• mlyny

    Co všechno se musí stát, aby se v novinách objevila fotka z 2. největšího etapáku??? Dnes se tedy fotka z Gira v novinách objevila. Rozbitý cyklista si vysloužil skoro stejnou pozornost jako blbečci s omotanýma malíčkama po vzoru „Nejvyššího“. Ještěže si je rovnou nelámou po vzoru známého- když skočí z okna on, skočíme taky.

    Nedávno se řešil nezájem médií o Závod míru, což napomohlo jeho zániku. Což takhle nechat do cyklistů najet buldozer, to by se hned média nažhavily a by závod začal lidi zajímat, stejně jako se najednou začali zajímat o Giro.

    0 0
    • Lance  

      vsimnul sis uz,ze rozbity cyklista – zvlast kdyz jde dobre videt krev, pokud mozno i z hlavy,nejen odreniny,ze je to vdecna fotka? Je to vzdycky kdyz je Giro,TdF apod.

      0 0
      • mlyny  

        Všimla. Pro novináře je cokoliv než samotný sport lepší. Nedávno mě, snad ještě víc než dneska, nasrala fotka nějaké běžkyně při maratonu, která musela přičapnout, aby si ulevila. Jak toto mohl dát někdo do novin????!!!!!! A vůbec: jak to mohl někdo fotit? Jedině prase.

        0 0
        • Lance  

          a sorry,ted se zjistil ze jsi „ona“:), no po pravde,ta fotka,jak si tam ta pozdejsi vitezka ulevila,ta mi nevadila,o nic neslo,akorat nechapu kretenske novinare,kteri se nad tim pozastavovali,ze je to ostuda nebo co.A co mela delat,zdravi je prednejsi ne?

          0 0
          • náčelník  

            Ostuda je to, že byla vyfocena a ta fotografie zveřejněna. Solidní reportér v takových situacích odvrátí zrak i objektiv.

            0 0
    • rich  

      mno u nas sa GIRO spomenulo vdaka rozhovoru s Charom, ktory chce ist po MS v hokeji na par etap a niektoru si opat skusit. kazdy rok najazdi cca 2.000km co v pripade profi hokejistu nie je malo. inak samozrejme suhlas – popularita u nas je mizerna. preco k tomu dochadza mozme len hadat. nedostatok cr/sr cyklistov v profi pelotone? nezaujatiahodne vysledky? touto temou sa napriklad velo zaobera snad kazdy rok a analyzy stavu su velmi dobre spracovane.vobec ma to netrapi – vela ludi, ktory ani pravidelne nesportuju mi vravia, ze ak maju cas, radi si pozru cyklistiku a so zaujmom sa vypytuju. avsak tak ako mnohi z nas povazuju futbal za velenudny tak inym cyklistika nic nehovori. a pokial sa nenajdu sport.novinari, ktori popisu jednotlive etapy „bulvarnym“ stylom (nemyslim tym na doping.afery) nebude popularita a bez nej ani dalsie clanky, fotky atd.

      0 0
      • Lance  

        Jo Charu zminili i u nas,ale jen diky tomu,ze je nejvyssi hokejista,je MS ve Vidni apod. Proti hokeji nic nemam,naopak jsem sledovaval kazdy zapas,jen letos jsem nevidel nic a zjistuju,ze mi to vubec,ale vubec nechybi a uz se tesim na kopce TdF az to bude v TV.tak asi tak:)

        0 0
      • mlyny  

        Možná by tedy bylo nejlepší, aby se de Munaina nechal sešít a pokračoval dál… A že je málo profíků? Ňácí jsou, ale znám dost lidí, co stále nedokážou pochopit, že i cyklistika je týmovej sport a to, že domestik je velice záslužný post v týmu. Zatímco ve fotbale je vpořádku, že jeden chytá, druhej brání, třetí nahrává atd., v cyklistice to mnohým připadne divné a nepatřičné a tím pádem nedokážou ocenit práci našich profíků pro své lídry.

        0 0
        • rich  

          presne tak – prave preto by som ocenil, keby sa vyskytovali v beznych novinach prave clanky o tom, ako sa jednotliva etapa vyvija, timova spolupraca, uloha domestikov, preco , co a ako…a keby sa aspon raz za dva dni dal 30min zostrih. napada mi, ze eurosport by asi nedaval kazdy den zo GIRO-a 2–3hod live, keby to nebolo sledovane, nenaslo dost priaznivcov a odozvu – nevysielaju z dobrocinnosti :-) a to naviac v case ked je dost ludi v praci (tolko ludi naharava?) lenze hold je hokej a tak vieme detaily zo stravovacich navykov druheho brankarskeho nahradnika.

          0 0
          • mlyny  

            Jenže když už se cyklistika v TV objeví, dopadne to jako při přenosu olympijského závodu, kdy skvělej PAN komentátor Kment říkal velice vydařený hlášky typu:

            • proč nastupuje, když to stejně do cíle nevydrží
            • ještě se nezávodí ( po 2 hodinách závodu) ATD.

