• jezevec2

    zjistil jsem ze na Eurobiku je jenom 1 den pro verejnost. Vzhledem k rozsahu a velikosti vystavy se neda stihnoutvic jak ctvrtina veci. Mate nekdo zkusenost jak videt co nejvic treba i na odbornych dnech – treba jako tzv. novinar. Diky

    0 0
    • BH  

      jet na vic dni.prvni dny jsou pro obchodniky,staci vizitka pri registraci a vyplnit registracni formular. Idealni se pridat k nejakemu obchodnikovi s koly.

      0 0
    • Dinoxus  

      Mělo by se tam dát dostat na dny pro odborniky. Když jsem tam byl před dvěma lety s kamarádem co má jen maloobchod tak stačilo jen razítko na papír ke vstupenkám. Takže bych si nechal udělat razítko a vyrazil tam. Letos tam jedu znova. Dva dny výstava a zbytek týdne bikovat.

      0 0
      • jezevec2  

        Nemam bohuzel zname s cykloobchodem ani v redakci. Takze myslis nechat si udelat razitko fiktivniho obchodu? Co myslis obratem ,,razítko na papír ke vstupenkám,, jaky papir?

        0 0
        • Dinoxus  

          No chtěli tam u pokladen vyplnit nějakej registrační papír. Už si moc nepamatuju co tam všechno chtěli, ale nakonec jim stačilo tam dát to razítko. Takže bych si nechal udělat nějaký razítko vymyšlenýho obchodu a vyrazil. Možná bych si ještě vyrobil nějaký vyzitky. Pokud se trochu ohákneš tak budeš mít katalogy snad od všeho. Je to podobný asi jako sportlife v Brně. Tam zase vystavovatelé dostávali pozvánky, který rozdávali svejm zákaznikům. Takže kamarád jich nakonec měl asi tak deset z různejch firem. To ti pak vyměnili za vstupenky.

          0 0
          • jezevec2  

            Diky moc za info. Snad jeste jedna vec – ubytovani. Nevis o webovce s ubytovanim? Je jasny ze je uz trochu pozde. ale i tak.

            0 0
            • Dinoxus  

              Tak to bohužel nevím, ale google by to moh vyřešit :)

              0 0
            • rtw  

              Na registraci staci vizitka a z ty neni kolikrat poznat jestli se zabyvas cyklistikou nebo ne. Ubytovani je horsi, na strankach tusim messe-friedrichshafen.de je nabidka ubytovani pres turisticky centrum v Ravensburgu, ale moc nepocitej, ze sezenes neco do 30 km od vystaviste:-(

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.