• rajtyš

    jaké jsou vaše názory a jaké máte zkušenosti s těmito řidítky? někdo tvrdí, že je to jen ohlá trubka bez geometrie, kerá je navíc mněká a jsou lidi, ktří na ně nedají dopustit.

    0 0
    • Pá-dlista1  

      No vidis. Vzdyt uz to vis :) Ted to chces uz jenom jmenovite?

      0 0
    • Vilém  

      Ta geometrie je fakt divna.Osobne mam radsi riditka,ktery jsou zahnuty navrch a trochu k sobe.Nic z toho Shaman (EXU) nema.Chce to zkusit,nekomu sedi.

      0 0
    • Franta  

      Presne tak, trubka, obcas tomu rikame i Al klacek ohlej do tvaru neceho… Fakt bych tam hlubsi vyznam nehledal. Myslim, ze riditka a treba i predstavce by mel Shaman zacit nejak vylepsovat. Vem si ten predstavec. Uz je nakej patek stejnej, nic vyjimecneho ale za ty penize si myslim, ze by si naky pekny frezovani zaslouzil. Prijde me to za ty penize neumerny. Shaman se aspon chytl voditek a snazi se, to je fajn. Jenze co jsem videl ty novy, kde mam osobni vyhrady j funkci, tak cena snad byla za bumerang s jiz integrovanym vnitrnim rockringem a tou horno vodici veci potazenou plastem snad 2800 nebo 2080. No nevim, ale zda se me to taky moc. Shaman ma na vic, je jasny, ze neni treba kazdej rok chrlit CNC komponenty, ale preci jen za litr penez bych uz chtel neco peknyho.

      0 0
      • wroum  

        mas recht. ja mu to uz nekolikrat rikal aby zacal delat neco novyho. predstavec by mel byt na 05 este jeden (na FR, trochu uhel a tri delky, novy nehlinikovy klandry (zahnuty) a totez sedlovka, tech prototypu ma vic a v planech je toho este vic. dle jeho slov ale neni cas.

        0 0
        • TinkTink  

          Jestli budou vyrabet plastovy riditka, tak to bude cool :)))))

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Mozna by ses divil. A bude to dvoukomponent s vystriklejma gripama z mekciho plastu :) Bohuzel smulu maj lidi s gripshiftem a pakama s nedelenejma objimkama :(

            0 0
            • TinkTink  

              No jooo…ale pokud to bude z vhodnyho polymeru, tka to normalne rozriznes a pak slepis…no a muzes si tam dat co chces…

              No a kdyz si vemes brusny papir, tak si ty gripy vodbrousis :o))))))))

              0 0
          • náčelník  

            Značky GT a MERIDA jeden čas vyráběly termoplastové rámy.

            0 0
      • rajtyš  

        hmm, ten představec je sice už nějakej pátek stejnej, ale furt mi příde jako jeden z nejhezřích představců (v jednoduchosti je krása). třeba ten co dělá exu se mi vůbec nelíbí. koupil jsem ho novej za 1000,– a jsem s nim spokojenej. jinak s těma řidítkama jste mně v mém názoru jen utvrdili. jezdim Pointy 680 a jsem s nima spokojenj, akorát bych chtěl něco o trochu nižšího. u šamanech jsem uvažoval, ale mohli by být víc ohnutější směrem k jezdci. no a vzhledem k tomo, že kámoš je má trochu ohlý tak na ně s**u. zdar

        0 0
    • wroum  

      cenu nehodnotim. jinak sem s tema klandrama naprosto spokojenej.

      0 0
      • MartinX  

        Mě se Shaman zdají dost měkký, pruží, ale zase chytnou menší vibrace. Po 14 dnech jsem koupil v akci spešly a šamánci šly dolů. Má-li někdo zájem za 300,–, jsou k mání :-)

        0 0
        • Azagthoth  

          Tak tomu hovorim dobra ponuka,ja mam tie Shamany (680mm) a mne sedia,za tu cenu.Samozrejme ze su aj lespie ale za dvoj,alebo az troj nasobnu cenu.Kup ich

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse