• orca

    Tak jak hodnotíte dnešní etapu ???
    Stale to povazujete za nudu ??? Pokud ano tak nechapu co byste chteli videt :-( Dnes se Telekom pokus neco vymyslet ale zel nic zvlastniho se jim nepovedlo . Vino dle meho jede ciste na sebe na Ulricha kasle z vysoka a spoluprace ? = 0 Basso jel to sve a nezklamal. Rasmusen mirne zacina doplacet na uniky, ale rozhodne puntiky jeste drzi..Moroe moc sil ty uniky vydali…
    A pokud se nic nestane tak jak to vidite ???

    0 0
    • Turbo  

      uvidíme zítra, kdy se podle mě rozhodne kdo z koho (live strong)

      0 0
    • Daf  

      Dnesek hodnotim jako nejlepsi etapu. Zitra obetuju trenik budu koukat na TdF. Dle meho nazoru ta zitrejsi etapa bude nejtezsi.

      0 0
    • JFB  

      jo, dneska to bylo pekny. i kdyz si clovek mysli o cistote apod. svoje, na koukani je to fajn:-) jsem zvedavej jestli tady zas bude nekdo vyhlasovat, ze se LA jen vozi:-) bez nej by ten zavod byl docela nuda…

      0 0
      • croscountry  

        Myslím, že najzaujímavejšie je sledova? ako bojujú všetci proti jednému. Niekedy mi to pripadá, že im je jedno, kto to vyhrá, len aby odstavili LA.

        A s tým, že sa vezie ako to tu bolo vyhlasované rozhodne nesúhlasím. Kompletne všetci, ktorí si trúfajú prehovori? do konečného poradia sa vezú a zaútočia iba keď im tím pripraví situáciu. LA to zatiaľ zvláda bravúrne. Uvidíme čo bude dnes.

        0 0
    • orca  

      TAK JAK PO DNESKU ???
      Kde jsou ti tlučhubové co mluvili ze tour je nuda a nedá se na to koukat ??? a co dnes ??? Kdo se vezl a kdo udával tempo ?
      Dnešní etapa opět ukázala kdo je nejlepší a kdo šlape a kdo nekecá. A na řeči že L.A. jede skoro jen Tour tak kdo poslouchal dobře komentář tak slyšel jak je na tom Ulrich ten letos jel ještě méně a výsledek ??? jede to své a když někdo v kopcích přidá on nikoliv…
      Dnešní etapa byla skvělá opravdu bylo na co koukat CSC dnes odvedla vinikajíci práci pro Bassa . Vino opět si jel to své a na kolegy z týmu kašlal, škoda v týmu by uděli lepší výsledek ale jeden by se musel sklonit. Rabobank vynikajícně takticky uhájil puntíkatej pro Rasmusena.

      0 0
      • datel  

        Ja sem od dnesni etapy (jakozto divak) cekal vic. Ta vcerejsi se me libila mnohoem vic. Jednak sem furt tajne doufal, ze Rasmussen zkusi zautocit na LA, ale to je utopie. LA uznavam, ale doufam, ze opravdu skonci. On je az moc dokonalej. A pak me nastvalo to kdo a hlavne jak vyhral etapu, Hincapie se furt jen vezl, nespolupracoval a pak ve spurtu porazil nekoho, kdo si to poctive vydrel.Fuj!

        0 0
        • enjoy  

          tak ten co to oddrel nemel bejt blbej a mel se nechat stridat.nevim jestli meli na hovadiny cas ale mohl klidne zastavit.

          0 0
          • datel  

            Dobra rada nad zlato…

            0 0
            • enjoy  

              hm,tak to byva.. pred nejakym casem jsem tkaovyhle tyjatr videl.a myslim ze to nefungovalo spatne.ale do taktiky v silnicni cyklistice nevidim,mozna je opravdu ucelem nechat se ustvat a pak v cili predjet.

