenba, a podobne ani jenom neuvazujte o mekkych tretrach, jedno jestli eggbeatre, nebo klasicke SPD. A eggbeatre v souvislosti s tretrami, ktere jsou mekci nez hodne tvrde rovnou zapomente. Nestoji to zato. Skutecne ne. A tem co maji nohu naprosto v poradku, proc si kazit zbytecne nohu :) Mekka tretra muze byt snad pouzitelna u pedalu, co maji ohradku, ktera skutecne prenasi tlak z tretry na pedal.

      0 0
      • zino  

        Mám eggbeatery a dneska jsem si koupil Diadory Geko za 2200,–. Jsou fakt pohodlný a podážka taky vypadá celkem O.K. Mně osobně sedly líp než Specialized.

        0 0
        • lubos  

          Ano, nemusi sedet. Jsou o neco sirsi nez treba Sidi, Nothwave & spol. Ja zas nemuzu je, pac me hrozne tlaci. Ale ja jsem na vlastnich nohach poznal, ze mi je mnohem lepsi, kdyz mam vnitrni stranu chodidla zvysenou. A tohle ma prave ta jejich body geometry. Ale dulezite je aby tretra dobre sedela.

          0 0
        • Lišák  

          Tak toto přesně bych mohl napsat s loňským datem! :-) Spešly pěkný, ale Geka sedly a po roce jako nový (něco přes 4000 km) a pohodlí dostačující.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.