• goofy

    Tuto sobotu sem byl lyzovat na moravce a narazil jsem tam na zajimavy planek trate pro kola. Podle nakresu to bylo stavene ala 4X-ka s ruznymi moznostmi prujezdu a s volbou vice trati. Nevite nekdo neco o tom? Je uz to postavene nebo se to bude depro stavet? A kde?

    0 0
    • goofy  

      tak uz sem si odpovedel sam, staci jenom hledat… tak te n park se depro bude stavet, a eshte to neni jiste… :( http://www.svinorky.cz/…projekty.htm

      0 0
    • Pavlos  

      Takze chtel bych se zeptat jak to vypada ve svinorkach da se tam pojezdit takovym lehkym stylem tzn objet skok prekazku kdyz si clovek neveri( se bojim no :D )je to hodne prudke? da se to sjet na enduru? jsou tam hravejsi pasaze nebo jenom uaaa dolu a skoky?

      na www.svinorky.cz jsem byl nejsem z toho moc moudry;)

      pripadne kdyby nekdo pristi nebo nejaky viked mel v planu jit pojezdit dejte vedet;)

      0 0
      • Black knives  

        Dá se to jet na enduru. Jel jsem to,nejsou tam žádné DH problémy,co by nešly. Jen,Javorový je na pojezd určitě lepší. Tedy,když jde o možnost vyvést se lanem.

        0 0
        • Pavlos  

          javorovy muze byt taky Ale mam strach z toho at se mi na lanovce nezrusi vidle:(

          ve svinorkach nejni lanovka?

          0 0
      • pitos  

        Dá se tam docela pojezdit,já tam byl včera v den závodu a jak měli chlapci pauzu tak jsem jezdil já:) Co neskočíš objedeš,jako vždy. A dokonce jsem byl u toho zachycen fotografem:D

        0 0
        • ota  

          pěkné.chystal jsem se tam v neděli na kukačku bez kola s dětmi,ale byl jsem přehlasován prckama na cosi jinde.s kolem jsem tam byl nedávno,leč nepojezdil jsem-vracel jsem se okolo z hor a jel raději na Skaličák,viděl jsem jen pasáž 150 nad tou chatou dole.objíždět se bude dát-letos tam rozhodně chci.nechceš tam na podzim vymyslet vyjížd¡ku :-) ?

          0 0
          • pitos  

            ahoj,na podzim se může něco vymyslet.

            Tam bych se ale déle zdržovat nemusel,spíše tak na ukončení vyjížďky. Když chci zajezdit jen z kopce tak Javorový je alespoň pro mě daleko lepší.

            0 0
            • ota  

              čau,tak nějak jsem to myslel,cestou domů.mimochodem,Mar­ty není ďábel jen na kole,ale i v autě!v sobotu mě pěkně poškádlil,donutil mě změnit jízdní pruh v křižovatce. Felicie vrs. Lapierre,tam je vítěz jasný,nemělo cenu se přetlačovat :-).rozhodně jsem je rád viděl.snad to někdy zase klapne

              0 0
              • pitos  

                Tuto sobotu? V sobotu totiž odjížděl na Gardu,tak to musel asi jet na autobus. Jel testnout novou přilbu:)

                0 0
                • ota  

                  jj,v sobotu,kři­žovatka u Kaufu u autobusáku,za­troubil a zahlásil,že mi dodá adrenalin :-) já valil na vlak a na Lysou,oni odbočili na Suchou,asi.spěchali a já taky,tak na kus řeči nebyl čas.cca 13,30 h.mohl by pak někde dát fotky z Gardy,tuším,že ty standartní notoricky známé pěšiny co jezdí všichni nějak vynechá.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.