              0 0
        • orca  

          A co jsi ještě více čekla a hlavně od koho ??? Krásně roztrhanej peletom dojížděli po jednom. A že vyhrál Hynke. ?? V 11 etapě to samé uděla Vino Boterovi a co oba v úniku musí počítat že vyhrát může jen jeden. A pokud jsi si všiml tak v okamžiku nástupu se oba domlouvali . A logika velí ve dvou v úniku je šance na úspěch 50% kdežto ve čtyřech je 25% . Tak to oba riskli…To je asi jediné ce mnohé žene do úniku často jen zvýšit procenta na úspěch ve spurtu . A oba jistě dopředu tušili jak to dopadne. A navzájem se znají asi velmi dobře aby odhadli kvality soupeře.

          0 0
          • datel  

            To kdyz nastupovali sem nevidel, ale podle me se pak hadali(nebo spis Pereiro chtel po Hincapiem, aby stridal). Nesrovnaval bych to s Vinem, tu etapu sem videl a Vino byl docela dlouho v uniku sam a ve spurtu misto yaby mu nastoupil zezadu, tak prijel vedle nej a pak si to rozdali.A co sem cekal, spis sem doufal, ze nekdo zautoci na zlutaka, ze treba jednou LA bude mit spatnej den a bude se trapit, ale i tak to byl skvelej zazitek.

            0 0
            • orca  

              Teď už zbývá jediné jak zajede Botero časovku… Je kopcovitá takže tam budou celkem velké rozestupy tam se dá udělat několik minut …
              Ideální a možná více napínavé by bylo kdyby na tu časovku nikdo neměl radiové spojení s doprovodným vozem a nevěděl jak je na tom on a jeho soupeř a pouze by sledoval svůj tachometr..Podobně to bude mít i Sosna na velodromu v Moskvě (jen nevím proč mu nemohou ukazovat průběžnej čas…).

              0 0
              • pegal  

                Budou… po peti minutach na oficialni tabuli …

                0 0
              • hydrant  

                Armstrong je zmastí jako nic i v časovce. I kdyby neměl informace o soupeřích a mezičasech. Jinak jednotlivé etapy jsou jistě zajímavé pro diváky, ale závod je nudný celkovým 7. vítězstvím Lance. Škoda, že ho nikdo nedokáže víc ohrozit. Normální bude Tour až za rok, kdy budou soupeřit lidi. Myslím tím, že ostatní jsou aspoň trošku jako lidi – asi nedávají tréninku celých 100%. Lance trénuje na 100 nebo spíš 110%, podle toho, co říkal Pepanos v Pelotonu. Je tak důslednej a pilnej a tvrdej, jak holt lidi bez jeho minulosti asi být nemůžou. Mám raději ty, kteří mají i slabší dny, prostě lidi. Ne roboty. Lanci, jseš borec, ale už aby se jela TdF 2006.

                0 0
                • Lance  

                  Ale jo celkem bez vyhrad k Tvemu prispevku:)

                  0 0
                • pegal  

                  Kdyby treba Basso jel zavody jako LA a jenom soustredil na TdF a mel takovej tym jako DCH. Lance by nemel sanci… Ale uz jsme to tu resili a asi to nema cenu … Ja si tu nechci delat nepratele, je to proste jen muj osobni nazor … :) tak me nekamenujte

                  myslite ze by cyklistika byla zajimava kdyby se vsichni soustredili jenom TdF, vschni si to uvedomujou, jenom La asi ne … :) JE TAM SMAJLIK!!!!!! tak to zase tak moc neberte …

                  0 0
                  • Lance  

                    fuj,jeste,ze tam mas ty dva smajliky, zij..........

                    0 0
                    • pegal  

                      Ja jsem je psal vzdycky vsude je nekteri to nepochopili … :) :) :) :)

                      0 0
                  • Daf  

                    Basso je dobrej. V horach je mozna stejne dobrej jako Armstrong. Bohuzel pro nej od Armstronga v casovce vzdycky dostane nakladacku a v te mu nepomuze sebelepsi tym…

                    0 0
                    • pegal  

                      Nevim jestli to vite, ale kdyby se nepocital cas z casovky tak je prvni Rasmusen.

