• PePu

Da se u nas sehnat osa ctyrhran BSA 68/118–120mm JIS lepsi nez Kinex (do 1500Kc)? Patral jsem u FSA, Truvativ, Raceface a bud uz 4hran nedelaji (nemaji na webu) nebo neni v prislusne delce.

0 0
    • Axazel  

Na jaký kliky to máš? Zkus se dohodnout s Schierem, v nabídce ji nemá ale třeba bi ji vyrobyl. http://mujweb.cz/…er/naboj.htm

0 0
    • vlk  

předpokládám, že se bavíme o staré lx shimano ose 68.Já ho měl ve 108 ale vím, že se dal sehnat ve 118, ale už je to pár roků.Vydržel jistě mnohem více než kinex-několikrát déle.Ale obecně, co se týká životnosti tak na tom je nejlépe ve čtyřhranu modus na průmyslových ložiscích- za poloviční cenu co ten BSA68.A navíc váží skoro jako xtr.

0 0
      • PePu  

Zkratkou BSA jsem myslel anglicky zavit. Kde se ten modus da sehnat (dovozce) ?

0 0
        • 2-czech  

přidávám se s dotazem kde sehnat Modus…koupil jsem kliky Tune Big Foot, výrobce doporučuje klasickou 113 ale já se s rámem Ravo XC a smykem XT nedostanu pod 119:( Mam ted Kinex, ale ta vaha a zivotnost… diky

0 0
          • PePu  

Modus nevim, ale Schier uz je asi mrtvej (na mail nereaguje, od jednoho obchodnika jsem se dovedel, ze je nespolehliva dodavka, telefony nebere).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz