• hYs

    zdravim, mate nekdo zkusenosti s timhle plastem ? http://cycleus.webmichelin.com/tires/hots.htm rozhoduju se ted mezi timhle a Hutchinson Python Air Light…

    0 0
    • Meesha  

      nevim, jak Python, ale ten HOT S ma 630g a to se mi zda za tu cenu uz docela dost…

      0 0
      • enjoy  

        podivej se na rozmer.me prijde jako docela drsnej plast do tezsiho terenu,ale podle obrazku…

        0 0
        • Tomcat  

          Hele drsný pláště Mischelin nedělá, protože to má špunty a šířku 2" nebo větší není automaticky drnej pláš?. Třeba na 4× a DH se používaj Mischelíny jen, protože tě sponzorujou ( nemůžeš pak vozit konkurenci) nebo pro jejich extrémní přilnavost ( vydžej taky jen jeden závod). Ale ochrana proti průrazu, vodvalování, samočistící shopnosti a hmotnost nic moc.

          0 0
          • hYs  

            Tim si mi pripomnel ze ja uz vlastne jeden plast michelin jezdil, ted nevim presne typ, ale byla to 2.1" zadni a kdyz byl otocenej tak jak mel podle popisu bejt tak to bylo strasny treni, na silnici temer nepouzitelny, pouzival jsem ho jenom do snehu kde se choval opravdu supr.

            0 0
          • enjoy  

            hele blbej nejsem,vim ze kvuli rozmeru a spuntum to neni drsnej plast,ale ten vzorek mi tak pripada,ale rekl jsem ze z obrazku to moc nepoznam.

            0 0
      • hYs  

        vaha by mi moc nevadila, ptam se proto ze je v akci cca za 500kc .)

        0 0
    • slou  

      Sice ne s 2,5 ale 2,1. Držel dobře, jeszdilo se mmi na něm taky fajn, ale velmi jednoduše jsem ho říznul z boku o šutry. Naštvalo to bo jsem ho neměl ani moc sjetý. U Hutchinsonu sice Aligatora se mi stala tako nemila věc, že mi popraskal na boku a začaly z něj lézt vlákna. Ale bylo to jen u jednoho. Tož tak mé zkušenosti.

      0 0
    • MartinXC  

      Myslím, že se rozhoduješ mezi těžko srovnatelnými plášti. HOT S je docela dobrá záběrová guma co dobře brzdí a blbě se valí. Na měkkém to ale nepoznáš. Trožku těžší (opět, v blátě je to jedno). Volil bych do těžkého terénu. Python je univerzál, dobrý na suchu, blbě brzdí, skvěle se valí, lehký. Na dobré lesní cesty a tak.

      0 0
      • hYs  

        mne nepride ze by mnel nejak vysokej vzorek, mozna jenom spatne vyfoceny. Nakonec podle reakci tento plast brat tedy nebudu, vezmu asi Ritchey Z-Max 1.95" na predni a 2.1" na zadni. Diky za reakce .)

        0 0
        • enjoy  

          ja ti do toho nechci kecat,ale me Z-Max 2.1" na predku malem zabil,uplne jsem se bal naklanet se do zatacky.byl i vzadu,ale tam jsem o nem nevedel.

          0 0
          • hYs  

            na predek si chci dat 1.95, jak jsem napsal :)

            0 0
            • enjoy  

              vim:-),ale nevidim v tom rozdil.

              0 0
              • hYs  

                jo takhle .), a jakej bys mi doporucil na predek ?

                0 0
                • enjoy  

                  nechci se z toho vykrucovat,ale nevim jakej jezdis teren a jak jezdis a tak.me sedi nanoraptory,ale ja odjezdim dost asfaltu,takze potrebuju neco co jede.zase to neni zadnej zazrak do terenu.potom treba velociraptor,ale nevim jestli potrebujes takovej vzorek,aby ti nevadil vetsi valivej odpor.mam dva kamarady kteri maji toho Z-maxe na obou kolech a sedi jim,proste si zvykli,ja jsem na nich moc jistej nebyl.vyber si podle vlastnihi uvazeni,velkou chybu neudelas.myslim si ze kdyz to nebude semislick tak ti bude dobre slouzit hodne plastu.

