• tchurillo

    Rad by som poprosil o radu – priatelka chce nejake vystuzene gate na bajka. Bajkerky, ake mate skusennosti – treba zhanat nieco specialne pre zeny, alebo sa da pouzit unisex? A potom, jazdite ako chlapi – „naostro“? Ta moja sa ma pyta na taketo veci a vazne neviem co jej poradit… ;-)

    Dakujem.

    0 0
    • ada  

      Hmm, ja jazdím vačšinou v pánskych cyklogatiach. Dámske mám len Hervis (majú krátky dámsky strih), sedia dobre, ale nehorázne sa všade párajú nitky a ani tá vložka nič moc. Inak, samozrejme, na ostro. Dlho som si myslela, ze je to „blbé“ a zo začiatku som sa cítila „nahá“, po čase to prešlo a hlavne prestali sa vyskytova? opruzeniny.

      0 0
    • Volf  

      Žena vozí dámský Sensory do pasu a na delší štreky s dámský s laclem od G -sportu, protože jí vadí guma v pase. Dřív používala pánský a tvrdí, že ty dámský jsou komfortnější. Jinak po přečtení rad ve Velu už jezdí naostro.

      0 0
      • Paja  

        Guma se da vyparat a sortky drzi i bez ni – stejne to udelala pritulka s damskyma od Atexu do pasu. Oproti predchazejicim panskym je s damskyma spokojenejsi, ale ty damsky maji kvalitnejsi vlozku i material. Jinak mi pripada, ze nejkvalitnejsi pansky vlozky budou z hlediska trvanlivosti asi lepsi nez ty nejkvalitnejsi damsky – podle toho co jsem si osahal:) kdyz jsme ted shaneli pro pritulku. Zajimalo by me co vozi profibikerky, kdyz si tak vzpominam na tu slavnou fotku P.Pezzo, tak damsky lacl vylucuji:o), takze bych tipoval, ze to samy co chlapi…

        0 0
    • Glum  

      Moje žena: damske Cannondale a Specialized, kalhotek se nevzdala. Dcera: damske Specialized a Sensor, naostro. Naostro zacala jezdit pote, co se na Mt. Velo nenaostro hnusne oprudila, od te doby je rezolutni zastance jizdy naostro.

      0 0
    • Jaroslav  

      Manželka jezdí Author dámský střih s výztuhou spec. pro ženy.Pod kalhoty dává tanga. Tvrdí , že je spokojená.

      0 0
      • afri  

        mam damske sensory do pasu, spokojenost naprosta. Co se tyce jezdeni na ostro, radeji vozim tanga, vyhnu se tak prani po kazde vyjizdce. S tangama se mi opruz nikdy neudelal, jen po oholeni to tam byva obcas trochu podrazdene :-))

        0 0
        • ada  

          Vozením cyklokra?asov naostro sa mi opruzy a zápary vyhýbajú, ale to každodenné pranie teda opruz je. :-)))

          0 0
          • TinkTink  

            Toz dojdu k pracce, hodim to tam, hodim kratkej program a vytahnu to cisty a temer suchy, ne? :)

            0 0
        • vrabcak  

          Mám ATEX a AUTHOR WEAR a jsem spokojená. dříve jsem jezdila v kalhotkách, ale občas se udělal opruz:-/, teď naostro a v pohodě. Peru po každé vyjíždce, a? mám kalhotky, nebo ne :-)

          0 0
    • MARIN  

      Pritelkyne nebo spis skorozena(jak jinak ji nazivat po 9letech?) je hodne spokojena s damskymi DeMarchi, ktere jsme koupily ve sleve za 850,–. Driv vozila panske a ta ji pry nesedeli tak dobre. Jinak jedine naostro

      0 0
    • Pida  

      Ta moje vozila napřed normální kalhotky, pak si koupila od moiry s nohavičkou a stejně dospěla k tomu, že jezdí naostro. Jinak má normální pánské kalhoty do pasu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.