• ivovi

Kamaradovi ukradli vcera v Brne z garaze zanovni bike CUBE LTD1 tmave sede az cerne barvy s vyraznymi stríbrnymi napisy (znacka a typ), vidlice Marzocchi Bomber MX Comp Air, vpredu i vzadu kotouce Avid, vybava vetsinou LX, kliky Truvativ, pedaly Shimano SPD. Tento typ kola se nevyskytuje moc casto. Pokud ho nekdo nekde zahlednete, volejte nebo SMSkujte Radkovi na cislo 728 502 594. Dik. http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?…

0 0
    • dudek35  

Což o to,podívat se můžu.Mám taky Kubíka..a tohle by se jim stávat nemělo..Jen jaká je pravděpodobnost,že zůstane v Brně a okolí?A jak bude osazen a přestříkán?

0 0
      • cube  

Zloději jsou svině já bych je střílel před osmi lety mi taky ukradli kolo Author absolution asi jedno z nejlepších kol na českém trhu (v té době) taky jsem si dělal naděje ale dneska už mám nového Ghosta v hodnotě nějakých 150 000 Kč a jen se na nej někdo křivě podíva mám chut mu nakopat prdel !!Jo a ten Absolutin stál nějakách 42 000 a mněl jsem ho asi dva mněsíce tak se nedivte že jsem takový nervák !!

0 0
        • Lance  

hlavne jsi trouba,ktery neumi cesky a pochybuju, ze jsi v 6 jezdil na MTB

0 0
          • vlk  

v 6 asi nejezdil.Je to jeden z těchto http://hasici.koberice.cz/…druzstvo.jpg

0 0
            • cube  

Ty vole na těch fotkách jsou moji dva bráchové Filip a Adam alespon vydíš jak jsme uspěšná rodina !!

0 0
              • vlk  

jednak si vyprošuji toho vola.To si říkej doma třeba tátovi a jednak na hasici.koberi­ce.cz/mladez1­.html u těch fotek napsán v seznamu Václav Thomitzek.Tak jsem se tedy asi zmýlil.

Ale i tak je podivné že Filip ani Adam v seznamu nejsou.jen jestli ty nás nelakuješ.No nic, by mě zajímalo co máš za toho Ghosta, tak se pochlub.

0 0
          • cube  

Neboj není mi 14 je to trchu staré ale je mi 16 a představ si že na jsem v těch letech nejezdil na MTB ale na XC protože jsem spadl na lezecké stěně tak mi nic jiného nezbívalo to když máš dva obratle na páteři v prdely a poškozenou míchu a za svou češtiny se omlouvám !! :)

0 0
            • vlk  

když budeš takhle psát, tak se z té základky nikdy nedostaneš." v těch letech nejezdil na MTB ale na XC" :o))

0 0
            • kuzňa  

to jo na XC se s poškozenou míchou jezdí daleko lépe než na MTB

0 0
        • vlk  

je co máš za ghosta-asi nějakej full-nechceš dát do sekce naše biky fotečku?

0 0
    • RapMan  

jeee, tak proto se mi porad v noci zdalo, ze mi ukradli mojeho kubika LTD1… Tak to byla asi predsvest kradeze nekde jinde, chudak Kubik…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.