Antichainsuck u duratec sonix cx2

15 nepřečtených
  • markus

    Potřeboval bych poradit, nebo nejlépe kdo má durateca s antichainsuckem ,jestli je zapotřebí u toho rámu,Předem díky.Doufám,že se někdo ozve kdo stím má zkušenost.

    0 0
    • Gumicuk  

      A co je to vubec ten antichainsuck? :-) Vim ze o tom jednou psali na bajku.cz ale jsem hlava derava, tak jsem to samozrejme pozapomel…

      0 0
    • Buzz  

      Já ho tam mám, přímo na Sonixu, špatná věc to není, ale i když to dotáhneš na krev, tak už se mi stalo že se to povolilo resp. řetěz se mi hryznul,posunul ho a bylo třeba ho dotáhnout. Ale je fakt,že můj rám, tak šíleně jako na obrázku z předchozího příspěvku nevypadá!! na závody ho ale sundávám, ačkoliv byl utaženej tak sem jednou blbě řadil v kopci a řetěz se mi dostal přes antichainsuck a pěkně se zašmodrchal, až když sem svejma 90 kilama skočil na kliku tak sem ho vyškubnul zpatky.. takže dobrá volba to je,ale nečekej zázraky

      0 0
      • markus  

        Jo díky moc,a jak si se sonixem spokojen?

        0 0
        • Buzz  

          Jo, je to super volba, jen sem mel dost problemy s zařizováním, kupoval sem ho loni a vymyslel sem si individuální komponenty a to byl dost *******,taky mozná kvůli tomu je ted v katalogu že individuální komponenty jen výjimečně :-) ale když si vybereš z katalogu tak je to v pohodě a v Praze maj ted shop, tam ti vše řeknou, jen si radši nějak papírově pojisti datum převzetí já na svyho Duryho čekal asi dva měsíce :-( a ted k rámu : super pruží,přitom je dost tuhej a rychlej, vstupy bovdenu trochu vržou chce je to často mazat, lak je supr,po 5 tis. jak novej. jinak nevím co bys chtěl ještě vědět? …

          0 0
        • nachti  

          Ještě k Sonixu. jsem spokojený, maximálně spokojený. A k dodacím lhůtám – já ho měl za tři týdny. A vloni jsem objednával pro kámoše Career a byl taky do tří týdnů – komplet složený dle objednávky.

          0 0
    • Pekáček  

      Já to doporučuju, viz http://www.bike-forum.cz/…12114427.jpg Řetěz jsem sukoval dost s pilama od Gebhardtu. Ale i teď se mi to už párkrát stalo na Schieru 44z + XT97 32z.

      0 0
      • RapMan  

        Asi jsem hloupej, mozna se mi treba budete i smat, ale stejne se zeptam, jak se tohle muze stat? To je kdyz tam nekdo nema takovej ten neopren na chraneni ramu pred retezem? Ja ten neopren tedka sundal a chci tam dat tohle – www.bbbparts.com/…s/bbp51a.jpg to bude o dost horsi?

        0 0
        • Meesha  

          Tohle nema s neoprenem nic spolecnyho – tam ho stejne vetsinou nemas. Sukuje se to mezi hlavne malou pilou a ramem.

          0 0
    • nachti  

      No já z toho antisuku zase tak odvázaný nejsem. Mám Sonixe a antisuk jsem vozil, ale řetěz se mi vždycky nějak dostal mezi placku a ten suk, a? jsem seřizoval a dotahoval jak chtěl. Nejvíc to vytočí na závodech (třeba 500m před cílem Drásala 2003. Jo, jo jsem to ja – ten poslední klasifikovaný, ale kdyby nebylo toho pitomého antisuku, byl bych určitě předposlední). A nesmějte se, byl to muj první maraton – nepříliž š?astná volba. Antisuk už nevozím,… ale stejně pořád nevyhrávám.

      0 0
    • Indian  

      Tohlencto je ochrana proti mlácení řetězu o zadní stavbu.Raděj dám přednost staré rozřízlé duši,kterou to omotám. To,proč se seká žetěz mezi placky a zadní stavbu je, pdyž smykneš a řetěz ti nahoře najede na vetší placku a přitom ti nespadne z té menší(nebo naopak),potom se ti namotá a ty vší silou šlapání ho zatlačíš mezi tu placku a zadní stavbu.Pokud tam máš málo místa,sekne se tam a odře se to. Důležité je při smykání 1.opatrně a pomalu šlapat,2.mít čistej a namazanej řetěz a placky, 3.dobře nastavenej smyk, 4.dostatek místa mezi plackama a zadní stavbou,aby se ten řetěz v tomto případě měl kam namotat.(bohužel 1a2 bod se při závodě nedaj zaručit,proto se to děje hlavně tam).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse