• pivař

    poslední dobu pozoruju, jak houstne snačení cyklostezek u nás (Západní Čechy)v lese. Jsou to ty samý žlutý cedulky, co dřív kopírovaly zásadně jenom silnice. Tyhle jsou ale nejvejš měsíc? starý. Nevíte, kde by se dala sehnat jejich mapa. Koukal jsem do nových v obchodech, ale tam ještě nejsou.

    0 0
    • Luka  

      Ja mela pred rokem problem opacny, na mape namalovana husta sit cyklostezek, ale v realu nikde… oblast Pastvin/Letohradu ve vychodnich cechach. Mapari obcas pracujii s neschvalenymi plany na stezky a ty kdyz zkrachuji tak se pak stane ze jedes do krasne zacyklostezkovane oblasti a pak se diky tyhle mape ocitnes na kole primo na trasach rychlo-letno-lyzovani (no, ted za boha si nevzpomenu jak se jmenujou lyze na koleckach, kteryma se jezdi po jakychsi asfaltovych horedole ski-dromech), kde te malem sestreli i s kolem nejakej lyzar, kterej te tam samozrejme neceka… drsny.

      0 0
    • kolombo  

      Cyklostezka = komunikace vyznačená modrou značkou „stezka pro cyklisty“ nebo „stezka pro cyklisty a chodce“ Cyklotrasa = cokoliv vyznačené čímkoliv Řekl bych, že se asi jedná o CYKLOTRASU

      0 0
    • fousac  

      jen technicka: zluty cedulky mejsou cyklostezky, ale cyklotrasy.. neplest pojmy…

      ty zluty cedulky maj jinak vahu asi jako barevny prouzky KČT..

      0 0
    • MaPa  

      V tom Shockar?áckým atlasu celé ČR 1:50 000 jsou snad všechny CYKLOTRASY vyznačený. Nejsou tam jen ty nejnovější (3/4 roku).

      0 0
      • pivař  

        To je přesně ono, že tam nejsou ty nejnovější, to znamená v ZČ žádný. Zkoušel jsem hledat na netu a stejně jsem se nedopátral.

        0 0
        • MaPa  

          Zkus jim napsat, když ten projekt spouštěli, tak slibovali aktualizaci jednotlivých listů s možností stažení po netu… já vím, jsem to ale konzument naivka :-<>

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.