                      Lancovi v ty casovce … ja si proste o tom myslim svoje …

                      0 0
                      • Daf  

                        Jeste by me zajimalo kdo by vedl, kdyby se nepocitaly casy z horskejch etap :)))

                        0 0
                        • pegal  

                          Tak to uz zase ne. Casovka se jela jedna, za to horskych etap asi 6. Rozumis.

                          To neni z moji hlavy, to psali v novinach …

                          0 0
                      • croscountry  

                        To tak nemožeš bra?. Rasmusen ušiel iba preto, lebo mal veľkú stratu. Ak by boli rozostupy tesné nikto by ho nepustil. Bol by na tom ako LA, Ulrich, Baso,Vino a spol. A Hincapie? Každému bolo jasné, že nemá prečo strieda?. Jazdí pre LA a nemal dovod na to, aby mali čím vačší náskok. Vedeli to všetci v tej skupine. Bol tam nato, aby prípadne počkal na Lancea a pomohol mu, ak by to potreboval, podobne ako Ulrichovi. A že vyhral? Bolo to nefér, ale je to bežná prax. Ak by mal ví?azstiev na Tour viacej, verím tomu, že by nešpurtoval, ale bolo to jeho prvé. Ak niekto slúži svojmu kapitánovi, nemože počíta? s ví?azstvom v etapách. A je úplne jedno o aký tím sa jedná.

                        Ja myslím, že je to krásny závod a je zaujímavé sledova? či LA odrazí všetky útoky.

                        0 0
                        • Lance  

                          odrazi, o to se nebojim odrazi:)

                          0 0
                        • Lister  

                          Myslím že za 7 let tvrdé služby bylo to víteztví férové až moc, a to proč nestřídal si napsal nejlíp sám.

                          0 0
                          • croscountry  

                            Myslel som nefér voči Pereirovi, ale ak to berieme tak, že je domestik, tak za tie roky služby úplne zaslúžené. S tým sa nedá nesúhlasi?.

                            0 0
                        • Paja  

                          Myslim, ze s Hincapieho „nespolupraci“ v uniku to bylo presne jak pises. V tom poslednim kopci uz neni velky setreni sil jet za nekym a pokud by Pereira chtel stridat a zpomalil, myslim, ze by Hincapie sel stridat, aby udrzeli odstup od tech to urvali. Kazdopadne Georgovi vitezstvi preju, je to sympatak, ted jeste aby mu nekdy vyslo Pariz-Roubaix…

                          0 0
                      • hydrant  

                        jenže kdyby se nepočítal čas z časovky, tak by si Lance Rasmusena nikdy nenechal odjet.

                        0 0
                  • orca  

                    Ty jsi nepoučitelnej :-( Co fšem ostním brání se soustředit na na klíčovej závod sezóny ?? Je snad slavnější závod etapovej ??? Víš kolik závodů jel letos Ulrich ??
                    A pokud jsi náhodou omylem pronikl do tréninkových příprav tak by ti mělo dojít že sportovec nemůže mít vrcholovou formu půl roku !!! Nejčastěji se forma ladí ta super vrcholová na cca 2 vrcholy sezóny. A je pravda že ostatní jedou i jiné závody L.A. také a možná i bodují ale vše v rámci tréninku. A pokud si někdo myslí že lze udržet formu déle a na více závodů ?-tak jedině za cenu snížení výkonů- je na omylu.
                    Doporučuji přečíst knihu Rozhodující jízda . Tam je to celkem jasné ..A kdo nepochopí jeho mínus.
                    To jenom my hobíci máme sezónu vrcholovou celej rok :-)

                    0 0
                    • pegal  

                      Tak ti to teda napisu jeste poctvrty :-) A jak by cyklistika vypadala kdyby se vsichni soustredili jenom na TdF??? Myslim ze by to byla docela nuda…

