• Vymi

    Vim ze tohle tema je hodne podobne a uz nekolikrat se opakovalo ale potrebuji poradit ve vyberu krosoveho kola pro kamarada, ktery je vysoky 187 cm vazi 95 kilo. Ma zajem o krosove kolo do 11 000,–. Dekuji predem za typy a navrhy…

    0 0
    •  

      asi pred mesicem jsme kupovali krosa pro tatika…miry a vahy ma takrka totozne…

      koupili jsme rockmachina 250 model 2003-velikost 22´..30%sleva ze 9000 na 6790 kc…cenove bezkonkurencni…ve­likost presne sedla (+ obstojne tuhy vyskove nastavitelny predstavec)…sam jsem byl prekvapeny jak dobre to jede…na vyssi vahu taty je vyhoda ze ram je docela robustni..vidlu dokoupime a bude to solidni kolo ktere vydrzi

      kupovali jsme pres www.cyklohobby.cz a tak skvele jednani jsem uz dlouho nevidel(a to jsem nakupoval uz hodne)..bez balneho a postovneho

      0 0
    • Žanek  

      Podívej se na Author Stratos. S pevnou vidlí stojí 10990. Myslím, že v týhle kategorii je to dobrá koupě.

      0 0
      • Honzis  

        Stratos se mi vždy taky líbil, sám jsem ho chtěl, ale nakonec jsem sáhnul výš po Wheelerovi. Z vlastní zkušenosti bych radil crossa s pevnou vidlí – v téhle cen. relaci jsou odpružené nic moc a v kopci budou užírat energii, kor když se zvedne pořádná váha ze sedla. A navíc váha bude až o 0,8kg nižší než v případě odpruž. verze.

        0 0
        • Honzis  

          Jo a teď jsem viděl na webu automotovelo.cz ceny Authorů 2003 a maj Stratose za 9890,– a Reflexe za 11690,–, takže do pohody :-)

          0 0
          • Vymi  

            skutecne taky jsem kukal na toho Authora Stratose a myslim ze pro nej to bude dobra volba… jen se musi objednat 22" ram… :-) Diky vsem za info… :-)

            0 0
            • Honzis  

              Jenom aby těch 22" nebylo až moc, já mám přes 180cm také a šel bych spíše do 20", ale to je můj názor. Jsem rád, když je kolo takové „hravé“, ale nechci ti do toho moc kecat – ten Wheeler co mám je 54cm a na člověka pod 175cm je to velké.

              0 0
              • Vymi  

                Myslim ze bude akorat… protoze jsme to resili s klukama z obchodu a shodli jsme se ze, i Zdenek rekl ze pro nej je lepsi 22", zkousel jinej model od authoru kde byla 22" ram a byl opravdu spokojen… :-)

                0 0
                • preacher  

                  Pozor na to, kamarad (189) na Roskmachina 250 SX cross a taky 22" rám. a podle me je mu to docela velky. Hlavně je to vysoky, vetsi kola tomu na vysce jen pridaji. Svezl sem se na tom (187), a nic moc. Samozrejme je to o pocitu a o geometrii, ale jeste jednou pozor na to. Vyberte spravne.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.