• kralovek

    Pred casem jsem navrhnul rubriku vyhrazenou cestovani a jednotlivych vyletech. navrhnul jsem i tech reseni … bohuzel asi dost slozite, nebot skoncilo v dev/null. (http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…)

    Tentokrat bych mel jednodusi napad. Co proste pridat „kategorii“ … „Cestovani“. Kdyz se nekdo bude chtit podelit o zazitky z vyletu, napise to jako normalni prispevek. Je skoda takove veci psat do off topic.

    Taky bych si dovolil navrhnout, aby bylo mozne kategorie filtrovat pomoci v checkboxu v preferencich, ovladatelneho ale primo z okna „forum“. Je fakt, ze i ted se da jednoduse pouzit filtr kategorie ve vyhledavani, ale podle me to neni ono.

    Me tenhle typ prispevku na BF dost chybi a taky bych rek ze posledni dobou bych sam mel co napsat a kdyz bych vedel ze si to i nekdo precte tak bych k tomu mel i motivaci, nebot jinak jsem hrozne linej. Na druhou stranu bych nerad vopruzoval ty, ktere to vubec nezajima … (proto ten navrh na permanentni filtr-checkbox).

    0 0
    • kralovek  

      Pak jsem taky nasel zajimavy server na archivaci fotek. Jeho adresa je www.wistiti.fr. Bohuzel je jenom ve francouzske verzi. Ma velice prijemne rozhrani na nahravani velkeho mnozstvi fotek (az 100 najednou pricemz max 10MB/fotku). Jaky je celkovy limit se mi zatim nepovedlo zjistit. Zatim jsem tam nahral 50MB a zatim se to zda byt bezedne.

      Pokud znate neco konkurencniho a lepsiho, budu rad za odkaz.

      Jinak vysledek muzete videt zde: (seznam alb, ktere jsem vytvoril pod jedinym loginem). mujweb.cz/www/ka­rel.kralovec/pho­tos/albums (copy&past,nebot atlas). Doporucuji „France: Alps-Maritimes“. Tam je i neco malo komentaru k fotkam.

      0 0
    • blue  

      ja bych toho tady jen zneuzil a pripomenul se s (ne)moznosti smazat si po sobe starej neaktualni inzerat ;-)

      0 0
    • speedy gonzales  

      dobry napad- moc se mi libi- a ja davam jeden rozhodny hlas pro.co dodat..

      0 0
    • robero  

      jj, taky souhlas, uvital bych to

      0 0
    • admin  

      Kategorii cestovani jsem pridal check box taky udalem.

      ja ma tedka v praci celkem fofr tak se vyvoj malink zbrzdil doufam ze se to behem ledna zklidni a vse bude ok.

      0 0
    • Lister  

      Nápad se mi líbí. Takže dávám tak bod. Jen si dovolím tvůj přispěvěk taky zneužít. Nedala by se přidat taky rubrika oblečení. Myslím že je tu dost přízpěvků na tohle tém a tak by se to třeba taky využilo. Sice se to dá schovat pod téma nakupování, ale ne vždy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.