                      Takovej Zaparov vyhraval uplne vsechno, odtahl celej zavod sam a jeste ve spurtu vyhral .. :)

                      0 0
                      • Lance  

                        to je porad kdyby kdyby, napis to prosim popate,protoze furt nerozumim co chces rict

                        0 0
                        • datel  

                          Souhlasim s pegalem, LA si z cyklistiky vybira jen tu trecnicku na dortu, tdf a nic vic, zadny ms(krome toho pres rakovinou), (ne)ucast na OH, natoz giro ci vuelta. Muze se vymlouvat na co chce, ale tohle je velka kanka na hvezdne kariere.

                          0 0
                        • orca  

                          Ten „Pegal“ (nic ve zlém) je totální gumítek…

                          0 0
                          • pegal  

                            To same muzu napsat ja o Tobe … Vubec me neznas ..

                            Ten „Orca“ (nic ve zlem) je totalni gumitek…

                            0 0
                            • dafe  

                              no to prave ne, nemuzete byt oba totalni gumitci, protoze podle meho subjektivniho nazoru orca do soucasne profi silnice vidi kdezto pegal ne. Takze treba orca muze byt totalni lemidek :-)

                              0 0
                      • Jarda  

                        Vsak ty nejlepsi se soustredi taky jenom na Tour a pokud nekdo se nekdo zkusi pripravit jeste na nejakej jinej vrchol, tak vetsinou vyhori (Heras, Simoni…)

                        0 0
                        • orca  

                          KONEČNĚ hlas někoho kdo rozumí tréninku vrcholovému… děkuji ti…

                          0 0
                          • Jarda  

                            Ja tomu nerozumim, ale proste to je tak

                            0 0
                          • DT Czech  

                            Chlapi nevím ale podle mého i z vlastních zkušeností když já se připravuji na MS v Xteře tak mi nejlepší forma vydrží možná tak týden možná deset dní to umění je trefit to dohromady se závodem

                            0 0
                        • Daf  

                          …Savoldeli, Garzzeli

                          0 0
                        • pegal  

                          Ja uz to posesty psat nebudu …

                          0 0
                      • Novak27  

                        Zdar. Pockej to myslis Abduzaparova? No ja nevim, ale nebyl on chlapec nahodou 3 krat usvedcen s dopingu a nedostal nahodou dozivotni distanc ? Protoze ja myslim, ze jo. No a to se pak nedivim, ze odtahnul cely zavod a jeste spurtoval :o)

                        0 0
    • Lister  

      Mě tedy nejvíc zklamal výkon T-mobilu jako teamu. Ne že bych jim fnadil, ale prostě proto aby to bylo zajímavější. Na co jim je že jsou 3 v první desítce, když se chovají jak puber?áci, které někdo pustil na první diskotéku. Myslím že po tour to hezky schytají. Možná by pro ně bylo lepší, kdyby měli míñ idividualit a více klasických dělníku jako je Padrnos.

      0 0
      • pegal  

        Prave to je ono kazdej jede jak umi a meli by to tak delat vsichni …

        0 0
        • Lance  

          tak proc tve prispevky viz.vyse?sam pises,ze kazdy jede jak umi akorat,ze jednomu to pojede vzdycky lip nez ostatnim:)a jet jak LA muze kazdy on nikomu nezakazal vyhrat

          0 0
        • Honzas  

          kdyby jel kazdej jak umi, tak vcera v poslednim kopci Sevilla Ullrichovi odjel.

          0 0
          • hydrant  

            to byla síla, jak jel Sevilla na půl plynu a pořád se ohlížel, jestli za ním Ullrich ještě visí, jestli nechcíp – vypadal, že o 100m dál čekaj havrani

            0 0
            • pegal  

              Nemoh ani jeden, ale Ulrich ocividne vice … :)

              0 0
              • hydrant  

                jsem viděl jen sestřih na ČT2 a nemoh Jenda, Sevilla byl dobrej

                0 0
                • pegal  

                  Vono kdyz to tak vezmem tak Ullrich uz nemuze od startu :)

                  0 0
                  • hydrant  

                    od startu 1. etapy… zklamal mě, chlapec, věřil jsem mu :-(

                    0 0
                    • pegal  

                      oni mu asi ty bouracky co mel moc nepridali ..

