Práce v UK, Irsku nebo Skotsku - víte o něčem?

17 nepřečtených
  • RUMcajs

    Prostudoval jsem si podrobně Velo katalog kol a došlo mi, že budu muset jet někam vydělat prašula abych si mohl dovoli novýho bika.

    Takže jestli máte odkazy na nějaký agentury, nebo přímo kontakt do UK, hoďte ho sem.

    Dík

    0 0
    • scret  

      Hmm, taky bych jel, nemam zrovna do ceho pichnout.

      0 0
      • RUMcajs  

        Známej mi říkal (15 měsíců lisoval z masa karbanátky), že není nic těžkýho ušetřit 15–20tis. za měsíc. Nejvíc tam stojí chlast. Takže z 1. vejplaty koupit bika a pak už mi bude jedno, co tam budu dělat :-)

        0 0
        • RUMcajs  

          jo, a když přijel, taxi koupil byt…

          0 0
          • scret  

            No ja si chi usetrit budto na byt nebo na nejaky frycko. A kdyz tam koupis bike v kramu, tak jak bys to udelal s prevozem do CR? Jinak ja jsem to planoval tak nekdy na podzim, leto si chci jeste uzit tady a pak na podzim nebo na zimu je tam shitove stejne jako tady. A chci jet jeste s kamosem, kterej je taky magor do biku, tak muzem vytvorit partu tres bikeros magoros:-))

            0 0
          • vtt  

            byt, a kde jako 15mes x 20tczk=300tczk. Kde prodavaj byty za 300tczk dej to sem hned si tri koupim :))

            0 0
            • P.B.  

              Rekl bych, ze na dost mistech, vyjma Prahu, Brno a další velká města. Co vím, tak absolutně vede Most. Známá tam prodávala dva roky byt v soukromém vlastnictví, 3+1 s balkónem a nakonec aby ho prodala, musela se spokojit s 125 tis.

              0 0
              • vtt  

                to si delas prdel, znam teda jenom ceny Liberec, Praha a MB. Vlastne i Nachod a Nove mesto nad metuji ale i tam takovy byt minimalne 700–800 tczk

                0 0
              • Joe_Black  

                Tak to by me moc zajimalo, v Koline kdyz sezenes 1+1 pod 650000,– tak je to dobrej kauf. 3+1 = 1200000,– :o(

                0 0
              • vtt  

                chapu ze mensi mesta s vysokou nezamestnanosti jako chomutov, most, Karvina a Havirov a tak tam jsou byty levnejsi. Ale 3+1 v moste za 125 TCZK, to byl ten byt vyhorelej a vsude kolem bydleli jak bych rekl to abych nediskriminoval, no vsak vite koho myslim

                0 0
                • P.B.  

                  To ne, byl to byt na slušnym místě, mezi relativně slušnými lidmi. Tak třeba u nás Podbořanech, relativně slušná zaměstnanost, městečko cca 5 tis. obyvatel. Já koupil družstevní byt v roce 2000 za 275 tis, 3+1 v centru, v baráku jen 14 let starým. Kámoš teď prodává 2+1 v soukromém vlastnictví za 250. Prostě je to podle toho, kam se lidi hrnou a kde si vydělaj. Praha je jasná a třeba do Kolína se teď stěhuje takovejch výrobců automob. komponent, až to neni hezký. Ale zkus si koupit byt třeba na Vysočině, určitě taky nebudou drahý, ale nějak tam bude chybět ta možnost vydělat slušný prachy.

                  0 0
                  • ravo  

                    Nevím, kolik stojí byty na ostravsku ( Ostrava, Karviná, Bohumín, Orlová, Havířov), ale když jsem pátral po pronájmech, tak to byla docela sranda, ve srovnání s tím, co jsem platil v Praze. Takže s cenou bytů to bude taky tak nějak, prostě za málo…

                    0 0
                    • scret  

                      Panove, panove, vy jste se toho chytli jak ho… kosile. Ja to samozrejme myslel koupit kolo nebo mit nejaky love do zacatku na byt. Spokojeni? A je samozrejme pravda, ze ceny bydleni se lisi mesto od mesta. V Praze sice vydelate dobry prachy, jenomze zas jich date furu za najem nebo koupi a celkove drazsi naklady na zivot.

                      0 0
                • ravo  

                  V prvorepublikovém výkladovém slovníku bylo napsáno „Cikán – proto, že lže a krade“. Dneska aby se člověk pomalu bál říct pravdu, když jde o cikány… Divná doba.

                  0 0
              • Pá-dlista1  

                To je, jako kdyz porovnavaj ve zpravach ceny bytu v unii. Porovnavaj ceny bytu v Praze s cenama bytu v Berline. To je jako srovnavat hrusky s jabkama. Proto se ty ceny tak nesmyslne vysplhaly a po vstupu budou zase padat. Jo auto nebo kolo muze parkovat stejne dobre v Praze nebo Berline, ale byt…

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.