Florida,jaké jsou povinnosti cyklisty?

9 nepřečtených
  • PT

    Budu v létě na Floridě a beru s sebou i silničku.Nejsem tak zarputilým uživatelem helmy,navíc tam v těch vedrech,ale nevím,je-li její nošení povinností.pop­ř.jaké další záludnosti:)Díky

    0 0
    • mosquito  

      me zas helma pripada na slunko dobra … sice je neprimeny pocit kdyz si ji po pauze clovek nasazuje ze studi ty vycpavky, ale jinak krasne vetra a chranip pred slunickem a taky pred asfaltem :))

      0 0
      • madcat  

        „helma krásně větrá“???? to sem nějak nepochopil, šak bez helmy to větrá ještě krásnějš ne??? :))

        0 0
        • wraftler  

          teoreticky by to tak nemuselo byt… keby plocha prierezu setkych tych otvorov vpredu bola vecia ako plocha predku tvojej hlavy:)

          0 0
          • madcat  

            to bych musel na helmě vozit lapač vzduchu jako mají formule 1, a to by se mně asi nejezdilo moc dobře :))))

            0 0
    • DyEm  

      musí před tebou běžet borec s červenou vlajkou, a pokud vlezeš do obchodu v obepnutých cyklokra?asech, je to považováno za sexuální harašení. Dělám si samo pr…l :), venku prší.....

      0 0
      • PT  

        :)Poběžíš mi ty?Díky za přínosné odpovědi:))

        0 0
    • BH  

      no hlavne tam na kole „zdechnes“ velka relativni vlhkost, vedro a podminky pro cyklisty skoro nulove, snad podel more jsou tam nekde chodnicky po kterych se jezdi na koleckovych bruslich a cruisrech.Priprav se na jednu z nejvetsich zlocinosti v USA, absolni rovinu a hlavne to vedro.V lete bych si tam tedy kolo osobne nebral. Ovsem moje zkusenosti nejseu uplne relevalentni byl jsem jen v male casti tohoto statu (uplne na jihu u Fort Lauderdale a Miami.). cyklistu jsem tam zadneho nevidel,kroko­dyly ano.

      0 0
    • Seb  

      Moje maminka je už půl roku v Key Westu,jezdí na kole denně,nejdůle­žitější jsou světla,policajti tam po tom jdou a nekompromisně dávají pokuty.Světla tam stojí balík tak si je nezapomen.Přilbu nevozí a zatím ji nikdo nic neřek.Servis na kola tam je šíleně drahý zato celé kolo tam v bazaru sehnala za 25USD Giant s altusem.Tak pěkné prázdniny.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.