                      0 0
                      • hydrant  

                        to určitě, ale podle mě i kdyby byl bez nehod, byl by tam, kde teď. Možná by měl o 20 sekund menší ztrátu z úvodní časovky, ale jinak stejná trága jako teď.

                        0 0
                        • pegal  

                          No tak prvni by asi nebyl … aspon se ma na co vymluvit :)

                          0 0
              • Krutor  

                Sem se nechtěl zapojovat do téhle bohaté diskuse… Samozřejmě, že Lance s Bassem mohli „nejvíc“ a ostatní kus po kuse míň a míň. Ale bylo nad slunce jasný, že Sevilla dostal příkaz počkat na Ulliho a pomoct mu se vysápat na vrchol s co nejmenší ztrátou na Lance a přetrpět to. To bylo vidět „z obýváku až do kuchyně“ :-).

                0 0
        • orca  

          ??? CYKLISTIKA NENÍ INDIVIDUÁLNÍ SPORT !!!

          krom časovky jednotlivců…tam fakt každej jede na sebe ale jinak je to o spolupráci týmu. Fšak také vítěz se hezky dělí s ostatníma o výhru a v nižších soutěžích často tak že samému mu nic nezbude .

          0 0
      • croscountry  

        Niekde, už neviem kde som čítal, že Discovery má najlepší tím, že LA je preto ľahko vyhráva?. Možno má, ale myslím, že minimálne rovnako dobré tímy majú aj T-mobile a CSC. (Podľa mňa lepšie) Presne ako si napísal, problém je v tom, že nedžia spolu. DC vždy v rozhodujúcich fázach chýba. Na druhej strane je fakt, že až do tých rozhodujúcich fáz toho Armstronga dotiahnu. Ak si spomeniete, tak aj na Giru tiež nechali Savoldeliho samého.

        0 0
        • orca  

          jestli se nemýlím tak pouze jednou chyběli DC při úniku L.A. a co sám proti 30 a bez problémů…

          0 0
      • orca  

        KRASNĚ jsi to vystihl jako puber?áci co každej chce svoji lopatičku na písku a tak se o ni perou navzájem a někdo další ji s přehledem má…

        Fšak to o Ulrichovi řeklo mnoho jinejch bejvalejch profíků že je to přeplacenej fracek co přes zimu ztloustne a přes rok to zas schazuje a výsledky chybí…

        0 0
        • Koudy  

          Naprosto souhlasim. Jenom nevím, proč novináři pořád mluví o Ulrichovi jako největším soupeři Armstronga. Sice dojíždí vepředu, ale na Lanceho už 2 roky nemá. Naposledy byl Ulrich dobrej myslím v 2003, když se Lance trápil v horský časovce – dehydratace atd. Tam mu JU zatápěl, chvíli. Takový Baso je dneska mnohem lepší než Ulrich, navíc jezdí nejen Tour, viz letošní Giro, který si asi zpackal sám a nebýt toho zdravotního výpadku tak ho vyhrál. Uvidíme za rok bez Lance. Já bych věřil Basovi.

          0 0
    • wroum  

      ano ano. stale nuda, stale o hovne. malo akcni. chtel bych videt skoky a pady, jizdu loket na loket. umasteny gayove na kozach odhazujici bidony na rozpalenym asfaltu me fakt neberou.

      no a pokud se nic nestane, tak to vidim na stejnou nudu az do uplnyho konce.

      0 0
      • Lance  

        hm hm hm, nemohu s Vama souhlasit Wroume,ale to je tak vse co Vam napisu.

