Schwalbe little albert-muzete doporucit?

11 nepřečtených
  • cerezu

    Hledam plast pokud mozno komfortni a odolny vuci defektum (Beskydy).Rozhoduji se mezi vyse uvedenym a Big Jimem. Na okraj v blate moc nejezdim. Diky za jakykoli poznatek.

    0 0
    • speedy gonzales  

      kamos ho ma- zatim relativne kratce- takze jen tak obecne. jizdni vlastnosti si nemuze vynachvalit, zaber i v zatackach vyborny, smes je trochu mekci, da se predpokladat ze se bude rychlej sjizdet.

      a mimochodem- nezda se vam ze schwalba dela jedny z nejlepsich gum? :-)

      0 0
    • patman  

      mam ho vepredu a zatim jsem tam nic lepsiho nemel jedina nevyhoda je trochu vetsi odpor coz je bohate vyvazeno tim jak drzi na vsech typech terenu, neni sice do tezkyho blata (tim myslim napriklad stezky totalne rozesrany od konskej kopyt na podzim ), ale normalni bezny blato zvlada dobre. mam na nem cca 800 km a zadny defekt nebo znamky opotrebeni

      0 0
      • cerezu  

        Diky.Jeste jedna podotazka nemateho ho nekdo zmereny sirka-vyska?

        0 0
    • McBlacky  

      mám teda alberta 2,25, najeto cca 1400km, hlavně teda sníh a trochu bláto, 25% silnice, je to moc dobrej, ale pomalej vzorek, trochu mě vadí váha, ale to je verzi little v pohodě. Vypadá bytelně, zatím opotřebení skoro žádný, taky co čekat na sněhu :)

      0 0
      • cerezu  

        Kde si ho sehnal ja zatim narazil jen na verzi little nebo fat.(eshopy)

        0 0
        • McBlacky  

          já chodím lovit schwalbe na Jiřího z Poděbrad v Praze. Drátovky tam maj cca 420kč a i docela výběr, co nemaj objednaj. V recenzích jsem napsal něco o tom albertu, časem tam i připíšu až najedu víc v bahně -ňam :( váhu jsem udal blbě, ta je 710gr, ale zase je to bytelný a na sněhu se na něm daj vyjet neuvěřitelný prasárny :)

          0 0
          • cerezu  

            Takze jdu do toho alberta v drátu, Prahu mam trochu z ruky, no zkusim oslovit nejaky eshop co Schwalbe prodavaji jestli ho nemuzou sehnat.

            0 0
    • Meesha  

      Mam Big Jima 2,25. Jel sem ho zatim jednou, ve predu, Snih-asfalt na Zimni P50. Docela me prekvapilo, ze na to jak je tezkej a jak vypada, tak na asfaltu jel docela slusne. Ve snehu taky drzel ale zadnej zazrak to nebyl – mel sem ho dost nafoukanej. Vic zjistim az ho projedu nekde v klidku…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse