• Terry8

    Zdar, uvažuji o koupi tohoto kola a chtěl bych znát váš názor na něj. Přecházím ze silnice na MB, zajímá mě všecno na co si vzpomenete, funkčnost, kvalita zpracování, jízda v terénu i po silnici, jak je pracuje zamykání vidlice a pod.. Beru vše.

    PS: at ho nemusíte hledat http://www.trekbikes.com/…ain/8500.jsp

    0 0
    • enjoy  

      co ti na to mam rict?myslis ze te neco na tom kole zklame?:-) moc jsem ti toho nerekl,ale myslim ze je zbytecny neco rikat.

      0 0
    • carat  

      mel jsem typ 4500 (2002) s hydr.kotoucema a po kratke dobe dochazelo k vibracim zadni stavby pri brzdeni. podobne zkusenosti mel i Honza tady http://ollivetti.webpark.cz/…/Hlavni.html – viz muj bike, me vlastni zkusenosti s trekem. po nejakych peripetiich jsem to reklamoval a poslali mi z Bretonu takovej kus hlinik.platoviny. vypapadala hrozne, ale problemy prestaly.od te doby nejak nemam duveru k jejich ramum. geometrie mi ale sedela OK.

      0 0
    • MARIN  

      Je to krasavec a vubec by mi nevadilo ho vlastnit.

      Nic vic k tomu bohuzel nemuzu napsat

      0 0
    • biker.rm  

      No, tak už s ním válčím 1rok/7tis km. Mám ho sice na véčkách, ale co se týče jízdních vlastností, tak Ti můžu dát podrobné reference. Jen tak od pohledu vyměnili vidlici Fox za uzamykatelnou, Dali tam kompletní XT/04 a jestli se nepletu tak dali zapletené kola bontrager race lite o proti minuloročním race. Ihned po koupi jsem udělal nějaké úpravy: výměna představce, protože trek má jednu z nejdelších hlavových trubek, tak jsem tam dal představec –5stupňů no a výměna sedla za Fizik Nisene. Za celou dobu jsem měl 2 problémy. První problém byl s netěsností bezdušového systému bontrager. Reklamoval jsem to u Brettonu a vyfákli mě se slovy, že původní kolo bylo dodáno s dušemi a já jsem si tam dal bezdušové micheliny. Zajímavý přístup, protože přes celý ráfek je napsáno tubeless. No a druhá zkušenost opět bontarager a to středové složení ISIS. Po 1500km se odporoučelo. S tím naštěstí nebyli problémy a vyměnili ho do týdne. Jinak kolo do pohody. Výborná geometrie ještě skvělejší vidice Fox, na kterou i přes dobré zkušenosti s Marzocchi nedám dopustit.

      Na závěr bych asi řekl, že pokud nebudeš chtít dávat na kolo bezdušové pláště, tak budeš nadmíru spokojen. Je to super kolo i přes mé ne moc dobré zkušenosti s bontragerem. Mimochodem ze zajímavosti jsem se díval i bike shopech v Itálii, Rakousku, Francii a všude dávají na bezdušové zapletené kola Bontrager duše. A proč? protože stojí za hovno. Bavil jsem se i s jedním mechanikem který prodává Treky a můj názor mi potvrdil.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.