• Ezechyel 25:17

    Dnes kolem 15:00 2HODINY BEZ DOZORU bylo ukradeno v Komoranech kolo Schvinn Mesa LT na leve strane vidlice RST bylo skrable nejhorsi na vsem je ze si ho ma segra koupila z brigad a privezli ji ho v patek tento tyden takze mela kolo 2dny ze zamceneho sklepa ve sklepe bylo jeste zajisteno cyklo dratem.Vim ze je to hloupost ze se nenajde ale prosim o jakoukoli informaci k nalezeni moooc dekuji SEKAL BYCH ZA TO RUCE

    0 0
    • Stic  

      njn ludia su svine..mne uz jedno ukradli z vchodu(odvtedy davam bajk do bytu na 4 poschodi bez vytahu:D), a druhe sa mi pokusili ukradnut,lenze to bolo na dost frekventovanej ceste a mal som ho poistene dvomi zamkami dost hrubymi.ale aj tak jeden uz bol na troch miestach do polky precvaknuty.nas­tastie som sa vratil dost skoro na to aby tam bajk este bol:D(odvtedy bajk zasadne nezamykam a ked viem ze idem niekdekde treba bajk zamknut tak radsej idem pesi).za to by som nesekal ruky.za to by som do smrti tyral tyral a tyral a az potom by som usekal vsetko:D.na kazdy moj bajk som ti totiz poctivo sam zarobil…

      0 0
    • gobike  

      já bych si teda kolo do sklepa nedal, dobře vím jací sou dneska lidi a jak dokážou závidět, ikdyž nemám kolo nic moc, tak přece ta směs lidí co bydlí unás v baráku by ho určitě brali, protože ty Olprany a joka co na nich jezdí sou hrozný. Proto si kolo NIKDEe nenechávám bez dozoru. Ale je to fakt smutný jací sou dneska lidi, Ezechyel má pravdu, sekat ruce zato.

      0 0
    • BH  

      bohuzel nemas sanci, je prodano nekde v zastavarne za par supu.Krome tech zlodeju bych sekal rucicky i tem, kreri tyto"corky" legalizuji (tedy lidem v zastavarnach a podobnych institucich)a take tem , ktero to v tech zastavarnach kupuji, nebot dobre vi , ze je to kradene, nebo to prinejmensim tusi, pokud nejsou uplne blby. Pak bych tedy rad videl kolik lidi by tady na BF busilo do klavesnice jen jednou rukou, ze panove? Ja osobne mam kola koupene legalne, pochopitelne. Tak je to z vetsinou kradezi , pokud by ty kradene veci nikdo nekoupil, tak by je take nikdo nekradl, ze? Asi maloktery zlodej kol je krade vyslove pro svou vlastni potrebu.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Přesně tak to je… Netýká se to ale jenom kol…Mobily, autorádia, elektrony na auto a koneckonců i ten co uplácí policajty je stejnej šmejd jako ten policjt co si to vezme… Jsme špatná společnost :o(

        0 0
      • Chaingang  

        Myslím si,že šance je,ztratilo se mi Ridley a za necely dva týdny bylo zpátky.Chce to obejít zastavárny,dát inzerát s fotkou do novin,vypsat nějakou odměnu.

        0 0
    • Vymi  

      je to hnus… koupis si kolo a nekdo ti ho proste a hnusne ukradne… vubec ho nezajima ze si musel jak ***** makat a vydelat si na tom… on jen prijde strihne drat a hotovo… pak to nekde proda pod cenu aby mel na svinarny… opravdu jsme takovy parchanti… :-(((

      0 0
    • Vrci  

      a co je nejhorší, tak pokud si ho nenejdeš sám tak ho už neuvidíš. Kola jsou věc kterýma se policie nezabývá. Po ,teď nevim jestli 30 nebo 60 dnech, ti napíšou: Provedeno šetření v bazarech a zastavárnách, kolo nenalezeno, pachatel neznámý, věc odložena.

      Bohužel osobní zkušenost potvrzená rozhovorem s policajtem – Fort na Soře

      0 0
      • kardan  

        projdi si zastavárny a bazary třeba budeš mít štěstí a kolo si koupíš zpět …

        0 0
        • vas  

          proc kupovat? jakmile najdu svoje kolo, volam cajty a bazarnik ti ho musi vydat

          0 0
        • Vrci  

          To se stalo v roce 2001, šrámy jsou již zahojeny a o jizvách na duši nepřemýšlím.

          0 0
    • Kreten  

      hmm do dnes som si to nevedel predstavit ked niekomu corknu bike. dnes mi kamos volal ze mu corkli bike zo zamknutej miestnosti, nieco ako sklep ale hned pred dverami bytu. ten bike urcite mali vytypovany. bol to author traction s RST Gila, kotucom 200mm vpredu a rajdami amobea ci jak sa to pise. teda tym debilom zlodejom rezat ruky malo. chalan este nemal splateny bike a uz mu ho corkli.

      0 0
    • mosquito  

      lidi sou proste svine, ja mam zatim „stesti“ ze me to nepotkalo,

      ale kolo bydli se mnou v byte, venku ho zamykam jen proti tomu aby na nej nekdo nenaskocil jinak na nej porad vidim a musi to byt blizko

      dalsi bajk si koupim bez nalepek celej cernej, vsechny komponenty budu chtit rovnez co nejmin extravagantni … ted sem takovy bajk videl na Sumave a az kdyz sem stal metr od nej pochopil sem ze to neni plecka do hospody ale hardtail aspon za 40 papouchu

      0 0
      • chupas  

        presne, cerna je dobra. s tou nenapadnosti to je tak na pul. kdyz nekdo zna, tak pozna. a ten co krade pro par stovek tak ten zas bere vsechno, plecku nebo delo.

