Jak seřídit Shaman racing FR nampínák?

4 nepřečtené
  • BoB

Mám ho nainstalovaný a pokaždé když šlápnu dozadu tak mi spadne řetěz na menší placku. Nevíte co s tím? Může být problém že jsem tam při montáži nechal takovou tu podložku? A neraďte mi prosím že nemám šlapat dozadu nebo že nemám mít přesmykač díky:-)))

0 0
    • vojtechposmourny  

Na to je jiná odpověď. Pořiď si E-13 DRS :-) Teď vážně. Sic s ním nemám osobní zkušenosti a tady na fóru asi taky nikdo ne, protože v katmaru je maj teprve pár dní, nicméně podle mtbr.com a singletrackwor­ld.co.uk je to nejlepší a jedinej použitelnej napínák pro dva převodníky.

0 0
    • Tomcat  

No je to blbý ,ale tyhle zvířata na řetězu jsou spolehlivý jen s jednou plackou. Pokud řetez padá při šlápnutí dozadu, je asi moc vyosený od „řetězové linky“ nebo tam je ohlý zub Stím bohužel napíná moc neudělá, to prostě neřeší.

0 0
    • corse1  

mám to samý,na dvě největší kolečka mi to dělá taky.Dělalo to už na třetím,trochu jsem ho přihnul aby nebyl vodorovně,ale nic víc mě nenapadlo.S ře­tězovou linkou toho moc nenaděláš,teda směrem ke středu.Hmm je to sráčovina,dost přemejšlim o tom jak hodně potřebuju malou placku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse