• Jogador

    Ahoj cyklisti. V pátek sem se musel věnovat své druhotné polovičce, a tak sem vyrazili na bruslích na tuto cyklotrasu vedoucí z Vyšehradu až do Komorovic.Bylo tam docela dost lidí ale co mě naštvali byli cyklisti, uplně sem se tam za nás styděl. Jeden tam dokonce srazil jednoho bruslaře a ještě jel dál a nadával.Většina cyklistů tam nebyla vůbec ochotná sjet z asfaltky a vyhnout se po trávě, dokonce tam byl i takový případ, kluk asi tak 15, měl celopéro, ale místo toho aby objel skupinku po trávě, tak se za nimi plížil než ho pustili. Cyklisti, promlouvám Vám do duše, my můžeme jezdit tam kdekoliv, třeba podél vody po té louce ale ty bruslaři sjet z asfaltky nemůžou, kdybych tam nebyl na bruslích, tam bych se tam na pár cyklistů dost obořil. Se nedivte že nás pěšáci nemaj rádi…

    0 0
    • fousac  

      uf… uz sem myslel, ze si videl me… :))) ale protoze vetsina bruslaru se pohybuje tak nahodne, ze jakykoliv jejich dalsi pohyb je nepredvidatelny a zabiraji obrovskou sirku, je to obcas dost tezky… tam kde to jde je objizdim velkym obloukem, tam kde to nejde, tak zpomalim a nenapadne na sebe upozornim… jenze na druhou stranu, hodne bruslaru jezdi po dvojicich vedle sebe, cimz zaberou tak 3 metry a nic okolo je stejne nezajima… je to stejny problem jako biker-pesak…

      0 0
    • enjoy  

      hlavne neztratit rychlost:-),je to tam dost unavny pri pomaly jizde:-).ale ty bruslari,delam oblouky jak hovado,ale nekdy to vubec nejde,kolikrat jsou tam i pesaci ktery se roztahnou az na travu a pak skoro stojim.jinak jsem velmi ohleduplny.pouze pokud vidim dva bruslare vedle sebe mim smemrem a o kousek dal to samy v protismeru,tak na to slapnu a udelam vystavni mysku(ne nebezpecnou,to bych neudelal.leknout se muzou,to jo),at se treba poserou,nic jim nedelam a celou cyklostezku zabirat nebudou.brzdit nebudu,bych se ubrzdil k smrti,zvlast tam.

      0 0
      • Jogador  

        No no, snad sem toho zas tolik neřek. Vim že tam sou místa, kde se vyhnout nejde, ale sou tam i místa kde to určitě jde. Né, mě jen vadili ty cyklisti, který i když mohli vedle po 5 metrové široké louce prostě jeli nebezpečně mezi bruslaři, oni můžou jenom tam a na letnou, což mi můžeme všude. Ale vim že to jsou taky prevíti, já osobně sem taky víc pro kolo, je prostě the BEST.

        0 0
        • enjoy  

          ne ne,nerekl si nic.nemyslel jsem to nijak utocne. me kolikrat prijde ze ty piloti co jezdej podel vltavy po ty stezce maj ty horsky kola na asfalt a do travy by se bali. jeste by to snad slo na vypichu smerem ke strahovu,tam je nejakej novej asfalt,myslim dost vyuzivanej bruslarema.

          0 0
          • blue  

            ten park nahore na vypichu je zrekonstruovanej spickove… ackoliv jsou tam po rekonstrukci pesacky a bruslarsky pruhy oddeleny dost jasne (bruslari asfalt, pesaci otolinka oddelena pruhem z dlazebnichkos­tek), tak problemy s pesakama a volne behajicima psama (ackoliv to tam je zakazany) tam jsou porad… je to proste jen v neohleduplnosti a sobeckosti lidi a zda se, ze by to vyresilo snad jen metrovy zabradli a hlidac u vstupu na drahu

            0 0
        • fousac  

          kdosi mi rikal, ze mezi opatovem a hajema je neco pro lajnare… v praxi jsem jeste neoveroval..

          0 0
          • fousac  

            PS off topic pavlos vs. enjoy se dneka nekona???

            0 0
            • enjoy  

              pavlos mlci:-).a vubec,to bylo jednou,tak to nevytahuj:-) jsem chtel navrhnout abyste sli spat,zitra(dneska) bych rad vyjel s otevrenyma ocima:-)

              0 0
              • fousac  

                to bylo vickrat… :))) ja bych sel spat, ale nemuzu, kofein mi leze uz i usima… sme parili DrD a trosku sme se predavkovali.. :)))

                0 0
                • enjoy  

                  nevim co se to deje,ale rozjela se tu diskuse ve tri v noci,cumim:-) no nic,hrajete tvrde,nevydrzel jsem,jdu spat:-)

                  0 0
          • enjoy  

            to bude takova obyc uzka asfaltka po povrchu metra,taky jsem tamtudy jel,moc mistnich a malo mista a kratky.

            0 0
    • jecnak  

      No ja si hlavne myslim, ze jestli to byla cyklostezka, tak jsi tam na bruslich nemel co delat a nadat na to, ze se ti tam pletli bikeri je asi to same jako kdyby jsi sel prostredkem silnice a nadaval, ze se ti tam pletou auta.

      Co se tyce vyhybani, tak si myslim, ze ty skupinky chodcu by taky mohli myslet na to, ze je nekdo bude chtit predjet zezadu, zvlast kdyz jdou po cyklostezce.

      0 0
      • Jenca  

        jestli se nepletu tak podel te vltavy a hlavne v braniku jak je vedle ta šotolina tak je značka s obrazkem cyklisty a chodce tedy vlastne cyklisticko-peší stezka. a tedy si myslím že by vlastne chodec neměl omezovat cyklisty. zrovna včera jsem tam jel a na ceste široké snad 5m se často ani bruslaři předjet nedají pač se motaj v cele šiři a ješte horší je když to same delaj a jedou proti vám pozadu to je fakt takova ruleta jestli nahodou vas nesundaj. ja to beru jako takovej trenink reflexu pač pořad vam nekdo skače před kolo at jsou to nezbedne deti motajici se na kolech nebo kolobežkach, bruslaři a taky pejskaři kteří jdou po leve strane a psa maji na vodítku na pravé strane. proste pohoda :)

        0 0
    • Thapsus  

      Já myslím,že problém je hlavně v tom,že se příliš mnoho lidí chce rekreovat na příliš malé ploše.Dokud v Praze nebude pořádných cyklostezek víc,nepovede to k ničemu jinému než k nevraživosti mezi jednotlivejma skupinama.A to ještě není pořádná sezona.V červnu tam teprv poteče krev!Trochu mi neleze do hlavy proč ten kilometr cyklostezky v Modřanech,kterej slavnostně loni otvírali ty pražský potentáti je tak úzkej,že se vedle sebe sotva vejdou dva cyklisti.Asi došel asfalt…

      0 0
    • McBlacky  

      v sezóně je lepší jezdit po silnici až do Zbraslavi, před kopcem v (ulicí u soutoku) sjet k vodě a jet těsně podel (když není bláto). Anebo jet po druhý straně Vltavy, tam to nebývá tak na husto.

      0 0
      • McBlacky  

        samozřejmě jsem myslel, ten kopec je v Komořanech, ještě před Zbraslaví…

        0 0
    • Meesha  

      Dneska i vcera sem tam jel a je to mistama fakt husty. Strasne bruslaru (asi nejakej comeback) mezi nima psi a deti kolech. Konkretne u toho golfu radsi jezdim po ty sotoline. Nemusim zpomalovat a je to pro vsechny urcite bezpecnejsi…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.