prasknul mi rám..:(poraďte s reklamací

19 nepřečtených
  • jimmy63

    Tak se dneska vracim z vyjížďky,žádný blbnutí-jen sem si byl protočit nohy na silnici a najednou mi začalo zadní kolo drhnout o rám.Tak dotahnu nábu,nasabim kolo a drhlo to pořád:(Pak sem objevil prasklej rám u šaltru:(Konkrétně na kole Kellys Mobster 04.Nemáte někdo zkušenosti s reklamací??Mam zavolat zavadilovi,nebo k tomu maj nějaký spešl číslo pro tyhle případy??Díky moc za rady!!

    0 0
    • MIC  

      To sou ty super pevný rámy, co se vyrábí vkaždym druhym JZD:-)

      0 0
    • wraftler  

      ked nevide reklamacia, co tak skusit reinkarnaciu?

      0 0
    • TinkTink  

      Obecna rada: jdi reklamovat tam kde jsi to koupil…nevim kdo je Zavadil, ale pokud jsi to koupil u nej, tak jdi k nemu (nevim kde se prodavaly tydle spesl serie…)

      0 0
    • BH  

      reklamovat by to slo, pokud mas zarucak a doklad o koupi a je v zaruce.zalezi na charakteru te praskliny zda je to vyrobni vada a nebo dusledek nejake nevhodne cinnosti, treba klacek do spic. reklamovat by jsi to mel tam kde jsi to koupil viz. obcansky zakonik. Pokud se znas osobne se Zavadilem?a on ti to kolo prodal za VOC?, tak to zkus u nej… Jeste k zavade,v jednu dobu to byl nejcastejsi defekt na kolech Cr-Mo od GT- vyrobni vada -vadny odlitek patky, ktera praskala a bylo toho hodne. Muze to byt neco podobneho.

      0 0
      • jimmy63  

        to ne,ale kdyz sem si to objednaval,tak tu akci celou sefoval zavadil a s nim sem se domlouval,tak nevim komu jinymu zavolat..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.