            Sleduje-li takový závod někdo, kdo cyklistiku zná, okamžitě přepne na eurosport a bude si myslet něco o prdeli a pod. Ale co když TV zapne laik? Nutně nabyde dojmu, že je cyklistika o ničem, že i když se jede 5hod. závod, závodí se posledních 20km, že závodníci nastupují asi jen tak bez jakéhokoliv úmyslu atd. A příště si fakt radši pustí hokej nebo fotbal, kde se ječí a prožívá každá minuta…

            0 0
      • lubos  

        by me zajimalo jakej ram Chara vozi. Asi to nebude bezny ram.

        0 0
    • Smazaný účet  

      http://www.sportovninoviny.cz/cyklistika/ mno, dyk.. pisou vo tom, dokonce je tam fpravo specialni sloupecek na to :-))

      0 0
    • Vladimír  

      tak na toto jsem silene alergicky. Kdyz si pustite sportovni zpravy, tak i kdyz se nehraje fotbalova liga, tak ukazuji pripravny zapas v Horni Dolni. Neni dne, aby tam nebyl fotbal. Pritom si myslim, ze cyklistika je vic rozsirena mezi lidmi nez kopani do balonu. A o radeni fotbalovych fanousku ani nemluvim. Byl jsem 1× na TDF a 4 x na GIRU a muzu rict, ze klidne budu na silnici stat vedle itala a fandit francouzovi nebo cechovi a dovolil jsem si i italskemu fanouskovi ukazat na jeho favorita palcem k zemi, kdyz mel krizi a jel na konci pelotonu. Ital to bral sportovne a zasmal se. A pred zavodem klidne s cizimi fanousky popijite vinko atd. Udelat toto na fotbale, tak me fanousci soupere rozbijou hubu. Fotbal plodi jen agresivitu a presto jej porad a porad propaguji.

      0 0
      • pepek  

        Co bys chtěl, dy? aji MTB bylo už v ČT: " Jágr, Jágr,Jágr se zůčastnil maratonu Šela a dojel!!" To bylo všechno o MTB za loňský rok :-) Orientace na sledovanost zkazí asi i ten Eurosport: naposledy: 3 dni kulečník, 2 dny poker, šipky, sumo atd. To pak je ten po***ý fotbal ještě zlatý :-( Abych viděl MS rallye, musel jsem čekat až do půlnoci, až dohrají karty.

        0 0
        • Lance  

          a nejel nahodou tu selu Hasan? – ten co neumi prohravat?:)

          0 0
          • grafik  

            jo, selu jel Hasek. V roce 2003 v case kolem 8-mi hodin

            0 0
    • Darkson  

      Z dnešního Sportu: velký titulek GIRO OHROŽOVAL BLÁZEN vévodí komentáři ke včerejší etapě. Divákovi, který se připletl pelotonu do cesty, je věnována polovina článku. Dále je psáno, že VE STÍNU TĚCHTO UDÁLOSTÍ se dostal do čela Bettini…

      0 0
      • mlyny  

        Tak to hovoří za vše. SPORT už teda nekupuju dlouho, zdá se mi, že se pokazil. Vloni na podzim, když ňákej Mlynář :-))) vyhrál SP v cyklokrose, se sice článeček v našich novinách objevil, ale kdybyste viděli, jakej článek vyšel v belg. novinách… Fotka skoro přes celou stránku a článek zrovna tak…

        0 0
        • Darkson  

          jinej sportovní deník (číst o politice po ránu mě už dávno přestalo bavit) u nás nevychází a na cestování s MHD je to ideální a nenáročný čtení, ale je to čím dál větší bulvár:-/

          0 0
          • mlyny  

            Tak to jo. Čtení v MHD nemůžu posoudit- u nás nejezdí :-)))

            0 0
    • Eila  

      lidi chteji vide krev a sroubky, ona je bez toho cyklistika pomerne nudny sport

      0 0
      • alpo  

        Nudný jen pro toho, kdo tomu nerozumí, případně to někdy nezkoušel.

        0 0
        • alpo  

          Odkaz na info o GIRU : http://www.sportovninoviny.cz/cyklistika/

          0 0
          • duk  

            Myslim, že jsem tu ten odkaz už jednou viděl :)

            0 0
        • Eila  

          no prinut i treba zarputileho cyklistu koukat 4 hodiny an rovinatou etapu… me to nevadi ale zbytek rodiny se prijde kouknout jen kdyz slysi ze se neco stalo… a vzpomen si jak spadl beloki ne tour to bylo hlavnim tematem sportovnich sprav tri dny…lidi chteji krev a sroubky

          0 0
      • náčelník  

        Bohužel ano, i ten včerejší pád ve spurtu dala ČT1 dvakrát.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.