• kimi

    Vy vyhledávání prd, tak se musim zeptat přímo, jestli někdo nemáte zkušenosti s ráfky Ritchey Girder XC OCR? Ten excentrickej profil na zadním ráfku vypadá, že to může mít něco do sebe. Preferovali byste při stejné hmotnosti Mavic XM317 nebo Ritchey (+260Kč)?

    0 0
    • Daf  

      No pry se a na Ritchey blbe nandavaj plaste. Me by to dost odradilo. Zkusenost ale nemam, tak snad se ti nekdo ozve. Nekdo kdo vi vic :)))

      0 0
    • 123  

      Nahodou jsi se trefil do rafku, ktere jsem oba mel na zadnim kole. Zatimco puvodni Ritchey OCR tam vydrzel nekolik tisic km (jiz se nepamatuji kolik presne, ale vic jak 6000 km, odesel az na probrouseni brzdnych ploch), Mavic 317 mi vydrzel silene kratce (min jak 2000 km), porad se rozcentrovavalo, az me to prestalo bavit. Nyni opet pouzivam Ritchey a jsem celkem spokojen (ale zaroven jsem presel z dratu Sapim na DT). S prezouvsanim plastu problem nemam.

      0 0
    • Jirikus  

      Tenhle ráfek vozím už 5 let a zatím jsem jen jednou, letos na jaře trochu docentrovával. S nandáváním pláš?ů je to různé, Maxxis Wormdrive docela v pohodě i když s montpákama, Panaracer Fire taky v pohodě, ale na znovunandání zimních WTB Velociraptor si asi vezmu dovolenou. Probrzděný zatím není – 3barevné BBB. Jsem s nimi spokojený.

      0 0
    • Pivomil  

      Muzu ti doporucit od Remerxu rafky Grand Rock, maji vysokej profil a sou to drzaky, jinak sem ho probrousil brzdenim asi az po 9000km a to jeste vlastni blbosti ze jsem v jedne dobe vicemene brzdil jen zadni brzdou..

      0 0
      • kimi  

        Vysokej profil se mi u nich taky libi, jsou ale o 160g tezsi, coz na se na obvodu kola pozna. Nejsem gramhonic, ale mam na kole 2kg „navic“, potebuju je shodit.

        0 0
        • orca  

          a co zhubnout ? nebude to jednodušší a levnější ??

          0 0
          • Martyss  

            Já myslím, že levnější ano, ale bohužel jednodušší ne..:-)

            0 0
    • Char  

      K tomu excentrickymu profilu: je to tak jak si myslim tj kuli tomu ze na jedne strane sou prevody?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Vozím girdery a jsou v pohodě. S nandaváním pláš?ů je problém pokud vozíš i pláště Ritchey… Původně jsem na nich měl Inovadery a když jsem je jednou sundaval a nandaval (než jsem zjistil, že jsou totálně na hovno) tak to byl fakt porod. Ted na ně dávám Motoraptory 2.1 nebo Geax Mezcal 1,9 a je to pohádka oproti těm dřívějším…

      0 0
    • Corbett  

      Mám Ritchey Girder Mountain a naprostá spokojenost. Ale je fakt, že pláště od WTB jdou špatně přezouvat. Mám WTB Weirwolf, ale na druhou stranu jsou to držáky. Ještě jsem na nich neměl žádný defekt a to je mám na kole přes 2000km a mám pořád docela dobrý vzorek. Ráfky mají přes 6000km a budu letos kupovat nové. Už tam mám žlábek a byl bych nerad, kdyby mě ruply někde při maratonu i když si myslím že je zatím čas. Je fakt že jezdím jenom v lese a kopce a dávám tomu dost pokouřit. Staré ráfky nevyhodím, nechám si je na špatný počasí až budu jezdit jenom asfalt.

      0 0
      • Char  

        bracha ma tyhle rafky Girder na nich wtb Exiwolf, nedavno jsem ho videl menit dusi, nevypadal ze by mel jakykoliv problem sundat a nandat plast… mel to raz dva :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.