• cudik

    NACHADZA SA TU VELMI PEKNE PROSTREDIE A JE TU VELA FREE-RIDE MOZNOSTI TAKZE KAZDY FREE-RIDE-ISTA SI PRIDE NA SVOJE AK MA DAKTO ZAUJEM NECH MI NAPISE NA E MAIL A ZIDEME SA TU DAKDE

    0 0
    • Matts.  

      Vypni si CapsLock, nahovno sa to číta.

      0 0
    • climber  

      Jen tak naokraj a mimo zmiňovanou frírajdovou akci. Všem kdo ještě nebyli bajkovat na Slovensku to zuřivě doporučuji (mluvím resp. píšu o XC) na základě vlastní zkušenosti. Sežeňte si ňáký info a vyražte. Myslím, že na b-f se určitě najde někdo kdo vám poradí. Malá Fatrá, Súľov, Javorníky atd. to je opravdu WILD BIKING IN A WILD COUNTRY (například na to, jak jsem si s vlkem koukal z oka do oka na 10 metrů na Orave se hned tak nezapomíná). 27. května jedu na prodloužený víkend na Malou Fatru – už se nemůžu dočkat.

      0 0
      • climber  

        Podle mě je bikování na Slovensku lepší než bikování v Alpách.

        0 0
        • Matts.  

          Vďaka za poklonu, ak by si mal záujem o nejaké trasy v oblasti Veľkej Fatry, Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria, kľudne sa ozvi, rád poradím.

          0 0
          • climber  

            Díky za nabídku, ale po 4 letech jsem se ze Slovenska odstěhoval, teď už tam budu zajíždět jenom příležitostně a hlavně do oblasti Žiliny, kde bydlí svokra. Ve Velký Fatře jsem si přejel hřebenovku. Luxusní záležitost, měli jsme štěstí, že nás ochranáři nevyprudili. Pokud vím, tak v Nízkých Tatrách jsou ochranáři taky docela šílený. Tam jsem jezdil raději v zimě do oblasti Chopku na skialp. Možná by mě zajímalo Rudohorie hlavně z hlediska průjezdnosti, tzn. jestli turistický značky jsou obecně průjezdný nebo jestli musíš často nosit?

            0 0
            • Raydowe  

              Tak napis ked budes v Ziline, niekam to rozjedem.:)))

              0 0
            • Matts.  

              V Rudohorí rados? jazdi?, veľa lesáckych zvážnic, aj po značkách sa dá v pohode.

              0 0
    • tomas++2  

      Kdyz jsme u tech tras muzete mi poradit odkaz na stranky na slovenske cyklotrasy a mtb trasy. Planujem s kamosema tydeni bajkovani na slovensku a nemuzu najit poradne informace at si muzem udelat nejaky hruby plan co projet co stoji za to videt.

      Dik

      Jinak mam projetou oravu a neco malo okolo lipt.mikulase musim potvrdit bajkovani super…

      0 0
      • climber  

        Pokud byste se chtěli pohybovat kolem Žiliny, tak si můžeme dát někde spicha (jsem z Prahy) a já bych vám na mapách ukázal co je v okolí Žiliny „sehr apetitlich“. Faktem, ale je, že špičkový traily jsou v podstatě po celým Slovensku. Ale jak řikám, máte li zájem o okolí Žiliny jsem k dispozici.

        0 0
        • Raydowe  

          neviem co vsetko si uz v okoli Ziliny pochodil, ale ak si neskusil este okolie Martina resp. Vrutok doporucujem… trasa na HOLE a pod…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.