• vlk

    Dají se ještě sehnat zvláš? futra na marzocchi na nohy 30mm ty stará dlouhá v jednom kuse?

    Zkoušeli jste někdo dávat futra marzocchi do vidlice Rock Skox Duke.Pasují tam? Nebo nevíte někdo vnější rozměry marzocchi futer co jsou na vidle s 30mm. Ten vnitřní průměr by měl souhlasit.

    Se mi zdá že se na mé vidli na noze s kotoučovkou dělá vakl.Ta druhá je zcela bez vaklu,takže uvažuji, že bych zkusil sehnat ty stará dlouhá pro marzocchi a časem je narvat do té levé kde je kotouč.

    0 0
    • kovar  

      To staré 10cm futro MArzocchi je vlastně kus tenkého stočeného plechu s nějak upraveným povrchem -vrstva čehosi kluzkého, které se do vidle „nelisuje“ nýbrž vloží a proti posunu zajistí olejovým těsněním. Toto futro určitě na RS pasovat nebude, leda by se vložilo do nějaké trubky a zajistilo, a ta trubka se vlisovala do RS… a to už není jednoduché a kdo ví, zda by to vůbec šlo. KRomě toho staré marcoki pouzdra také měly vakly, ale nebyly tak citelné, protože při viklání u jednoho pouzdra nedochází k takovému klepání (respektive k žádnému klepání) na rozdíl od u systému dvou pouzder, kde i malá vůle je už provázena klepáním. Proste rozměrově stejná vůle u jednoho pouzdra není cítit v řidítkách, u dvou pouzder už cítit je.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce