• LukasX

    Zdravim, mel bych jeden dotaz. Prave jsem domluvil s mladou, ktera si chce kupovat novy kolo. Chce co nejlevnejsi, aby melo 27 prevodu (takze deorecko) a modrou barvu :o) Nasel jsem od authora OPUSe (za 14990) a Traction ASL (16990). Jsou v tom dva tisice rozdil. Myslite si, ze zensky posez se na tom opusovi da vyladit kratsim predstavcem a pohodlnejsim sedlem, nebo ma ASL i jiny dulezity prinos?? A kdybyste nahodou meli tip na nejaky pekny kolo kolem 15ti tisic s deoreckem, tak bych byl take velmi vdecny. Diky moc.

    0 0
    • enjoy  

      je to cely podvod,zadny holcici kolo neexistuje:-) je tam akorat mekci vidle a pohodlny sedlo:-)

      0 0
    • ravo  

      Pokud jde o barvu, nejlepší volba je damský RockMachine, ale je to jen 8speed, mix alivko – acera a je to za 11 tisíc, takže by z toho za tebou uvedenou cenu mělo jít udělat deorko:-)

      0 0
    • ravo  

      Superior XC 830 Woman je postavený na deorku a je za 13.999,– Kč. Ovšem nevím, jestli se dělá v modrém provedení. A jak známe ženy, barva může být zásadní problém:-)))

      0 0
      • LukasX  

        Dekuji za tipy. Jak se zda, tak u te moji je zasadnejsi problem jinde .. „ty hnusne silne trubky“ ;o( Tim odpada ten rockmachine a na superiora se jeste kouknu. Jsem si myslel, ze to ASL geometrie se da u sikovnyho prodejce lehce nahradit.

        0 0
        • sharkcom  

          Tak ta moje si vyhlídla nějakej střep, protoľe měl pěknou barvu… No měl jsem co dělat jí to rozmluvit… Prostě výrobci at· zapřemej¹lej a dělaj pěkný barvy i u lep¹ích kol, páč si myslím, ľe u levnýho střepu se snaľí zaujmout právě barvou a u ľenskejch to funguje.

          0 0
        • preacher  

          Hmm, zajímavé, s tímto tvrzením některých holek, žen, přítulkyň už jsem se taky několikrát setkal. Nelíbí se jim tlusté trubky. No co naděláme. Moje manželka taky chtěla modrou barvu, ale navíc kombinovanou s oranžovou!!! No úkol nadlidský, ale šlo to Rock Machine tenkrát dělal modrý rám s oranž ovým nápisem. Tak jsem jí to poskládal podle sebe a je spokojená. Hlavně že to ladí barevně:-))))

          0 0
        • LukasX  

          Muj kluk tu na serveru travi spoustu casu, tak si tu taky ctu…

          Presne tenhle problem ted resim. A tlusty trubky se mi taky nelibi.. takze Rockmashiny sou pro mne mrtvy, zrovna tak superior.. Tak jsem zkoncila u authoru, navic jsem doted jednoho mela a byla jsem spokojena.. mam predstavu kolem 15ti, takze presne jak uz tu negdo psal – Opus nebo Traction ASL?? NO.. kdyz si vezmu Opuse 15´´ku (merim 164), tak uz i tou velikosti to bude dost kratke..chlapek v servisu je supr, upravil by mi to este (predstavec, sedlo, vidli seridit na meksi).. ale este mi bylo vysvetleno, ze to ASLko ma lepsi ram.. a navic je o kilo lehci.. Takze du asi chlapkovi volat, ze si objednavam Traction ASL.. jo a s tou barvou :-)) taky mi slo o modrou – mam modrou helmu a dva dresy :-))

          a ze si zensky vybiraji podle barev.. to je naprosta pravda.. a proc teda nedelaji u zenskej kol barevny variace????? to fakt nechapu, u panskejch maji u kazdyho dve varianty, u zenskych ne? fakt divny… este maji co dohanet. (ale co si stezuju, pred 3ma rokama nebyly ani kola ani dresy pro zensky) zdarec, Jarka

          0 0
          • vlk  

            Lidi co řešíte trochu si připla?te a běžte do duratec nebo rb.Tam ji změří rám udělají na míru a barvu i samolepky si můžete vybrat kterou chcete.za 6–7 tis rám-to je dnes skoro za babku.

            0 0
            • radek z BF  

              To seš teda frajer, když je pro Tebe částka 6000–7000 „za babku“… Zkus jen tak sčítnout, na kolik tě přijde ten levnej ženskej rám s váhou okolo 1,8 kg, když ho nastrojíš a uděláš z nej kolo…

              0 0
              • RomanH  

                No ja si myslim, ze pokud to s pritelkyni mysli vazne (a ta s kolem), tak by mela mit minimalne stejne dobry stroj jako on (tim nemyslim komplet XTR, ale hlavne rozumnou vahu a kvalitni komponenty) – vzdyt holka ma mene sily a pokud chces, aby Ti stacila, tak proc ji davat horsi kolo, jako kdyby byla Amstrong

                0 0
                • SELMIRA  

                  No prosim! Konečně jedno rozumný slovo muže! Tvoje manželka se má! Že je škoda, že nejsou k mání „tlustý“ Moratky v pastelových barvičkách? :o)))

                  0 0
                  • RomanH  

                    Jak se mi libi tlusty trubky, tak moratka je krasna jaka je – A HLAVNE BEZ BARVICEK JEN S DECENTNIMI NAPISY :o))

                    0 0
                • LukasX  

                  Ale ona minimalne stejne dobrej stroj nechce. Myslela by, ze sem spadnul z visne nabidnout ji kolo za 40tisic. Prvni poradny ma dotedka (5 let) a nebit toho, ze ma moc tezky prevody v horach, tak na nem jezdi dalsich par let. Ted bude mit za 16kKc a na dalsich pet let ma vystarano, kolo bude o 2.5 lehci nez predchozi… spokojenost maximalni!! IMHO nepotrebuje XT natoz XTR kdyz ma kolem 1200km rocne.

                  0 0
                  • SELMIRA  

                    No yó. :o)

                    BTW: Ty moratky v barvičkách už vlastně nejsou SCI-FI. Bohužel.

                    0 0
                  • RomanH  

                    Tech 1200Km je skutecne malo, ale treba kdyby se svezla na tom Visionu nekde v krasne prirode (treba Dolomity), tak by ji chytlo. A taky je dobre, ze vi kolik to stoji – alespon Ti pak nenadava, ze mas kola v byte :O))

                    0 0
                    • LukasX  

                      Byli sme 10dni v rakousku, myslim ze je chycena celkem solidne :o) Jinak by o novym ani neuvazovala. 1200 je proto, ze nemuze jezdit v chladnu = zacina v kvetnu a konci v pulce zari. BTW> mame ted dve kola na koleji, za mesic pribude to jeji a nenadava (obcas nadavam ja, kdyz je vyuzije jako susak na pradlo :o))

                      0 0
              • vlk  

                tak a za kolik asi máte na kole rámy vy.Podívej se kolik dnes stijí double butted ultralight nebo superlight rám.Rock machine nabírí cps6,0 za stejnou cenu a barvu ani nálepky si vybírat nemohu.Počítal jsem ,že dobré kolo přijde asi na 30 tis.Myslím hydra kotouče + dobrá vidla vybavení alespoň deore-nebo alespoň sram x7.Já jsem si spočítal že s tímto rámem složím kolo za 31–32 tis.Což jde vzhledem k tomu, že to bude na míru.

                0 0
                • blue  

                  zrejme si s radkem asi prehlidnul cenovou hranici v puvodnim prispevku…

                  0 0
                  • vlk  

                    jo té ceny jsem si nějak nevšim.Omlouvám se

                    0 0
            • Pá-dlista1  

              k tomu nejakou barevne sladenou vidli, tak za 10 papiru. Hodi to na spalky a na to postavani pred hospodou je to supr ramovej kit, ze? :)

              0 0
          • Bodo  

            ja myslim, ze konkretne author ma i u ASl kol barevny varianty…basic – modra/cervena

            0 0
          • ravo  

            Během posledních dvou let se toho hodně změnilo, doplňků ( především oblčení) pro ženský je už hodně, „babský“ kola na tom ješte tak dobře nejsou. Ale věřím, že to nebude dlouho trvat a naše polovičky se dočkají i velkého výběru barev:-)))

            0 0
            • no  

              … no ale ked je pritulna tak jej poskytni konika nach jazdi tak … ved jazda ako jazda

              0 0
    • Lucka  

      A co takhle TREKous, 4400-modro-cerna kombinace. Vymenis presmykac a do 15ti se vejes. Alivkkovy razeni by treba prezila.

      0 0
    • vtt  

      ja jsem koupil prytelkyni OPUSE loni, za 15990, dokonce si vybrala cernyho proti oranzovymu, to mne prekvapilo. najela na nem 500km a byla spokojena, nic ji nebolelo. Ona ma 19' OPUSE, a to ma 178cm,65kg ale napr. ma delsi nohy ke kyclim nez ja a to mam 184cm, i ma dlouhy ruce takze jak jsem to koupil tak na tom jezdi, zadny zmeny. Ty vidlice jsem se bal RST Gilla, ale zatim slape v pohode, a to ona na holku docela jezdi i v terenu

      0 0
      • LukasX  

        Ok dikes, to je to co jsem chtel slyset. Osobne si myslim, ze presne takovahle cenova hladina je idealni. Neaspiruje na zadne maratony, proste chce se mnou travit dovolenou, leto na kole. Ta vidlice je dobre, ze funguje .. taky se poustime spolu do terenu (letos zkousime Lago di Garda ;o) Az budeme vedet jak funguje, postneme to do recenzi, at si muze clovek vybrat ;o) DIkes

        0 0
        • vtt  

          ze je jezdi v terenu, tzn. ze jede po sotoline, obcas prejede koreny v lese a neslejza jako nektery babovky mejch kamosu. i na obrubnik uz vyjede. Rozhodne jsem ale nemel na mysli jezdeni na Garde, zvlaste ta vidlice urcite na takoveto jezdeni testovana nebyla:))

          0 0
          • LukasX  

            No sak doufam, ze to tam neni vsude skorotrialek. Loni sme byli tyden v rakousku (kolem zell am see) a naprosto v pohode, tak verim ze podobny kompromisy jsou i v okoli gardy ;o)

            0 0
            • RomanH  

              Myslis silnici, jo ;o)

              0 0
            • vtt  

              ja tam byl pouze surfovat, ale co jsem se docetl jsou tam nektery traily poradnej masakr, ani ne pro full spise pouze dh. tak asi pozor pri vyberu tras :))

              0 0
    • scourge  

      A co takhle Meridu 500? Má komplet deore, kliky FSA, vidli suntour XC75 s lockoutem a stojí kolem 15 500

      0 0
      • Siddha  

        to neni spatny…

        0 0
        • vtt  

          jo presne mezi Matts500 a author Opus jsem se rozhodoval. Merida byla 1. ale nigde ji kreteni nemeli tak jsem pritelkyni koupil Opuse nez aby 1mesic cekala na Meridu.

          0 0
        • vtt  

          jo jeste k Opusovi kluci od autoru rikaji komplet deore, ale tim mysli pouze razeni presmyk a prehoz. Naby napr. jsou ritchey ne deore.

          0 0
    • JM  

      A co takhle SPYDER? U těch by s barvou nemusel být problém, a v komponentech si tam člověk může nakombinovat skoro cokoliv…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.