        0 0
        • wroum  

          nuz tedy dobra, ale jezdec tveho formatu mi vykat nemusi :-)

          0 0
      • Koudy  

        Wroume, zkus treba motokros.

        0 0
      • datel  

        Sem rad, ze sem se mylil v nazoru na „provozovatele“ DH FR atd, ve skutecnosti jsou chytri, tolerantni a dokazou ocenit i druhe. Nemusim tam davat smajlika, ze ne?

        0 0
        • wroum  

          To ze provozuju DH, FR a XC este neznamena, ze se musim zajimat ziletkare. me nezajimaj ani malo, ale mam pravo vyjadrit svuj nazor, coz sem udelal.

          ty si klidne nacmarej transparent a sbirej bidony vocucany od svetove „ziletko-elity“, me to bude uplne sumak. nemusim tam davat vykricnik, ze ne?

          0 0
          • datel  

            Kdyz Ti to je uplne sumak, tak nechapu, proc se zapojujes do tyhle diskuze. Pravo vyjadrit svuj nazor mas, ale musis pocitat, ze svym nazorem prezentujes nejen sam sebe ale i svoje „kolegy“. Dalsi vec je jestli vis o nekom kdo jede tdf, ze je teplej. Pokud jo, tak ses jen blbecek, pokud ne, tak lhar, zarad se sam.

            0 0
            • wroum  

              zapojuju se protoze muzu a chci. moje kolegy do toho netahej, oni umej jednat sami za sebe a kdyby chteli, tak se vyjadrej. ja jednam sam za sebe. nebo si myslis ze kdyz treba neco rekne taxikar, tak si vsichni ostatni taxikari musej myslet totez? ni nahodou. Nevim o nikom konkretne ze je teplej, ale prijdou mi tak temer vsichni, kam se mam zaradit?

              0 0
              • pegal  

                zarad se za me do fronty gumitku nebo jak me to ten „trotl orca“ nazval .. :)

                0 0
                • wroum  

                  uz sem za tebou. ta fronta je na co? na banany? :-) nebo tady rozdavaj ocucany bidony?

                  0 0
              • datel  

                sem udelal chybu, ze sem vubec na tvoji poznamku reagoval, delej si co chces

                0 0
                • wroum  

                  konecne ti to doslo. dik za svoleni, bez nej bych byl v ← >

                  0 0
                  • enjoy  

                    moc hezhej vylev wroume.to uz muselo ven vid:-). nevim kde se to v tobe bere,bezduvodne urazet,urazet a urazet a jeste se obhajovat. to snad ani nema cenu komentovat..

                    0 0
                    • wroum  

                      tak to nekomentuj.

                      0 0
                      • enjoy  

                        snad,znamena,ze si tim nejsem jisty..:-) ale nechces mi snad branit v tom abych se k tomu vyjadril..:-)

                        0 0
                        • wroum  

                          to by me ani nenapadlo ti branit, chtel sem ti jenom poradit v tvoji neozhodnosti :)

                          0 0
            • kungpao  

              Chodte do seba, dajte si do držky!

              0 0
        • náčelník  

          Už delší dobu tady lze vypozorovat netoleranci a pohrdání jinými disciplínami u některých jedinců FR/DH. Trochu to nabourává obecné povědomí o pohodových frírajdistech a zpruzených žiletkách. Ještě jsem zde nezažil, že by se nějaký silničář podobně vyjadřoval o nějaké sjezdové disciplíně.

          0 0
          • Peslezedirou  

            Taky se mi začíná zdát, že jezdci FR/DH jsou maličko vyhraněný vůči jinejm disciplínám. Ale snad to bude jen pár jedinců. Žij a nech žít.....

            0 0
            • wroum  

              narazite-li na me (na koho jineho), tak jak sem vysvetlil v jinem threadu, me nevadej silnicari. me vadej silnicni zavody a vsechno okolo, vcetne zavodniku. nevidim v tom temer zadnej sport. A prestante skatulkovat. To ze me nejvic bavi FR este neznamena ze vsechno ostatni je spatny. Jezdim vse, i tu silnici, sice malo ale jezdim.Nejde o jinou disciplinu, jde o zavody a vse okolo (doping, reklama, afery…), co mi vadi.

