• satan123

čau.neví někdo žlutý levný ráfky na fr do 1000kč přemejšlel jsem na singl traky voží je někdo???dík moc

0 0
    • wroum  

singletracky stojej do 1100 a sou dobry, ale asi nebudou zluty…

0 0
    • Pá-dlista1  

Vuelty by se taky mohly vejit, nevim jestli jeste delaj zluty, ale zase asi nebudou dobry :( Jumbo taky nic moc. Nebo si pockat na superjumbo… jak dlouho? Jestli netrvas na barve, tak doporucuju DM24 jako dobrej kup cena/vykon.

0 0
      • satan123  

singl traky voží je někdo???

0 0
        • satan123  

a mám bílího a-zona tak mám tam dát býlí nebo černý???dík

0 0
          •  

jestli bílý nebo černý to je na tobě… :D

0 0
          • ojoj  

single tracky ve velu plzen maj za 990,– ale nevim diry, minulej tejden sem tam na ne koukal, maj krasny FUNN rafky ale cena byla na me moc

0 0
          • sir_mike1  

mam ty Vuelty Excalibur Disc FR…a jsou rozhodne lepsi nez nejaky Jumbo…naprosta spokojenost

0 0
            • Radek Broz  

Ja ho ohnul po 3 dnech (a ne zrovna brutqalnim padem), kamos o par dni pozdeji. Je to podle me asi nejmekci rafek, jakej jsem mel.

0 0
        • wraftler  

vozim doubletracky a zatial rozdychali moj bikedodrbavaci styl vzdy bez viditelnej zmeny stavu…:)

0 0
          • wroum  

taktak – po roce jezdeni a skakani nepotrebovaly doubletracky (mam intens, ale to je totez) ani docentrovat. nejlepsi rafky!

0 0
            • Pá-dlista1  

Taky se na ne letos chystam. Ale neni to uz trochu mimo cenovou hranici? :)

0 0
              • wroum  

o cca 30% nad. daj se sehnat za 1300 kc/kus. mozna i o neco levnejc.

0 0
              • wraftler  

rafiky su ta posledna vec na ktorej by som setril…

0 0
    • Dumbo  

vie uz niekto nieco blizsie os rafoch SuperJUmbo ? kedy ? zakolko ?

0 0
      • TinkTink  

Prej uz brzo…tak jsem si jich pro jistotu 10 objednal :o)))

0 0
        • satan123  

kde se daj sehnat ty double traky nejlevnějši a dej sem odkaz prosím!!!!!!!!dík

0 0
          • TinkTink  

To nebylo na me, co? Pac ja vubec o Double Tracich nemluvil :)

0 0
            • satan123  

Ne sorry to bylo na wroumna...........

0 0
              • wroum  

ja sem to trefil dobre, byla to vyprodejova cena, jinak by mela byt MOC 1800.- (dneska sem to zjistoval). zkus poptat na nejakym e-shopu

0 0
                • Franta  

myslim ze moc je 1690,– kc..... myslim, ze mozna naky maj ve Velo Plzen ci Krab Cycles :-) sry ze delam reklamu, ale jsou to asi jediny shopy kde se tak nak vyskytuju :)

0 0
                  • wroum  

krabove nemaj, zrovna vcera sem se na to ptal Janosika

0 0
                    • satan123  

tak dík asi vemu bud singl traky nebo valuety.......ale dík moc za kažou radu

0 0
                      • wroum  

radsi ty singletracky nebo DM 24. vuelty bych nebral

0 0
                        • Mox  

Raději ty DM24

0 0
                          • wroum  

tak to nevim. ja osobne bych bral radsi ty singletracky, ale stojej 2× vic nez dm 24. ale dm 24 sou tezsi. singletracky sou hezcejsi :-)

0 0
    • Mofo  

přidám se, nějaké solidni diskové ráfky na XC tak do litru?!? Uvažoval sem o MAVIC XM 321 Disc… Jo a ještě dotaz (mozna trochu mimo), sou ráfky, do kterých pasuje jenom nejaky druh ventilku (treba galuskový), nebo je to vesměs univerzál??? Dik za info

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.