Koupe Armstrongova zluteho tricka

10 nepřečtených
  • rasto

    docela zajimava aukce na podporu onkologie: http://www.ikup.cz/lot.cfm?…

    0 0
    • blue  

      priprav se, ze te tady ted vsichni ukamenujou :-)

      0 0
      • sosal  

        Tahle cena je fakt nechutna. Meli zacit ani ne na vyrobni cene toho dresu.Jestli v tom jezdil, bude pekne hnusne propocenej. To aby si ho clovek nejdriv vypral. No a koupit si dres za 50k a jeste si ho muset prat, … :))

        0 0
        • J.A.V.  

          To by těm dětem z onkologie fakt pomoholo kdyby se ten drez začínal dražit od tisícovky a přihazovalo se po koruně a nakonec se to prodalo za 3000 :-). Je to charitativní aukce, takže cena je myslím odpovídající. Já si bohužel nepřihodím :( A při tom jak já bych byl rád bohatým retiérem přihazujícím na charitativních aukcích. No jo no :)

          0 0
          • sosal  

            To byla ironie. Myslis ze kdyz vydrazi dres za 50K, dostane onkologie 50K? Zapomen… Dostanou max deset procent ceny, zbytek jde na reklamu, Padrnosovi za foto, nahrabe si statni pokladna na danich , a tak dale a tak dale.

            Na tohle uz neverim.

            Par lidi si nahrabe a onkologie utre opet nos.

            0 0
            • ihik  

              Hloupost, v případě takové akce na tom většina lidí dělá skutečně zadarmo. Myslím, že jsi uplně mimo, pokud si myslíš, že má Padrnos zapotřebí, aby mu platili za fotku pro nadaci. Právě proto se charitě věnují lidé, kteří mají o příjem postaráno… Jsi dokonce tak mimo, že ani nevíš, že charita se nedaní snad v žádném státě! Prostě máš jen potřebu na to útočit… nevím, jestli ze závisti, že něčeho takového nebudeš nikdy schopen nebo jen z vlastní omezenosti… třeba nám to povíš :-)

              0 0
            • orca  

              nedá mi abych nezareagoval. Asi ti uteklo proč to Padrnos dělá…jeho kamarádovo dítě se tam léčí s leukémií takže jistě nemá zapotřebí na tom vydělávat…a kdo nenavštívil toto oddělení asi nepochopí o co jde…dle mého při takové dražbě jde o víc než že si to triko vystavím někde v kanceláři a budu se chlubit… a současná částka je dle mého velmi velmi nízká.....tak pár injekcí…

              0 0
    • ravo  

      Nedá mi to a ocituji tady úryvek z článku v Pelotonu o aukci při pražském kriteriu:

      „… Celebrity vyluxovaly tácy s vybranými pochoutkami, pozdravily se mezi sebou navzájem a těsně před začátkem licitování zmizely ve tmě. V případě popové zpěvačky, která si celý život vystačí se dvěma popěvky, je to snad při troše dobré vůle i pochopitelné. V případě ředitele českého zastoupení úspěšného zahraničního průmyslového giganta už poměrně značně nevkusné. A v případě slavné hvězdy NHL s ročním příjmem zřejm větším, než je celý roční rozpočet motolské dětské onkologie, jíž byl tento výtěžek věnován, už musí hanba fackovat i ty, kteří bez lapačky a betonů Dominika Haška nepoznali…“

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.