              0 0
              • orca  

                Však i ostatní cyklo disciplíny se bez reklamy a sponzorů neobejdou. doping a aféry jsou prakticky fšude.. Buď jezdíš jako hobík a tohle se tě neotkne a nebo jako profík a musíš to akceptovat jinak nemáš šanci v tom kolotoči ostat… Tak to dnes chodí…žel…

                0 0
          • Radek Broz  

            Fakt ne? Ja to zazil hodnekrat a naopak mi FR/DH rideri, mezi kteryma se pohybuji, prijdou tolerantnejsi. Netvrd mi, ze vetsina silnicaru si treba o sjezdu nemysli sve;-)

            0 0
            • náčelník  

              Já si samozřejmě nemyslím, že to platí obecně. Jen tady na B-F to někdy tak vypadá.

              0 0
      • Peslezedirou  

        :o)))))))))))))

        0 0
    • Peslezedirou  

      Letošní TdF je vážně zajímavá. Trošku mě zklamal T-mobil, podle mě mají největší počet individualit a zdá se mi hodně silný. Ale co předvádějí je pro mě trochu zvláštní, ujasnění kdo je lídr by jim asi hodně pomohlo. Vini se v kopcích snaží nahodit tempo, ale potom na to doplácí on sám a hlavně Ulrich. Včera si musel sáhnout hodně na dno. Ted už může jen doufat aby si Lance vybral slabší den.

      Velký problém pro ostatní lídry je, že se Lance dostal do žlutého poměrně brzo a ten teď praktikuje hodně defenzivní závodění. Ostatní musí udělat první krok, teď už nepotřebuje výhrávat etapy ale vklidu si ostatní jezdce pohlídá. Viz včerejšek a dojezd s Basem.....

      Lencovi nefandím, ale pokud se mu něco zvláštního nestane tak vyhraje, je momentálně nejlepší.....

      0 0
      • Koudy  

        Pokud jde o T-mobile, tak zatím padá kritika hlavně na Ulricha, ale těch otázek je tam víc. Proč je tým postavenej na 3 lídry? Jaký jsou úkoly v jednotlivých etapách? Jde jim o celou Tour nebo o výsledek v 1–2 etapách? Peněz mají dost, ale postavili za ně tým nebo hvězdy bez podpory? Je Ulrich opravdu nejlepší v týmu, aby se jelo na něj? Já mám dojem, jako když ze zoufalství zkoušejí co se dá a doufají, že něco vyjde. Pokud jde o Lance, tak má najeto a jede jenom to co musí. Jemu nejde o to, aby útočil nebo bavil diváky, jeho jediný cíl je vyhrát. Proč by měl vydávat síli navíc, co kdyby mu zítra chyběli? Vždycky si vzpomenu na rozhovor s Padrnosem, kdy říkal jak jim Lance ukazoval při večeři novou helmu a vysvětloval, že je o x gramů lehčí, takže během celé Tour v kopcích to znamená úsporu x Wattů, což zase představuje x sekund rozdílu v cíli. Člověk s takovým přístupem a pohledem na věc si odpustí všechny frajeřiny dokud nebude na 200% vědět, že vyhraje. Divácky možná nudné, ale maximálně účinné.

        0 0
        • Novak27  

          :o) No pokud máš na TV kanál DISCOVERY, tak myslím, že teď, v těchto dnech běží dokumentík „Sciencie of Lance Armstrong“ – fajné pokoukání. Pro WROUMA jak ušité :o))

          0 0
    • pegal  

      Konecne jsem zahlidl a slysel v televizi jmeno Iban Mayo .. aspon neco .. nejak mu to nechce jet :-(, on pristi rok vyhraje .. :)

      0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.