Pulsmetry Sigma Sport PC15 nebo PC 14

18 nepřečtených
  • vašek1

    Uvažuji o koupi pulsmetru a rozhoduji mezi dvěma modely Sigma Sport PC 15 nebo PC 14. Původně jsem byl rozhodnutý pro PC 14 http://kupkolo.cz/…uct_info.php?… funkce se mě zdáli pro trénik dostačující ale .. Má někdo skušenosti s PC 15 a funkce které se u něj uvádějí jsou vůbec k něčemu ??. http://kupkolo.cz/…uct_info.php?… nedokážu si dost dobře představit co je to trénikový manažer , automatické nastavení tréninkových zón a jak to funguje. Předem díky

    0 0
    • memorex31  

      PC 15 ma dorazit niekedy teraz :) niekde uz je, niekde este nie. Ja ju mam mat buduci tyzden, tak potom napisem nejake skusenosti. Ale je to podla minimalne dizajnovo lepsie ako PC14, a tie funkcie, nech tam su, ved pouzivat ich nemusis a ani nic nevazia. A ma to aj manualne nastavenie treningovych zon. bez toho by som to nexcel.

      0 0
    • McLoud  

      Mám ho od včerejška, takže zatím žádné velké testování neproběhlo :-) Nicméně designově podle mě velmi povedený, ovládání v pohodě. Automatické nastavení probíhá tak, že zadáš svůj věk a váhu a on sám nastaví jednotlivé hodnoty tréninkových zón. Vše ale lze nastavit také manuálně. Manažer nahrává a zobrazuje pohyb v jednotlivých zónách atd.

      0 0
      • Cllaude  

        ahoj, a jak je to s vodotesnosti? moje stara PC12 na tom nebyla nejlip… C

        0 0
        • McLoud  

          Vodotěsný je, ale zatím jsem netestoval. V návodu výslovně píšou že se s ním může plavat, vodotěsnost 3 metry.

          0 0
        • mocheek  

          Mam ho asi dva tydny a uz jsem s nim byl nekolikrat plavat a v pohode. V navodu pisou do tri metru, byl jsem ve 4 a prezili to. Jen se pry pod vodou nemaji mackat tlacitka, tak jsem to radsi nezkousel.

          0 0
      • vašek1  

        Máš nějaké nové zkušenosti. Díky

        0 0
        • davidak  

          mám fit watch- což bude hodně podobnej systém. funguje v pohodě, komunikace mezi pásem a hodinkama je ale občas rušená drátama nebo vysílačema, prej se taky perou signály, když jedeš v houfu lidí s podobnejma strojema.

          0 0
    • Petrant  

      PC 14 jsem měl asi 2 týdny. Když jsem zapnul osvětlení tak se zastavily všechny funkce včetně hodin. Poslaljsem je na reklamaci a nějaká dobrá duše od pošty je po cestě ukradla (bohužel jsem nepojistil, moje chyba). Pak jsem dostal Sigmu Fit Watch vodotěsnou do 3 metrů. Zkouška po půl roce v rybníce v max. hloubce 80cm. Výsledek totální zničení. Znovu jsem odeslal na reklamaci (tentokrát však s pojištěním) a očekávám vyjádření. Mimoto se mi na displeji cca po třech měsících rozsvítil takový trojúhelníček, který tam neměl co dělat a už tam zůstal. Myslím že má Sigma ještě hodně co zdokonalovat.

      0 0
      • PooLee  

        Technická: to oznaceni 3M,5M,… neznamena ze vydrzi 3,5,… metru........

        0 0
        • mocheek  

          technicka: to oznaceni je 30M, 50M, 100M a 200M a opravdu to znamena to ze vydrzi tlak 3, 5, 10 a 20 atmosfer(coz odpovida tlaku v hloubkach 30, 50, 100 a 200 metru) ovsem v laboratori za idealnich podminek a bez hybani. V realu je to trosku jinak:(

          0 0
          • MrAndrew  

            Na hodinkach Casio, ktery jsem mel kdysi bylo taky 50M, akoratze to bylo jen vhodne pro sprchovani, max. plavani bez mackani cudlu. 100M bylo brutalnejsi prostredi v podobe potapeni bez snorchlu.

            0 0
    • Vision  

      Ten PC 15 je pěknej ale je dost širokej, to ten PC 14 je podstatně užší a menší. Dobrý jsou jinak oba…

      0 0
      • GPX  

        taky uvazuju o nejakym sporttestru nebo tachaci ted mam starou PC14 ale uz bych neco rad poridil co rikate na bezdratove prenosy cyklocomputeru?

        0 0
        • davidak  

          Kamarád má Polar 720ku, bezdrátově tim počítá rychlost i kadenci šlapání. Nejdřív mu chvilku trvalo, než to seřídil, aby to přesně fungovalo. Teď už je s tim naprosto spokojenej, nikde mu netrčej drátky. Zdá se, že je to přesný.

          0 0
    • MrAndrew  

      Vcera jsem si prave koupil PC15 a spokojenost, je to teda muj prvni pulsmetr, ale libi se mi :-). Jen na normalni noseni mi to jako hodinky prijde trosku divny. Jen mi na tom vadi, ze nechapu, jak to pocita kalorie. Nikde se tam totiz neda nastavit typ sportu. Takze otazka zni, nevite nekdo jak to tedy je???

      0 0
      • Siddha  

        ja mam 14tku, podle nejakyho koeficientu, kterej si vycucas z prstu ;) jinak v nemecku na rekalmackach moc ochotni, buchnul sem s ni o futra, napsal maila, kolikze to bude stat, a oni odpovedeli, ze to mam poslat, ze to zadaraq vymeni…

        0 0
        • memorex31  

          tak uz mam aj ja PC15, prvy pulzak, tak uvidime, co z toho vylezie :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.