• Lada1

Mate nekdo s nima zkusenosti ? Vozim kovove M06 a i jako ostatni jsem si vsiml, ze se trochu odroluji. Proto bych chtel zkusit jineho vyrobce.

0 0
    • sipka  

Jo jsou v pohodě. Ty originály co jsem tam měl stály za prd. Drolili se. A s koolspopama mi přijde, že to brzdí podstatně lít. Zatím držej.

0 0
    • Lada1  

Pozn. mam na mysli hydry !

0 0
    • till  

Chci se zeptat, taky vozim M06 a delaji strasnej bordel (co se hlasitosti tyce…), je to normal, nebo je problem jinde nez v destickach? Uz nemam ani moc chut brzdit…protoze to rve usi…taky sem ted ve sjezdach o dost rychlejsi:-)

0 0
      • Lada1  

muzes zkusit polymery , ale mene vydrzi. Vetsinou to hodne piska, pokud nejdou pistky szejnosmerne, ale jeden je blize. Pak pri mirnejsim brzdeni to piska

0 0
        • till  

Kdyby to jenom piskalo jako moje stary Deore 525 tak mi to nevadi, naopak bych byl rad…ale todle ja NÁŘEK!!!!:-( Ale po Krali tam zkusim dat polymery.

0 0
          • pegal  

Tak to jsou bud sjety nebo jsi je osetril necim cim jsi nemel :)

0 0
            • till  

Sjety urcite nejsou, protoze sou novy, maji najeto sotvy 1100km a smesi je tam dost a dost. Dela to hlavne pri delsim a intenzivnejsim brzdeni:-(

0 0
              • pegal  

No novy?? A kolik myslis ze Ti ty desticky vydrzi? Ted jsou tak v polovine zivotnosti. mozna i za polovinou, vono hodne zalezi jak moc brzdis.

Znam borce co desticky osetril WDckem a pak se hodne divil ze mu to nebrzdi a hrozne piska. Tak asi tak.

0 0
                • till  

Tak naky osetrovani kotoucovek u me nehrozi…protoze cim min se s tim neco dela, tim lip to brzdi:-) Ja toho zase relativne moc nenabrzdim, protoze nemam silnicku, tak s tim trenuju na silnici a tam se zase tolik nebrzdi…:-) V podstate maji zahul akorat o vikendech na zavodech:-)

0 0
                • Lada1  

nejlepsi je Power Brake Cleaner od Motorexu !!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.