• tutite

    Tak co, byl tam krom mě, bráchy a kluků z VELA taky někdo další? Pokud ano, tak co na to říkáte? Co vím, tak maratonu se účastnilo cca 6–7 Čechů, což je celkem málo. Zbytek sdělení v recenzích. Čest.

    0 0
    • Vojtíšek  

      Já jsem tam byl a co se maratónu týče, tak mám několik poznatků: na občerstvovačky v podání Upsolutu už jsem zvyklý, ale ve srovnání s českými je to tak známka 3– na školní stupnici. Trasa – poměrně málo technicky náročná, rozhodně se nechaly zařadit i nějaké pěkné traily. Dal bych tak 2– Co se fyzické náročnosti trasy týče tam bych byl spokojen asi za 1. Organizace na trase, chování pořadatelů k účastníkům: 4 (chtěl jsem jet rondu extremu, ale než jsem dojel na rozdělení, tak už tam nebylo, podle výsledků objelo nejdelší jen asi 200 lidí) Poslední občerstvovačka označená, ale již nebyla. Chápu, že to tentokrát bylo hlavně pro Elite, ale startovné jsem zaplatil, takže bych rád dostal jeho plnou hodnotu. Pasta party: 3– (je již zvykem, že v Itálii je to kupodivu dost slabé, oproti třeba Rakousku, kde se pořádající města jinak snaží)

      Naše mladá jela dětský závod, ten byl pěkný, každé dítě dostalo Finisher medaili.

      0 0
      • tutite  

        supr, aspoň někdo. S tím občerstvením máš pravdu, bylo čistě na výkon, dobrou polívku a jiné pochutinky dostaneš jenom u nás. Chutnal a myslím si, že mi i pomohl jeden z těch Enervitových barů, a narval jsem se švestkami, ty byly fakt dobrý. Trasa byla dost monotonní, ale na to, že je to poslední den a pak valíš 900 km domů, tak stačilo. Že pak již zavřeli dlouhou tra?, není to od věci. Pasta party byla hodně špatná, to je fakt, zvládl bych 3×tolik. Co mě na trase zaujalo, tak to byl nějaký místní nadšenec pokročilého věku, v ruce košík a v něm naplněné nejrůznější bidony, zřejmě posbírané od odhazovačů a nabízel je hobíkům na maratonu. zdar.

        0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.