• treatt

    Zdarec. Potrebuju koupit rovnou sedlovku s primym zamkem. Kdyz uz bych do ni sel, tak asi do karbonu. Mate nekdo nejaky dobry tip? Druha vec je predstavec, zatim si nejsem zcela jisty delkou, asi 80–90 mm. Premyslim, jak moc investovat. Jestli ma smysl jit treba do Thomsona nebo neco jednodussiho (Pells, Ritchey). Znate nejaky dobry, s co nejlepsim pomerem cena/vykon(tuhost, odolnost, vaha)? Oboje oversize (31,8 riditka, 31,6 sedlovka) Predem moc dik!

    0 0
    • treatt  

      Co se tyka sedlovky, mel jsem ted treba v ruce FRM ST-M20 Carbon. Zalezitost za 3200Kc, vypada moc hezky, ale na druhou stranu, ma cenu do toho davat tolik? Navic se dela jen slabsi prumer, na 31,6 je redukce. No ale ma pak smysl kupovat skvelou sedlovku, kdyz se na ni nacpe redukce? Ma s tim nekdo zkusenost? Koukal jsem treba na Syncros za podobnou cenu, je to kultovka, ale nic o ni nevim…

      0 0
      • MARIN  

        Slabsi sedlovka ma smysl v tom, ze tlumi lip nez sirsi ale zalezi taky jak moc bude vytazena. Syncros uz kultovkou daaaavno nejni (alespon pro me ne). Karbonovou sedlovku.riditka a predstavec bych bral jedine na silnicku na MTB pekne kov :)

        0 0
        • treatt  

          kdepak, pod sedlo chci uhli ;o) Jinak ten predstavic asi 100pro kovovej. A Syncros? No jo, jsem holt nostalgik. To je moje bikovy „detstvi“. Garazovka, paneboze, Syncros ;o)))Ja vim, co jednu dobu delali, ale ted uz se zase zlepcili. Nebo ne?

          0 0
    • rb  

      Slabši sedlovka možna lip tlumi,ale muže to taky dopadnout jako u mě,že s redukcí vydavala strašne zvuky a když sem ji namazal,tak zajižděla.

      0 0
    • blaf  

      Oživuju.

      Potřebuju přímou sedlovku na silničku 27,2mm. Kouká mi jen cca. 10cm takže karbon zřejmě nemá význam takže hledám něco levnýho. Uvažuju o Stylo Race, víc než 500 se mi do toho dávat nechce. Jakej to má zámek? Pořád tu čtu jak je kterej zámek na nic, ale vůbec se v tom nevyznám. Ev. sem hoďte link na něco jinýho.

      http://www.kupkolo.cz/…fset_z89659/

      Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.