Jak hodnotíte letošní Velocamp ?

7 nepřečtených
  • Mike 21

    Myslím Tím věci, které šly ovlivnit takže počasí neřešte.

    0 0
    • emkaa  

      Pozitivne. A nakonec i to pocasi jeste dopadlo docela solidne. Skoda jen, ze nebyla v nedeli odvaha na dlouhou trasu. Nevybavuju si zadny fronty ani zadrhele. Nas to proste bavilo. Prijemne prekvapeni, priste berem vetsi partu.

      0 0
      • jakub  

        hmmm mi jsme to tak dlouze planovali az sme se nerozhoupali, kua tak je to vzdycky..... ze se na to nevys......eru

        0 0
    • Corbett  

      Hodně jsme se toho báli, mám na mysli počasí a z našeho pohledu to bylo super. Jde hlavně o jízdu na kole, moc se nám tam líbilo, jak kraj, tak trasy, no prostě super. U nás ve čtvrtek celý den pršelo a tam bylo sucho, dokonce i ten povrch a podloží byl sjízdný po malé spršce. Přehlížím to že tam byly 2 sprchy a takové detaily. (byli jsme tam 4 kámoši ze Slušovic, – kus cesty, ale vyplatilo se)

      0 0
      • ddreamon  

        Prestoze prihlasenej, jsem nemohl, ale ohlasy od kamosu naprosto super. Hlavne dokonala organizace, minimalni ceny, super parba a slusny zazemi (az na studenou vodu, to prej bylo husty). Kraj neznam, skoda, pojezdil bych zase jinde nez na notoricky znamy Sumave nebo za Brnem. proste pohodovka a lidi prej byli taky v pohode. A zacalo prset presne na minutu podle predpovedi.

        0 0
    • bikerGT  

      Jo, bylo to dobrý, teren, trasy. Mozna traseri nemeli zkusenosti s provazenim velkych skupin. Casto se stavalo, ze se nevedelo, kam na odbockách odbocit, kdyz se ztratila hlavni skupina z dohledu. Ale to byl jen maly skraloup na celem Velocampu. Na teplou vodu jsem mel stesti. Dobry pocin byl stanek s mechanikem a opravami zadarmo. K pocasi jen kratce- zajimavy bylo, ze prevazne prestastalo prset, kdyz zacinala vyjizdka a zacalo tak hodinu pote, co jsem dojel…

      0 0
      • Mike 21  

        Tak konečně už jsem se lekl, že su ňákej divnej!Počasí neřeším páč jsem tušil do čeho jdu, ale spíš mám výhrady na kvalitu poskytnuté mapy,která by nebyla špatná pro cestování autem, ale jinak byla na prd.Prostě mě docela bralo, že se do údolí sjede ze všech stran fůra bajkerů a každý se ptá kdeže to vlastně je?Jo a trasery jsem viděl při rozjezdu a potom v podstatě až u piva v cíli.Prostě akce vhodná pro rodiny s dětmi.
        Nechci prudit – prostě mám pocit, že některé organizační záležitosti, by šly řešit lépe.
        P.S.Co já vím tak první zbytečná fronta byla u registrace.
        Tak a do mě a? je po mě!!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.