                  0 0
                  • hYs  

                    Ted bohuzel jezdim 99% silnici protoze mam dost spatny kolo a nekolikrat prasklej ram (ocel je kvalitka :), a uz to nechci zbytecne pokouset pred koupi novyho kola ktery uz mam vybrany. Hledam akorat nejaky komponenty, vcetne plastu. Pocitam ze budu jezdit tak 40% teren (zadny extra sjezdy) a 30% lesni/polni cesty a horsi silnice. Prosel jsem na netu vsechny znacky plastu co znam ale o WTB slysim poprvy (jsem tu novacek), podle obrazku vypada nanoraptor dobre, obhlidnu obchody jestli ho nekde maji, dik za tip.

                    0 0
                    • enjoy  

                      no WTB je dost znama firma,21 let neni malo:-).taky je mi na nich simpaticka vydrz jejich plastu.nevim jestli mas dost penez na utraceni,ja ne:-) koupil jsem je na bikezone.cz za 360,– .je to 2.0,bral bych 2.1,ale tyhle meli v akci.ted jsem se tam koukal a tvarej se ze to porad plati.kazdopadne si obhlidni ruzny plaste na vlastni oci a dej hlavne na sebe,nebudes pak moct nadavat ze ti nekdo spatne poradil:-) ja osobne sice davam na recenze,ale kolikrat se na plast podivam a reknu si hm,to by mohl drzet a je to:-)

                      0 0
                    • ravo  

                      Možná by za úvahu stály IRC Notos nebo Kenda Karma. Velociraptor je nejlepší v hlubokým bahně ( zadní, předního jsem neměl).

                      0 0
        • RomanH  

          Nechci Ti do toho kecat, ale dal bych to spise obracene – na predek 2.1 kvuli rozbitemu terenu. Vzadu Ti staci 1.95 – kde projde predek, tam u zadek dostanes.

          0 0
          • hYs  

            no nevim… mne vepredu vzdycky sedel o neco mensi plast, predni neni zaberovej

            0 0
            • RomanH  

              To sice ne, ale jako zaber ti staci vzorek, ktery se zarizne a na predek neco, co neustreli a protahne rozbitym terenem (ale treba mi chybi technika :o))

              0 0
      • tk  

        souhlas. ja jezdim dratenou verzi 2.1 sirku. v tezkym terenu je podle me bezkonkurencni. jenom mam pocit, ze se na sotoline hur poklada do zatacky. ale drzi. dobre cisti.

        dratena verze nema problemy s sirkou steny, netrha se. jeste sem nemel defekt a to vozim duse 90g. plast ma tu vyhodu, ze se kdyz se sjizdi (a sjizdi se docela rychle, ne jako comp s), tak se vybezky brousej (proto jsou taky paradoxne proti smeru jizdy).

        po asfaltu to vubec vubec nejede a hodne rychle ubyva. v zime na snehu se chova pekne.

        budu kupovat dalsi, do ty doby nez vyprodaj 2.1 drat. pak vyzkousim 2.5. pro maratony a trate se vyssim procentem asfaltu si poridim neco jinyho.

        0 0
    • Tinker  

      Toho Michelina jezdím jenom v zimě – skěle zabírá, skvěle brzdí, slušně tlumí… Taky má pro mě tu výhodu, že s ním slušně zatrénuju (velkej valivej odpor a je pěkně těžkej). Nikdy bych si ho nekoupil – vyhrál jsem ho na závodech, tak ho aspoň nějak využiju :-) Je to podle mě vlastně sjezdovej pláš?! Zato Python Air Light … SUPER. Lehounkej jak pírko na to, jakej to je super rychlej balón! Někdo říká, že je jenom na sucho, ale já ho jezdím na závodech celej rok, za každýho počasí. Opravdu jsem na lepších pláštích nejel…

      0 0
      • Gatier  

        No to ja som zase ineho nazoru. Python slabo tlmy- hrozne ustreluje, taky plast o nicom, ani, ani… Michelin Hot S je skor na FR a je super. Ziadny kompromis, proste drzi…

        0 0
        • kovar  

          ono to tak bude, Python tlumi velice dobre, ale jen kdyz je mene nafoukany, ale to pak nasleduji defekty (hadi kousance), kdyz se PYthon natlakuje tak, aby nedefektil, tak prestane tlumit, a odskakuje a ustreluje jak svina. Treba takovy Michelin XL, ktery je mnohem nizsi nez PYthon mi prijde mnohem pohodlnejsi, ale zase ta jeho zivotnost

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.