Jak sundat ořech z nezapleteného náboje?

10 nepřečtených
  • Lister

    Potřebuju vyměnit ořech na náboji deore. Scháněl jsem ho samostatně, ale marně a navíc mi řekli, že není o moc levnější než celý náboj. Tak asi koupím celý. Vzadu mám nový výplet a nechce se mi to zase celé nechávat přeplétat, tak bych z toho nového ten ořech nějak potřeboval sundat, ale nevím jak upnout tělo náboje abych ho mohl odšroubovat. Zkoušel to už někdo z vás. Jediná věc která mě napadla je upnout to v hardu do svěráku a pak to zkusit, ale nevím jestli ten náboj nepoškodím a taky jak moc jsou na nových nábách ty ořechy utáhlý.

    0 0
    • marhi  

      Blbě. Dělají to hodně na fest. To si radši dej práci a nauč se to zaplítat. Časem ušetříš a taková věda v tom není.

      0 0
    • Extremist  

      Zkus naboj upnout do sveraku, myslim si, ze to povoli.

      0 0
    • JJ  

      Ja uz se tu na to ptal, mozna to najdes ve vyhledavani. Nicmene se stejne nakonec nezadarilo to povolit a tak sem to udelal flexou:)

      0 0
    • tomaasz  

      Ořech na nábě je většinou utaženej na fest, nejlepší bude zaplést kolo a povolit otočením za ráfek.

      0 0
    • Vilém  

      Hlavne ne do sveraku jak radi Extremist,zkur… jsem takto telo jednoho naboje a to byl zamotanej v hadre.Kdyz ho chci oddelat na nove nabe,tak vemu 8 dratku a zapletu ho do staryho rafku,co tu pro tento ucel mam.

      0 0
    • Martinson  

      Opatrně přitluč hřebíkama ke dřevu, stačí dvěma až třema, vyzkoušeno, spěchal jsem ráfek nebyl po ruce, ve svěráku ho i přes hadr norveš a nebo nebude držet.

      0 0
      • Lister  

        Jo tohle mi přijde v mojich podmínkách asi jako nejproveditelnější asi to zkusím. Ještě s tím zapletením pomocí pár drátů do ráfku bych asi použil, ale ten ráfek bohužel nemám.

        0 0
    • Cajt [Ravo]  

      Resil jsem tez, mel jsem starou kazetu, takze jsem vzal nejvetsi kolecko, dal na orech a do sveraku jsem to upnul pres to kolecko. Orech jsem sundal (byl to boj, utazeny to bylo opravdu, ale opravdu poradne), naboj zustal neporuseny.

      0 0
    • martt  

      pred par dnami som to robil a uspesne. Zverak nie je vhodny vercajk, pouzil som velky instalatersky hasak, ten ma celuste do obluku. Obalil som prirubu kozenym remenom, chytil to do hasaku, oprel o stol a syn vytocil orech von. Nic sa neposkodilo. Drzal som naboj ale za prirubu (za ten kotuc kde su diery na spajle) a nie za telo naboja.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce