• Radula

    Ahoj, silně uvažuji o nákupu tohoto kokosu, ale chybí mi reference přímo od majitelů. Nevozí ji náhodou někdo z bikefora? Hlavně by mě zajímalo jak se to s odvětráváním a jestli je skutečně je tak lehká? Nebo byste mi doporučili nějakou jinou? Předem díky za rady

    0 0
    • Tinker  

      Vozím jí už dva roky a jsem opravdu spokojenej! Lehká je fakt hodně… vlastně ani nevím, jestli se teď dělá nějaká lehčí…? Co se týče toho odvětrání, tak bych hodnotil jako lepší průměr. Když je třeba tak 5°C, tak v ní zima rozhodně není. Když se po čase trochu vymačkala přední výstelka, tak už nepobere tolik potu, takže občas to prostě na ty brejle vystříkne ;-) Myslím ale, že je to normální… Velký plus taky vidím v mnoha barevnejch variantách (vybere si fakt každej). …Rozhodně dobrá koupě!

      0 0
    • MODRAK  

      Mam ji rok a jsem naprosto spokojenej. Lehoucka fakt je (snad nejakejch 235g, nebo kolik), a to i ta vetsi (dela se snad ve dvou velikostech). Mam ji jen na leto, nevejde se mi pod ni cepice. Ze zacatku mi prisla nejak nepohodlna, ale hlava si zvykla. Co se tyka vetrani, prijde mi v pohode, ale na silnici se vetra vsechno. Akorat ze stala lehce pres 3 litry. Dobra volba, koupil bych ji klidne znovu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.