• R.1

    Planujeme na leto trasu z Linze (nebo az z Passau) do Vidne, vice-mene podel Dunaje. Jeli jste to nekdo,mate nejake rady,postrehy,jak je to se spanim, co se vyplati a co ne? Dik!

    0 0
    • Daf  

      Tak presne tuhle trasu z Pasova jsem jel. Je to nechutna rovina. Spestrili jsne si to vyletem do podhuri Alp a tam to bylo super.

      0 0
      • R.1  

        Bereme i nase krasky, takze rovina se celkem hodi… Ale snad je k necemu premluvime

        0 0
    • tomkop  

      Je udesné když začne v oblasti přehrad foukat protvítr. Jinak nechutná rovina.

      0 0
    • martin L  

      Jel jsem Krems-Vídeň-Bratislava. Podél řeky se nejelo moc dobře na silničce. Přespání v okolí Kremsu v pohodě – rodinný dům ve vesnici, cena dobrá, přesně se už nepamatuju. Hledal jsem tak, že jsem se zeptal lidí – ochotně poradili.(je to ale už 8 roků) Od Vídně do Bratislavy jsem jel večer – hrozně žrali komáři, nesměl jsem zastavit.

      0 0
    • martt  

      moja dcera to minule leto presla z bratislavy do passau a spat. Spavali v kempoch. Problemy ziadne. Spolu nejakych 900 km za tyzden. Bike s batozinou vazil viac ako ona :-)

      Je to bezpecny vylet vhodny aj pre vacsie dieta bez doprovodu. Rovnako aj mnohe ine rakuske cyklocesty.

      0 0
      • Koala MC  

        S kamarádem jsem před pár lety jel trasu J.Hradec,Passau­,Linz,Vídeň,Bra­tislava,Znojmo,J­.Hradec.Cca 850km za 8dní.Mimo přejezdu Šumavy a velice nezáživném úseku z Blavy na hranice s ČR je to bezproblémů.Spaní se dvěma vyjímkami vždy pod širákem,ev.ve stanu.Je ale pravda,že kopce dělají cyklistiku..a tak mi ta rovina nepřipadala zrovna extra krásná (v cyklistickém smyslu slova) jinak to byla pohoda..

        0 0
        • Ekscel  

          Jakápak rovina? Vždy? po proudu by to mělo být pořád mírně s kopce :-)

          0 0
          • Koala MC  

            :-)) Jo..technicky vzato máš pravdu..cca 160 výškových metrů skopce..na 300km vzdálenosti:-)). To u nás najedu víc výškových metrů na 50km tréninku..a to tvrdím že JH je rovina.

            0 0
    • jecnak  

      No je to pekne hnusna placka, da se spat normalne venku, ale doporucuju se dohodnout s majitelem pozenku, kempy stoji kolem 15E pro dva lidi, kolem 8E pro jednoho. Jidlo atd neni nijak extra drahy, ale pokud prezijes nejaky to kg navic, tak kupuj jen zakladni potraviny a ostatni s sebou.

      Jinak ale doporucuju spis treba neco kolem rek v Alpach – je to prakticky jizda po rovine, ale je na co se kolem koukat. Pokud jedete s autem, tak pres prusmyky autem a udolimi na kole – to mi prijde nejlepsi.

      0 0
    • Kocharovský  

      Foto Dunajské cyklostezky od začátku po Bratislavu jsou k vidění zde. https://kocharovsky.rajce.idnes.cz

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.