• Gumicuk

    Mel bych na vas v tuhle rocni dobu ponekud divnej dotazek… na co bych se mel zamerit pri vyberu volnejch cyklistickejch kratasu? Vybiram mezi znackama Fox, Nema a Specialized nejak ani nevim jake maji modely na rok 2005 Snad jen od Foxe. Cenove bych dal hranici tak 2500 Kc jake jsou ruzne typy vlozek? Nebo uplne nej bude kdyz sem pisnete vase zkusenosti s temahle znackama na poli cyklokratasu :-) Rad bych si je koupil ted (kdyz na ne mam a dokud je velkej vyber velikosti a typu) Vim ye je to nekdz teyke ys dovoycema, tak proto.. Dik

    0 0
    • enjoy  

      ja jsem verny neme a urcite dal budu.hlavne se pokus sehnat takove,aby meli oddelitelne vnitrni od vnejsich kratasu.myslim ze za tyhle penize to zvladnes.nevim jak ostatni ale ja jsem pro nemu taky proto,ze jsem se s nima projel cca 5 metru po asfaltu a vypadaly(az na uplne miniaturni oderku) uplne vporadku. no a taky se mi libi:-). jinak vybirej podle vkusu,chybu ve funkci tech kratasu neudelas.

      0 0
    • blue  

      rozhodne podle vkusu nevybirej ;-)

      vybirej podle toho, jak ti sedi vnitrek… z mnoha ruznejch sortek, co jsem zkousel, me osobne nejlip sedi Louis Garneau, treba ty vychvalovany Nemy jsou sice pekne udelany, mozna kvalitni, ale vnitrek mi absolutne nesednul, bud moc maly, nebo zase prilis volny

      ale ten oddelitelnej vnitrek je dobrej, aspon v tom ma Enjoy pravdu ;-)))

      a pokud mas takovej rozpocet, tak rozhodne nevynechej Sugoi

      0 0
      • enjoy  

        ze mas potize pri vyberu kvuli velikosti vnitrnich kratasu se opravdu nedivim:-).

        0 0
        • blue  

          asi to melo bejt vtipny, ale nepochopil jsem to

          0 0
          • enjoy  

            ze by byla nechapavost prenosna?:-)

            0 0
            • Gumicuk  

              Teda, radsi ani nechci vedet co mezi sebou mate :-)))))

              0 0
            • wraftler  

              tazko povedat.. ako to prenasate vy medzi sebou?:)

              0 0
              • enjoy  

                nevim jak jsem to dokazal:-),resp. jak to blue dokazal:-).driv jsem nektere vtipy nechapal ja a ted to nakazilo blua.to ma z toho ze se se mnou tak casto bavi:-).to je jako simulant v cekarne u doktora…:-)

                0 0
      • Gumicuk  

        JO JO dekuju moc, ja zatim vybiral podle netu, ale tam toho clovek moc nezjisti, protoze ty kratasy jsou bud kreslene a nebo ten obrazek je dost prtavej. Na vl. oci jsem videl jen ty Fox (protoze jsem byl v Razzu pro ODI) ale moc jsem je neprohlizel, nejak jsem nemel cas a ani jsem se tim moc nezabejval. Takze je tam navstivim jeste jednou a pri tom zajedu i do Progresscycle (cirou nahodou nevite co tam jezdi za tramvaje? jsem z P6) A kde pak bych pri tom mem vejlete narazil na ty Sugoi? :-)

        0 0
        • blue  

          na Sugoi narazis jenom v Programcycle… do Komersie jezdi 3 a 21 treba z Palacaku

          0 0
        • gaston  

          Jezdi tam 3,17 a mozna i 21.

          0 0
          • blue  

            21 konci v braniku.. ale je fajn, ze si to zopakoval, jeste nekdo by to mel udelat aspon trikrat ;-)

            0 0
          • blue  

            si me uplne ted rozhodil… v braniku konci 16, nevim, kde sem vcera na jizdnich radech vzal, ze tam konci 21, tak sorry

            0 0
    • rasto  

      takova blbost: nezapomen ceknout, zda ma zapinatelne (nejlepe zipem) kapsy. mozna v teto dobe irelevantni podnet ;-)

      0 0
    • JohnLee  

      No,tak z vlastni zkusenosti: mam kratase od firmy Briko,cena cca 2200,–. A jaky ma vyhody: ma to oddelitelny resp zvlast elastakovy trenky s nejakou protibakterialni vlozkou,jsou velice jemny a v pohode,guma na nich je paradni,pak jsou to samostatny volny kratasy stylu kapsacu,maji elastickej ten bazmek mezi nohama,ostatni je takova ta dobra sustakovina,ma to i nejakej ten system „sucha“ ale protoze jsem linej je hledat ted ve skrini,tak nevim jak se jmenuje…:) maji dve normalni kapsy, dve bocni kapsy na suchej zips a vzadu ma takovou kapsicku na zip,neco jako u dresu…maji i stahovani kalhot,myslim tim sirku…Absolvoval jsem s nima nekolik poletu i na asfalt a zadny poskozeni,jedina chyba je ta ze se mi jednou zacal parat rozkrok mezi nohama,kde je to elasticky,ale pritelkyne mi to zasila nejakym tim lepsim druhem a pohoda.Ja to chtel reklamovat ale pritulka si klepala na celo…:))

      0 0
      • myscho  

        No ja som akurat vcera kupil kratasy od slovenskej Nyny,odoberatelna vlozka z coolmaxu a aj vyzeraju celkom dobre.Celkom dobra cena 1600,–sk… Uvidime na jar co vydrzia. Len mam taky dojem,ze boli este z minulej sezony,lebo www.nyna.sk[su spojeny s Axonom-myslim ceskym] maju na stranke este zimne veci.

        0 0
    • climber  

      Z vlastní zkušenosti znám Brika a Cannondale. Brika byly dobrý, ale vložka byla vepínací na suché zipy. Muselo se dávat bacha aby se tam dobře zapnula, protože jinak okraje těch suchejch zipů dřely. Cannondaly nemají vyndavací vložku ani vnitřní kra?asy, což mi už dneska trochu vadí. Jinak bych ještě pokud jde o střih dal bacha na to aby si pod kulema (sorry za výraz) neměl příliš mnoho volné látky, protože pak se ti může stávat, že když ve sjezdu potřebuješ jít za sedlo, tak se kra?asama zachytíš za sedlo.

      0 0
      • Gumicuk  

        V pondeli a nebo v utery udelam prepadovku v nejakejch tech cyklokramech a omrknu to tam. Jinak cim normalne bejvaj pridelane ty elestaky k tem „volnejm“ ten suchej zip se mi nezda jako sikovnej zpusob ma dost ostre okraje a mozna by taky nemusel vydrzet ruzne to treni a proste by nemusel drzet moc dobre :-) ciste teoreticky :-)) Ale zase mi nenapada jak jinak by to tam pridelali :-) Kazdopadne kapsy na klasickej zip, jinak bych mel strach ze mi z toho vypadnou ruzne poklady treba prak, rybicka, knofliky a chcipla mys :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.