mate nekdo zkusenosti s tretrama NORTHWAVE?

23 nepřečtených
  • GPX

    dik za prizpevky

    0 0
    • JMT  

      po dvou letech se mi rozpadly…

      0 0
    • BB  

      mam zimni a naprosta spokojenost, vozim v zime a tak dostavaji dost zabrat

      0 0
    • JIRA  

      Dva roky je asi nejcastejsi „polocas rozpadu“. Me loni upadla podrazka u STEALTH a minuly vikend na druhe bote tez. Po dvo letech se mozna rozpadne vsechno ale boty za 5 tis. by to delat nemusely. :) U stejnyho modelu jsem to videl jeste ve dvou pripadech. Vetsina lidi co znam ma u NW problemy s palcem – Italove maji palce asi kratsi.

      0 0
    • gersa  

      Sakra, jak to delate? Ja mel driv Sportfully nekdy od roku 96 (oddelal jsem je pri padu na silnici) a ted uz mam 3. sezonu Adidasy a furt dobry. Rocne najezdim cca 11k km, takze maji moznost se projevit

      0 0
    • climber  

      Jezdil jsem je 4 roky, teď už se rozpadly. Nevím přesně jaký to byl model, ale tenkrát byl dost vysoko v nabídce, taky docela stály. Problém jsem s nima měl ten, že byly docela úzký. Končívávalo to tak, že v hospodě jsem se vyzouval, protože mě z nich bolely nohy. Znovu bych si je nekoupil. Teď jsem si koupil Specialized.

      0 0
    • Mulder  

      Mně se na tretrách Northwave urvala asi po čtvrt roce přezka, a to jsem ji nijak moc neutahoval. Prodejce reklamaci neuznal, poslal je na opravu a za měsíc byly opravené:-( Mám jedny, takže ten měsíc byl slušný.:-( Proto u mě Northwave nikdy více.

      I když letos chci koupit zimní a tam moc velký výběr není a Nortwave mají slušné typy Grizzly a Celsius. Tak Ti nevím. Jo a mě by zase zajímaly zkušenosti s těmito zimními tretrami. Díky.

      0 0
    • Lance  

      Chtel jsem loni takove cervene s trema suchyma zipama,staly 3500,– kc.nevim ted jak se ten model jmenoval.Ale:tak debilne resene suche zipy,ktere jsou kratke a vypada to pak na … tak to rozhodlo.

      0 0
      • speedy gonzales  

        jo ty mam…myslim ze hydrogeny..ted slouzi druhy rok a naprosto v pohode. mam nizsi nart takze sem nepostrehl zadny problem s delkou zipu ani nic jineho..ja sem zatim spokojeny

        0 0
        • Lance  

          jo spravne hydrogeny,nechapu jak mi to mohlo vypadnout:)) Mi se libily strasne moc i barva a cervenou mam nejradsi,ale ty zipy ty zipy to rozhodlo

          0 0
    • Vrci  

      Mám jedny – Model Team (každá v jinej barvě), zatim se nerozpadly, ale vytahaly se po dvou necelých dvou sezonách tak, že v nich mám dvě vložky a obouvám do nich s tlustou ponožkou místo tenké cyklo. Takže v současnosti slouží jako zimní.

      0 0
    • JanSolar  

      Model MTB Team'98, cena asi 4500 – maji najeto tak 15k a porad perfektni. Zaznamenal jsem s nima tyto problemy: podrazka uz je cela seslapana a asi pred rokem se mi odchliply podrazky na pate, tak jsem je nechal prilepit (cena opravy asi 50Kc) a jsou zase v pohode. Nedam na ne dopustit. Jsou perfektne odvetrane a lehoucke. Muzu vrele doporucit, klidne bych si NW koupil zase (kdyby Adidas nevyprodaval za dumpingove ceny).

      0 0
    • senožrout  

      Koupil jsem si Magmy. Ale hned doma jsem zjistil, že jak je všitej jazyk byla tam plastová výztuja a řezalo mi to do prstů na noze. Vzal jsem je do krámu, myslel jsem že to bude chyba na tom páru, co jsem koupil, ale dělaly to i všechny další. Řekl bych nevhodná konstrukce. A přitom drahý jako pr… Tak mám místo nich El mora 2 a Specialized comp a spokojenost…

      0 0
    • Excel  

      Mám 3 roky, model nevím, troj přezkové..stály kolem 3.000,– po dvou letech se odchlipuji paty, kamoš je má taky a to samé, jen je dal spravit za 70Kč a v pohodě. Ale asi bych do nich už nešel, za ty prachy si myslím, že jsou k mání lepší.

      0 0
    • dafe  

      4 roky nejake turisticke, uz zacinaji koncit: total seslapana podrazka, praskla podrazka, musel jsem lepit ale jeste drzi. Trochu uzke rekl bych, otlaceny malicek. No jinak na turisticke docela vydrz, najezdeno v nich asi 17kkm celorocne. Kamosovi turisticke taky drzi.

      0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.