Je nějakej rozdíl mezi těmahle řazeníma (kromě nápisů)? Nevím co mám koupit, cenově je to stejný (i když to 751 je dle oficiálního ceníku o dost levnější než dřív 750). Dík moc za radu.
Je nějakej rozdíl mezi těmahle řazeníma (kromě nápisů)? Nevím co mám koupit, cenově je to stejný (i když to 751 je dle oficiálního ceníku o dost levnější než dřív 750). Dík moc za radu.
no podle me zadnejakorat 750je mozna starsi model ale jinak by meli bejt stejny.Ostatne viz WWW.BIKESTORE.cz v sekci radici packy na druhe strance
No ono 750 je starý XT a 751 je rapidfire na úrovni XT (dle katalogu Shimano 2005). Jen by mě zajímalo proč stojí o 1000 míň, jinak fakt vypadaj úplně stejně.
Oživím tuhle mrtvolu – netuší někdo, jestli a kde se dá sehnat krytka na zaslepení řazení po demontáži ukazatele? Není třeba kompatibilní s novějšíma typama?
Já jsem loni prodal SLX řazení a součástí toho řazení byla právě i ta krytka, které tam byla elegantně přidělaná tak, že nevadila a nebyla moc poznat. Otázka asi je, jakého řazení. Je možné, že všichni výrobci to nedělají tak nebo v sadách a letech výroby je to jinak.
K 750 urcite zadne original krytky nejsou. Lidi to resili bud prelepenim, nebo vyrobou vlastni krytky.
No tak to je hodne kratkozraky pristup Shimana – umoznit demontaz ukazatele, ale nedoresit zaslapeni diry:( Nejsnazsi bude asi to prelepeni. Zkusim sehnat nejakou bytelnou folii typu imitace karbonu…:)