• markus

Potřeboval bych vědět kde je nějaký servis s HOPE ve zlínském kraji, objednal jsem z Yarowlline a přišla s delší hadičkou potřeboval bych ji nechat zkrátit.

0 0
    • PePu  

To ti udelaji v kazdem slusnem bikeshopu, jestlize si na to netroufas sam. Navic jsem nekde cetl (asi mtbr), ze se snad nemusi znova odvzdusnovat!

0 0
      • enjoy  

kdyz zkratis hadicku?

0 0
        • Jogador  

Že se ozýváš zrovna ty, kterýmu Hopy nebrzdí:)

0 0
          • enjoy  

no prave:-),kvuli tomu odvzdusnovani:-)

0 0
            • Jogador  

Ale to mi jen hraješ do not, tvrdim, že v budoucnu se bude místo kapaliny používat vzduch, bude to lehčí a nebude moc dojít k zavdušnění:)

0 0
              • Gumicuk  

No jo, ale vzduch obsahuje vlhkost- vodu a ta muze zpusobovat korozi a samozrejme je to vaha navic, takze az bude ta tvoje vzduchova verze beznou realitou, tak nastane problem s „odvlhcovanim“ covece jeste si to poradne promysli :-))

0 0
                • enjoy  

ja bych to dal nepromyslel:-)

0 0
                • Jogador  

Bych tam dal vodík,ten je lehčí, bude nadlehčovat a nebude chytat vlhkost:) Horší to bude při srážkách s výbušností:)

0 0
        • PePu  

Myslim, ze ano, viz prispevek od Vojtiska. Aneb, kdyz vsechno selze, je cas precist si navod ;)

0 0
    • BUCEW  

můžu se tě zeptat co jsi si obědnal a za jak dlouho ti to přišlo?dík

0 0
    • mrazík  

Hadičky HOPE zkracují v Hulíně v prodejně YETTI SPORT

0 0
    • Vojtíšek  

Nevím, jakej máš typ. Já mám MINI a v návodu stálo, že když budu postupovat přesně jak píší, není třeba ani odvzdušňovat. Tak jsem to tak udělal a všechno OK. A to že já nejsem žádnej extra technik. Směle do toho!

0 0
    • hanz  

ti to klidně zkrátím ve Zlíně na počkání…když tak mail nebo icq.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.