• gobike

    Zdar, máte někdo zkušenosti s plášti Michelin Country Trail http://www.koloshop.cz/index.php?…

    A Michelin XC Dry http://www.koloshop.cz/index.php?…

    Jsou dobrý ??????? Budu vděčnej za všechny odpovědi.

    0 0
    • marapara  

      To by mě taky zajímalo. Mám v merku ty Country Trail. Ale co mě docela udivuje, mají jen 33 TPI. Jinak vzorek vypadá v pohodě. Teď jezdím Micheliny Wildgripper Comp, které mají podobný vzorek, ale je trochu tenší a na suchu ze v zetáčkách žmolkuje. Contry Trail má tluštší vzorek, tak by se žmolkovat neměl.

      0 0
    • Char  

      Micheliny co sem mel ja se strasne rychle sjely, a pritom jemnym vzorku co ma ten country trail… nedoporucuju

      0 0
      • Dopitak  

        měl jsem wildgripper comp, a taky nedoporučuju, sjely se moc rychle

        0 0
    • nachti  

      Mám jednodenní zkušenost. Od jara jsem vepředu vozil RR 2.1 a několikrát mi nepříjemně ustřelil, jak na kamínkách na silnici, tak na mokru v lese. A tak jsem dnes obul dopředu na zkoušku XCR DRY a první dojmy? Řekl bych že rozhodně líp vede směr, hlavně na mokrém až blátivém povrchu. Zkoušel jsem různé náklony a neustřelil. Mám pocit, že ty gripy se líp zařezávají, jsou ostřejší a rozhodně tvrdší než u RR. Celkově jsem měl pocit větší jistoty než s RR. Je pravda, že je nový, ale ten RR byl taky skoro jak netknutý. A co se týká poškození běhounu po první jízdě – nikde žádné šrámy a to jsem ho nešetřil, dal jsem na něm dnes sjezd v Kelčského Javorníku. Ten pláš? je celkově tvrdší než RR, jak boky, tak běhoun. Tak jen doufám že se u něj časem neprojeví stejné neduhy jako u předchzího Comp S a já si budu sypat popel na hlavu. Ještě pro doplnění váha XCR 2.0=490g, RR 2.1=482g.

      0 0
      • Meesha  

        hmm, zni to pekne! Pak urcite napsis, az budes mit delsi zkusenotsi!

        0 0
        • zac  

          ale ale… :) dyt ralphy stacej! :)

          0 0
          • Meesha  

            Stacej, ale jestli sou ty Micheliny stejne dokonaly a jeste o trochu vic vedou (treba na sotoline, ze? :-) ) tak to budou kosmicky plaste! :-D

            0 0
      • igor  

        Mam presne rovnaku skusenost ako ty. Od jara RR 2,25 najskor som si ich pochvaloval, ale zoparkrat tiez nepekne ustrelili ci uz na sotoline alebo na mokrom, tolko som si hovoril, ze ich musim vymenit, az to skoncilo skaredym padom. Takze isli prec a vratil som sa k Comp S light, teda teraz uz XcR DRY. Su skutocne asi vo vs. smroch lepsie, ci uz vedenie smeru alebo zaber, valivy odpor je asi rovnaky s RR. A najviac mi vyhovuje, ze zvladaju aj trochu blata, co sa vzdy hodi, lebo nebudem prezuvat len kvoli tomu, ze dva dni predtym prsalo a v niektorych usekoch je blato. Jedine plus maju RR 2,25 v rozmere. Je to fajn balon na allround a este stale slusna vaha /cca 520gr./

        0 0
        • gobike  

          Jooooo?? Tak to asi pudu do tech XC DRY.

          0 0
        • nachti  

          Tak můj první dojem zdá se není úplně mimo. RR je vážně balón i 2.1 kevlar, takže si jej nechám dozadu, tam mi na plášti tolik nezáleží. Ale přesně jak říkáš blátivých úseků je plno a tam se s XCR cítím daleko líp a na suchu jede stejně jak RR, jen míň hučí.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.