        0 0
      • Honza z H  

        Ještě lepší je fialová, ta je tak hnusná, že na ní můžeš mít i XTR-ko. Ale je třeba ještě volit střízlivě doplňky, takový blatnít z kanystru, nebo košík z plechovky nepřitahují pozornost zlodějů jako elite :))

        0 0
    • honzarb  

      no jo, kolo ve sklepe..... to je proad dokola…

      0 0
    • Univega  

      Ahoj, asi tě nepotěším. Před časem se kousek od Jihlavy „ztratilo“ kolo mého kámoše, tak jsem v tom taky něco podnikal, ale info od mých kamarádů policajtů je takové, že se krade na business (když bylo zamčené,tak je to téměř 100%, že ho neukradl bezdomovec). Ihned po ukradení, samozřejmě více kol z dané oblasti, to jde za hranice, nejčastěji do Polska na burzu nebo ke konkrétním lidem a naopak ze zahraničí se pak prodávají kola tady. Tedy šance , že ho objevíš v místním bazaru je O, ikdyž bych ti to moc přál!

      0 0
    • fil  

      Napiš ještě nějaký popisek (barva, velikost, jiné sedlo apod. něco podle čeho se na první pohled pozná) ale vlastně když je nový tak tam toho neoriginálního asi moc nebude… ?!? Chodím kolem nějakých bazošů tak se mrknu a dal bych vědět. Když to mám po cestě není problém. Jinak upřímnou soustrast.

      0 0
      • Ezechyel 25:17  

        Je to Schwinn Mesa LT cerveno bila vel.S 15" kdyz to kolo privezli bylo skrable na vrchu leve strany vidle RST s LO.DIK!

        0 0
    • vlad@  

      Ja mam kolo doma 5 patre a nedal bych ho ani do garaze a do sklepa to vubec!!! V garazi mam jenom co jezdim do prace.

      P.S tem co kradou kola toporem od krumpacu prerazit ruce a nohy heh.

      0 0
      • mosquito  

        asi tak .. v byte mam sve nejcenejsi, v kolarne mam jen rezavyho araba a skladacku do mesta a momentalne i starou galusku se spatnyma galuskama – a oni se trepu kazdej den

        0 0
    • Raydowe  

      tak to je hnusne. Chudak dievca, mala ho dva dni, ja by som sa asi obesil. Ukradnu ti kolo v case, ked mas z neho najvacsiu radost.

      Mna to zatial nestretlo, ale na biku uz nechodim ani do prace, pretoze v praci nanho nevidim, je za stenou aj ked zamknuta miestnost, ja uz neverim nicomu. Nedavno som zazil brutal sok, ked osm bol na chate s priatelmi. Prisiel som tam na biku, ktory som nechal vo verande chaty. Party zabava prisla unava a ja som zaspal na gauci, zobudil som sa az ked sa vetci poberali spat. Hned som ale znovu zaspal, zobudil som sa asi o5tej rano… pozeram na bike, som spokojny, je tam… idem von na WC a co nevidim, dvere do chaty nie su vobec zamknute, do verandy je z vonku vidiet. Hocikto kto by isiel okolo chaty, si mohol kolo len tak zobrat, nebolo ho ani o co zamknut. A najhorsie bolo, ze som netusil kde su kluce. Tak som dal kolo nedaleko postele a budil som sa sam od seba asi kazdych 20 min… Mal som chut im vynadat, preco to nezamkli, ale je mi jasne, ze by to bolo zbytocne, pokial to neni ich, je im to „ukradnute“ . Zatial sa byvat bez nasich nechystam a tak vsetko co zarobim ide do biku. Keby mi ho ukradli, tak nemam vobec nic.

      0 0
    • Staenly  

      To myslis ty komorany u vyskova? Ve vy bych se mohl porozhlidnout po bazarech a tak…

      0 0
      • Ezechyel 25:17  

        nee komorany praha 4 ale dik to se ceni a dik vsem take neverim ze se najde

        0 0
        • Kufřík  

          Já mám svýho bika taky doma, dalo mi sice dost práce přěsvědčit maminku, ale nikam jinam bych ho nedal…

          0 0
          • kris  

            No jo no,také už to bohužel dobře znám.Kolárna s dvaceti dalšími koly a moje jediný zamčený k trubce u topení a moje jediný zmizlo.Největší sranda na tom je,že nezávislý prodejce kol ohodnotil pro policii kolo na poloviční cenu než má(mělo), a nikdy ho neviděl. Nezbývá než dodat-dávejte si kola do bytu.

            0 0
            • Lišák  

              Ano, naše kola s námi bydlí v předsíni a jsou tam spokojená…

              0 0
              • Lance  

                to Vam nezavidim,neumim si predstavit furt to tahat,ale kdyz neni zbyti asi ze?:)

                0 0
                • Raydowe  

                  tiez to taham do bytu… ale nerobi mi to ziadny problem… staci ked si predstavim, ze by mi muj milassek zmizol a hned mam chut ho vytrepat pre mna zamna aj poschodoch…

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.